Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 306.
-
Παράθεση από greg_m: “@alnikou δεν ξέρω αν πρόσεξες αλλά το αγόρασα από το eurohouse του vickmall με μια επιβάρυνση 23,00€. Οι παραγγελίες από Κίνα θέλουν μήνα. ” Αν σου πω οτι πηρα τα Χριστουγεννα το redmi note 2 απο κινα απο vickmall και μου ηρθε σε 12 μερες? και του γιου μου σε 10. οταν το εφερε ο ταχυδρομος δε το πιστευα. Δεν ξερω αν επεσα στη περιπτωση αλλα μια χαρα μου εκατσε.
-
Pay pal
divo - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από apmi78: “Ξέρουμε ποια Κινεζομαγαζα δεν έχουν πρόβλημα με τα cc? Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” vickmall και dx 6 αγορες και τις περασε ολες. Ολες ηταν Κυριακη βραδυ. και σε εναν τυχαο απο Ebay. Παράθεση από caeser: “Ή "βρακάκι" για κινητό πάρεις ή το ίδιο κινητό (μαζί με το βρακάκι) , τον ίδιο τρόπο πληρωμής μπορείς να χρησιμοποιήσεις.Όχι δεν παίζει ρόλο το ποσό των αγορών... Απλά το Banggood δέχεται PayPal... ” Σημερα εκανα 3 αγορες απο Banggood δεν περασε …
-
Παράθεση από caeser: “Αν κάποιος έχει κάποια ιδέα για πιθανό χώρο που πιθανόν μπορεί να μας φιλοξενήσει για λίγες ώρες, θα είναι χρήσιμο να ειπωθεί εδώ, για να χρησιμοποιηθεί (αφού εκτιμηθεί πρώτα) σαν εναλλακτική λύση. Δεν είναι απαραίτητο να είναι "καφετέρια"... Θα μπορούσε να είναι οποιαδήποτε αίθουσα κατάλληλη για μια τέτοια συνάντηση... ” καποιος σκεπτεται το φαι caeser.? Παράθεση από caeser: “Ωστόσο επειδή λόγω εποχής δεν μπορείς να μεταφέρεις τριγωνάκια, κράτησέ τα για όταν ανέβουμε εμείς…
-
Παράθεση από Giannisagal: “ΚΡΙΣΙΜΗ ΕΡΩΤΗΣΗ.......επειδη σκεφτομαι να παρω ενα tempered glass μου λετε παρακαλω ποιο μαγαζακι ειναι αξιοπιστο?????? καλο μαγαζακι οχι sougamotomagazaki ετσι παιδια μου????? ” Θα σου ελεγα vickmall ειναι λιγο πιο ακριβος αλλα περνεις αυτο που παραγγελνεις. Απο gearbest που παραγγειλα tglass για το note 2 του γιου μου το πηρα με τη δευτερη παραγγελεια δλδ μετα απο 45+ μερες. Γιατι το πρωτο ηρθε σπασμενο χωρις να ειναι το κουτι του τσαλακωμενο
-
Παράθεση από mirotis: “Στα λογια μου ερχεσαι. Σημερα και εγω παρελαβα δυο πακετα απο gearbest με ημερομηνια αγορας 13/04. Παρολαυτα η παραγγελια του vickmall απο 31/3 κολλημενη μονιμα στην Αθηνα. ” mirotis εχεις παει καμια βολτα στο κεντρο διανομης των ελτα της περιοχης σου να ρωτησεις; μπας και αυτοι βγαλουν ακρη; αν θες γραψε το tracking number μηπως μπορω να το δω απο αλλου και να σου πω.
-
Παράθεση από mixaliscy: “Μπα, δεν είναι τόσο πολύ.. Μέχρι 3 μήνες δικαιούνται και εξάλλου έχουν φύγει τα πράγματα, είναι στον δρόμο Δεν μπορώ να μου λέει πως μου έρθει εντός 90 μερών και εγώ να κάνω πρόβλημα στις 40 ή στις 60. Δεν το θεωρώ σωστό ” Εγω μπορω φιλε mixaliscy. η παραγγελεια λεει μεχρι 25 ή οτι λεει .... την 26 κανω ticket ,estimated time: 10-25 business days,. και τη 30 refund. ας γραψουν επανω οπως και στο ebay 30 ή 45 μερες. εγω δεν τους ειπα θα τους πληρωσω σημερα και τα πηραν με…
-
Παράθεση από Bodai: “Απλά το μεγάλο πρόβλημα του ΚΑΤ (εκτός από την υποστελέχωση βεβαια) είναι ότι δεν κρατούν κανένα σύστημα ταξινόμησης των σάκων με αποτέλεσμα σάκος που ερχεται αργότερα να ανοίγεται νωρίτερα. Απλά γιατι έτυχε να τοποθετηθεί μπροστά κατά την εκφόρτωση!! ” Ακριβώς αυτό ειναι!! συμφωνώ και με την υποστελέχωση, με 25 διευθυντές και 2 για τη ταξινόμηση. Και για το άνοιγμα του, όποιο νάνε ανοίγουμε.
-
Παράθεση από agmg: “Ότι έρχεται με βελγικό ταχυδρομείο παύει να είναι συστημένο από τη στιγμή που θα φτάσει Ελλάδα γι' αυτό και δε δείχνει τίποτα το tn... ” οτι δεν εχουν στιλει registered, κατά τα ΕΛΤΑ "συστημένο" δεν φαίνεται πουθενά. Παράθεση από nik68: “Σήμερα: Nikos Order #100029332 Shipment #100015670 Tracking Number: RF384591815SG Hi Selina αντε να δούμε... ” Το καλο ειναι οτι ολα εχουν παραλειφθεί απο ΕΛΤΑ γι αυτό και τα βλέπετε στο ΕΛΤΑ > Εντοπισμός Αντικειμένου Το πιθανοτερο ειναι να ε…
-
Παράθεση από maddoctor: “Έχει paypal, κάτι είναι αυτό. Αλλιώς δεν το ξέρω το μαγαζί. ” και οι χρονοι που δινει ειναι σχετικα γρηγοροι. Κατα ποσο ειναι πραγματικοι ομως δε ξερω. οι τιμες τους με τα μεταφορικα σε καποια που ειδα ειναι καλες. Παράθεση από caeser: “@divo δεν το ξέρω το μαγαζί, αλλά φαίνεται σαν "πολυκατάστημα" (γυναικεία-αντρικά ρούχα, κοσμήματα, παιδικά, κ.λ.π.). Δεν ξέρω αν τυχόν χρειαστείς οποιασδήποτε μορφής υποστήριξη, τι είδους ανταπόκριση μπορεί να έχεις... ” Και το geekbay κ…