Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 306.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
-
Παράθεση από topmar: “Καλημέρα, η δική μου παραγγελία στο Vickmall έγινε 23/3 και από 25/3 μου δώσανε Tracking Number (RF384917150SG) αλλά το πακέτο αγνοείται όπως και πολλών άλλων που προέβησαν σε αγορές από το εν λόγω κατάστημα την ίδια χρονική περίοδο. Στο PayPal έκανα ήδη dispute και από προχθές claim και περιμένω το επόμενο βήμα τους..... ” εχω την εντυπωση οτι αυτο δεν ειναι εξω αλλα Ελλαδα για να το εχουν χτυπήσει τα ΕΛΤΑ uqxdd.gif Οπως και να εχει ομως επειδη ειναι πολυ καιρο ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ …
-
- Την επωνυμία της επιχείρησης: Bangood - Την Διεύθυνσή της (URL): Online Shopping for Cool Gadgets, RC helicopter & Quadcopter, Mobile Phone, Fashion at Banggood.com - Tι ακριβώς αγοράσατε: ESCAM QF002 720P CCTV Security Camera Plug&Play WiFi Pan Tilt IR Cut Night Vision Two Way Audio SD Card Camera Sale - Banggood.com - Την ημερομηνία αγοράς: 01/05/2016 - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10 - Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: εχτες 16/5/16 16 μέρες - Την αξιολόγησή σας για το Afte…
-
-
Συγχαρητήρια @lallasgr
-
-
-
Παράθεση από chrdes: “@divo νομίζω ότι ή απάντηση σου θα είναι αρνητική αλλά θα ρωτήσω. Συγχρονισμό με το λογαριασμό σου στη google δεν είχες; Redmi Note 2 Rom 7.2.3 ” Στη εσκασα. Εχω συγχρονισμο. Το κακο ειναι οτι το ειχα χειροκiνητα μονο. Εχω παρει τις περισσοτερες απο google. Αλλα πρεπει να εχει καμια 100αρια ακομα