Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 301-306 από 306.

• Παράθεση από kostas203: “9e54252280975a74ab56a0e2f7f048a2.jpg. Παιδιά,έχει κανείς ιδέα τι παίζει με το συγκεκρι ” Στα ελτα δε θα σου εμφανιστει ποτε αυτο!! δεν ειναι συστημενο. Αυτο δεν ειναι tracking number αλλα barcode. (μου τα εξηγησαν φιλος απο τα ελτα). Μου εχουν στειλει κι εμενα απο εκει. Μεσω Βρυξέλλες αν δε κανω λαθος ειναι. Απλα θα περιμενεις να ερθει με τον ταχυδρόμο. Υπολογισε γυρω στη βδομαδα με 10 μερες. Μετα αρχισε να ενοχλεις τα Ελτα της περιοχης σου.

• Παράθεση από bzanios: “Καλησπέρα στην παρέα. Μετά από σχεδόν 4 μήνες ανταλλαγής μηνυμάτων με την Gearbest για ένα κινητό που το είχα στα χέρια μου 1-2 μήνες μου απάντησαν ότι αν θέλω refund 60$ για να κλείσει το θέμα γιατί πλέον το μοντέλο δεν το βγάζει το εργοστάσιο και δεν μπορούν να βρουν ανταλλακτικά. Για το ιστορικό, μέσα σ' αυτή την χρονοβόρα ανταλλαγή μηνυμάτων, δέχτηκαν να τους στείλω το κινητό για επισκευή όπως και έκανα. Τελικά εκεί που περιμένανε τα ανταλλακτικά (το πρόβλημα ήταν στην…

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! easteregg_red.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835

• Αν θέλετε την άποψη μου για το συγκεκριμένο..... ΔΕΝ ειναι και τόσο καλή. Σε σύγκριση με το VICKMALL που έχω κάνει 3 παραγγελίες σε τηλέφωνα και ήρθαν σφαίρα. Στο geek παραγγελία πληρωμένη από τις 11/2 κατάφερε να φύγει από εκεί 22/2 και εφτασε στα χέρια μου 4/3. Ενώ με VICKMALL ήρθαν όλα σε 12 μέρες. Και κάτι ακόμα πολυ σοβαρό για μένα. Στο geek πληρώνεις με paypal μέσω gredit ενω στο vick πάλι με paypal αλλά από την κάρτα. Αυτό σημαίνει 4% φτηνότερα

• Αυτό το "καλό" περιμένουμε κι εμείς..οι ταλαίπωροι του NOTE

• καλοδουλευτο να ειναι teodorzaf. και ενα μεγαλο μπραβο σε αυτους που εκαναν τη κλήρωση!!!!! δεν έχω ξανατυχει σε κλήρωση σας αλλά είσαστε απαιχτοι!!!!