Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 306.
-
Καλησπερα σε όλους. Έχω ένα κινητό που μετά από πτώσεις διάφορες έκλεισε ενώ μίλαγα και δεν ξανάνοιξε πότε. Μουλάρωσε! Με ενδιαφέρει να πάρω από μέσα τις επαφές. Έχει κανείς ιδέα πως θα μπορούσε να γίνει? Με κανα προγραμμα ισως αν το ανοιγα απο το pc? Αν γίνετε φυσικά. Το κινητό ειναι THL W100. Η οθόνη φαινεται να δουλεύει μια και όταν το βάζω σε φόρτιση μου δείχνει ότι φορτίζει. Ο τεχνικός παντως που το πήγα, μήπως και το φτιάξει ήταν κατατοπιστικοτατος. Μου είπε... βαφτο μπλε και ριχτώ στη θάλ…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
-
Εντελώς πληροφοριακά: - [u]19/3/16 Παραγγελία στη gearbest [/u]. - [u]10/4/16 Ticket στη gearbest για μη παραλαβή εμπορεύματος [/u]. Ειχε ημερομηνια παράδοσης μέχρι 9/4/2016 - 25/4/16 dispute στη paypal και claim μετά απο 1 μερα. είχαμε ανταλλάξει ήδη 16 μηνύματα με gearbest και δεν έβγαζα άκρη. Μου έλεγαν διάφορα. Οπως οτι δεν μπορούν να κανουν refund πλήρη γιατί δεν έχω αγοράσει ασφάλεια. (δεν γράφει πουθενά μέσα στο site τους κάτι τέτοιο). Να περιμένω 60 μέρες και θα το παραλάβω κ.α κουλά... …
-
Παράθεση από zeus41: “Το κινητό το παρήγγειλα από Gearbest και στάλθηκε με Belgium airmail registered. Το tracking number δείχνει ότι έφτασε στη χώρα προορισμού στις 2/4!!! Μέχρι τώρα βέβαια δεν το έχω παραλάβει και στο site των ΕΛΤΑ εννοείται ότι δεν εμφανίζεται!! ” Επρεπε να ειχε ερθει. Το ανωτερο που κανει απο Βελγιο και απο την Gearbest ειναι 40 μερες. Στα ΕΛΤΑ δε θα το δεις ποτε το δεμα. Δεν ειναι συστημενο αλλα απλο. Παράθεση από geomos: “@zeus41 .Μην περιμενεις να δεις ενημερωση στο site …
-
- Την επωνυμία της επιχείρησης: Banggood - Την Διεύθυνσή της (URL): Online Shopping for Cool Gadgets, RC helicopter & Quadcopter, Mobile Phone, Fashion at Banggood.com - Tι ακριβώς αγοράσατε: TK110 Car GPS Tracker - Την ημερομηνία αγοράς: 1/5/2016 - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10 - Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 12 - Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν χρειάστηκε - Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): ειναι αρχή ακόμα οπότε δεν μπορω ν…
-
Οδηγός απενεργοποίησης του ελέγχου της ψηφιακής υπογραφής σε όλα τα Windows χ64
divo - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΗ όλη διαδικασία αυτή γίνεται για να μην τσεκάρει η MS αν ειναι γνήσια ή όχι?
-
Παράθεση από Aldo H.: “Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από Aldo H.: “Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από Aldo H.: “redmi 3 VS redmi note 2 τι λετε? αποψεις... ” Αυτό φίλε μου είναι υποκειμενικό, σε ενδιαφέρει οθόνη 5 ή 5.5 ιντσών; δίκαρτο σύν κάρτα sd ή μονόκαρτο και sd ή δίκαρτο χωρίς sd;Κλειδωμένο bootloader ή ξεκλείδωτο;Νομίζω σου απάντησα. Μονόδρομος το redmi note 2.Ίσως το redmi note 3 pro θα με έβαζε στον πειρασμό. ” και κλειδωμενο να ειναι με 1 request στην Xiaomi μετα το ξεκλειδωνεις…
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από Aldo H.: “Παιδια τι γνωριζεται απο μερες? Δηλαδη ποσο πρεπει να υπολογιζω απο yeso (stock spain warehouse και μη) η vickmall, minideal, honobuy EU WAREHOUSE και μη παλι... Μηνα και βαλε? ” Περίπου 2 με 3 βδομάδες... (για όλους αυτούς που αναφέρεις και με απλό ταχυδρομείο) ” Aldo οτι σου ειπε ο caeser Τωρα βεβαια με τις απεργίες ... ένας θεός ξέρει πότε θα παραλάβουμε. Περιμένω κι εγώ κάποιες παραγγελίες απο Κινα και Ευρωπη....και πάνω που πηγαίνανε καλά, σκάσαν…
-