Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 306.
-
Παράθεση από mixaliscy: “Ναι αλλά... επειδή από 3/3 περιμένω ακόμα τα δέματα τους (ήρθαν 4 από τα 6) και αν κάνουν 3 μήνες να μου τα στείλουν και αυτά πήγε το καλοκαίρι, άρα τί να τα κάνω? είπα να αγοράσω 1-2 ευρώ πάνω αλλά να έρθουν σε κανά μήνα το πολύ Άσε που τελευταία το gearbest τα στέλνει όλα όπως να`ναι και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έρθουν σπασμένα ” Η αληθεια ειναι πως μετα τη νεα χρονια τους πρεπει να εχουν θεμα και καθυστερούν πολυ. Ενω πριν κι εμενα μου ερχοντουσαν σε 20 μέρες. λες…
-
Παράθεση από mixaliscy: “Αυτό το power bank τι λέει ?? Λέτε να είναι οκ? Ή αυτό? ” αν ειναι τα ιδια η gearbest τα εχει πιο φθηνα. Παράθεση από maddoctor: “Συλλογή από "παιχνιδάκια" από το Geekbuying, μόνο για μεγάλους! Η αλήθεια είναι ότι πάντα ήθελα κάτι από αυτά πιο μικρός και τώρα με βλέπω να τα παίρνω όλα! ” ξεκινα απο αυτό με τα 1300€ ωραία ειναι τα άτιμα αλλα...... πλακα πλακα ψήνομαι να χτυπήσω το υποβρύχιο... αν ειχε και πιο μεγαλο....
-
Παράθεση από barcelonistas1899: “Το κινητο ηρθε αψογα πακεταρισμενο !(καλυτερο πακεταρισμα απο το mi note pro ) οταν το ανοιξα ομως δε δουλευε και αρχικα τα ΄χασα! επικοινωνησα με την Selina μεσω SKYPE , και μου απαντησε αμεσως . ! (επρεπε να βγαλω την ταινια ασφαλειας απο την μπαταρια) , ! εξτρα δωρακια tempered glass και δερματινη flip case ! Αψογο! ”
-
έχει δοκιμάσει κανείς με τις φόρμες google? <iframe src="https://docs.google.com/forms/d/1Z1SvSU3JhV2psNJ1_n6bWuQ-jfW869AjdMeW0xUEP2Y/viewform?embedded=true" width="760" height="500" frameborder="0" marginheight="0" marginwidth="0">Loading...</iframe> Φόρμες Google: Δημιουργήστε και αναλύστε δωρεάν έρευνες. Κατι γρηγορο. Αν μπορει καποιος να το φτιαξει καπως. Δεν εβγαλα ακρη με το feedback
-
Συμφωνώ @bzanios To link ήταν για παράδειγμα. Αν και στο συγκεκριμένο όταν κάνεις rewiew, σου έχει κουτάκι για να τικαρεις αν σε έστειλε το κατάστημα για rewiew. H προταση οπως ειδες ειναι να γινει εδω σε εμας, οπως αλλωστε εγινε, αλλα να υπαρχουν συγκεντρομενες με στατιστικα οι απαντησεις γαι να μη χανομαστε. Παράθεση από NasDriver: “κάτι τέτοιο ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ” καλά είσαι απαιχτος . αυτο που μενει τωρα ειναι να ανσωματωθει ο κωδικος στο site.
-
βρηκα και αυτά ψάχνοντας Create Polls, Surveys & Quizzes Quickly and Easily | Polldaddy.com SurveyMonkey: Kostenloses Softwaretool für Fragebögen & Online-Umfragen και αυτο με ετοιμη φορμα και απλα copy paste. Website Goodies: Free Poll Widget Για να μη καθομαι να σας τα γραφω ολα. Ριχτε μια ματια. Ειναι ετοιμα poll απο οι ειδα και απλα γραφεις τις ερωτησεις και βαζεις το κωδικα στο site. Google
-
Μάλλον κάτι δεν είδες σωστά ή δεν στα εμφανίζει σωστά. Το gearbest έχει 9,37/10 με 6787 reviews. To vickmall όντως έχει 1 rewiew. Με αυτούς όμως βγάζεις άκρη γιατί έχουν αγοράσει πολλοί Έλληνες, οπότε τους ρωτάς τη γνώμη τους έχει τις παραγγελίες από κάτω. Για να έρθω στο θέμα. Πως το σκεπτόμουν: Να κάνουμε ψηφοφορία σε κάθε παραγγελιά που κάνουμε. Να έχει δλδ αποτελέσματα ψηφοφορίας ανά παραγγελιά και ανά κατάστημα. Αυτή θα ειναι και η διαφορά. Δεν θα έχει ένα αποτέλεσμα ψήφου από τον καθένα μα…
-
Αγαπητοί mod. Θα μπορούσατε να κάνετε ένα συμμάζεμα στο Αξιολόγηση των διαφόρων e-shops ; Προσωπικά έχω χαθεί για το από που θα μπορούσα να ψωνίσω με ασφάλεια ή με το μικρότερο ρίσκο. θα μπορούσε ίσως να γίνει κάτι τετοιο. προσωπικά έχω χαθεί στις 50+ σελίδες..... Θα μπορούσε ας πούμε ο καθένας μας για κάθε παραγγελιά να κάνει αξιολόγηση και να βγαινει μια ¨σούμα¨ για το κάθε μαγαζί ξεχωριστά.
-
Παράθεση από LordStark: “Παλικάρια αν και είχατε γράψει άσχημες εντυπώσεις από gearbest είπα να ρίξω μια μικρή παραγγελία...ηλεκτρονικό τσιγάρο. Παραγγελία 28 Μαρτίου. Σύνολο 50 ευρώ. Ζήτησα tracking number αν και το είχα ξεχάσει αρχικά. Μου έστειλαν. YUN Express με BELGIUM POST. Εδώ και 8 μέρες το πακέτο δείχνει κολλημένο στο ταχυδρομείο του Βελγίου. Όταν βάζω το number στην υπηρεσία tracking της BP μου δείχνει ότι δεν υπάρχει τέτοιο νούμερο. Είναι λογικό; Μήπως είχε κάποιος ανάλογη εμπειρία; Ν…
-
Γι αυτους που κανουν αγορες απο Vickmall. Κάντε copy paste ότι γράφουν και οι άλλοι στις αξιολογήσεις και ζητήστε τους και κάνα....δωράκι . Τους ζήτησα θήκη πορτοφόλι Nilkin. Δε μου στείλανε Nilkin Αλλα μια χαρα με βολεψε και αυτη που στείλανε. απλα δεν ηταν Nilkin. Και χωρις να αφαιρεσουν τιποτα απο τα υπολοιπα που εδιναν μαζι. θήκη σιλικόνης, ζελατινα και temp glass.
-
Σπασμένο tempered glass
divo - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από gheorghe32: “NasDriver τα πήρα τα λεφτά πίσω,screen protector δεν έχω κ φοβόμουν να ξαναπαρω απο ebay μη την ξαναπαθω γτ δεν θέλω να αγοράζω κ να περνω τα λεφτά πισω,θελω το προστατευτικό οθονης... Μόλις αγόρασα απο το λινκ του Αντώνη κ ο θεος βοηθός* ” Καλά τώρα και συ βρε @gheorghe32 ..."Ο θεός βοηθός".... Δεν αγόρασες και κανά οικόπεδο... Τζαμάκι αγόρασες!Αλλά, μου κάνει εντύπωση που πήγες στο Ebay να πάρεις με 1,5€ tempered glass... Όταν αυτά τα τζαμάκια κο…