Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 306.

• Παράθεση από demakhs: “θα κάνω εγώ.....unboxing με όλη την διαδικασία!!! ” πσσσ ...καλά... Θα θελα να δω το unboxing του καλωδίου και μετά από αυτό θα νοιώθω ολοκληρωμενος σαν......

• Παράθεση από demakhs: “μόλις μου ρθει και μένα αυτό το μήνυμα, σε καναδυό μερούλες δηλαδή, τότε θα το ανοίξω και εγώ... τότε κ μόνο τότε θα είμαι σε θέση να δώσω οδηγίες, γιατί δε ξέρω τι θ' αντιμετωπίσω! ” φαντάσου τώρα να έχει μέσα στο δικό σου, κάνα κινητό........ΝΟΚΙΑ 360 αντί για καλώδιο..

• Παράθεση από demakhs: “κ να μην τα πάρει, σιγά, δεν τρέχει μία, θα αποκτήσει γνώση κ εμπειρία για την επόμενη φορά... ” Γιατί έχω την εντύπωση ότι ο Miyagki αυτή τη στιγμή σκεφτεται...."Τα σκουλικια αραγε γινονται στιφαδο?'' Μην ανησυχείς Miyagki θα τα πάρεις τα χρήματα πίσω!!!

• Ενα google translate Για τα βήματα που γινονται dispute kai claim ειναι αντιγραφή απο την paypal Βήμα 1 - Άνοιγμα διαφωνίας αμέσως Μπορείτε να ανοίξετε μια διαφορά. Ο αγοραστής ζητά τη βοήθεια ενός πωλητή για την επίλυση ενός προβλήματος με μια συναλλαγή. Στο Κέντρο ψηφίσματος που βρίσκεται στον λογαριασμό μου, τον πόρο PayPal για την επίλυση ζητημάτων μεταξύ αγοραστών και πωλητών. Για να επικοινωνήσετε απευθείας με έναν πωλητή και να επιλύσετε το πρόβλημα Ο αγοραστής και ο πωλητής καταλήγουν σε…

• Παράθεση από soulg: “Παράθεση από divo: “Παράθεση από OMAN: “Ειμαι στην κατηγορια αυτων που δεν εχουν παρει tracking. Του εστειλα μηνυμα μεσω paypal και εχει deadline να απαντησει 21 Ιουνιου. Μετα γινεται αυτοματα claim? ” 21 ιουνιου θα σου ανοιξει η επιλογη για claim. Το κανεις εσυ δεν περιμενεις ν κανει τιποτα το paypal. Αντιθετως αν δεν κανεις τιποτα μετα απο καποιες μερες, δεν θυμαμε ποσες, κλεινει την υποθεση!!!οποτε προσοχη τι σας γραφει. ” Αυτό είναι λάθος!Η επιλογή "escalated to claim" τ…

• Παράθεση από OMAN: “Ειμαι στην κατηγορια αυτων που δεν εχουν παρει tracking. Του εστειλα μηνυμα μεσω paypal και εχει deadline να απαντησει 21 Ιουνιου. Μετα γινεται αυτοματα claim? ” 21 ιουνιου θα σου ανοιξει η επιλογη για claim. Το κανεις εσυ δεν περιμενεις ν κανει τιποτα το paypal. Αντιθετως αν δεν κανεις τιποτα μετα απο καποιες μερες, δεν θυμαμε ποσες, κλεινει την υποθεση!!! οπότε προσοχή τι σας γράφει!!!!!! Προσωπικά ανοίγω dispute και ζητάω refund με το που θα γίνει κάτι διαφορετικό από αυτό…

• Παράθεση από zt654: “Παιδιά όπως και να έχουμε, μπορεί να πάρει και μήνες, αλλά με τα κατάλληλα αποδεικτικά στοιχεία στο τέλος αν δεν βρείτε άκρη με το paypal, θα σας δικαιώσει η τράπεζα σας. ” Εγώ πάντως θα πρότεινα να συνεννοηθείτε με PP και να τους πειτε ότι βάλατε λάθος λόγο. και αν γίνεται να σας αφήσουν να κάνετε πάλι claim. Λέω να σας αφησουν διότι δεν γίνετε claim 2 φορές στο ίδιο προϊόν.

• xiaomi redmi note 4

divo - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

καλησπερα στο forum Σκεπτομαι να παρω αυτο redmi note 4 . οπως βλεπετε ομως γραφει CN version. Το ερωτημα λοιπον ειναι: αυτο θα ειναι προβλημα να περασω μετα τη stable τη δικη μας? Ευχαριστω εκ των προτέρων

• οι αυτοματοποιημενες απαντήσεις έρχονται πάντα. Το πιθανότερο ειναι να σας πουν να κανετε και δηλωση για απάτη στο τμήμα της περιοχής σας και να τους στείλετε το αντίγραφο. Φυσικά πάτε και το κανετε. θα πάρει κάνα μήνα υπολογίζω η διαδικασια αλλά τελικά θα πάρετε τα χρήματα σας πίσω. Οπότε υπομονή. =============== Ιουν 2nd 2017, 9:37pm =============== αυτό για τον φίλο που έχει δηλωσει αμφισβήτηση συναλλαγής Διαφωνήστε μαζί μας ή με τον εκδότη της κάρτας σας Αν χρησιμοποιείτε χρεωστική ή πιστωτι…

• εχουμε καμιά έκπτωση από το κατάστημα, σαν forum?

• Παράθεση από 33cent: “γεια χαρά..έχει ψωνίσει κανείς από εδώ..?? Redmi note 2 ” Τι θελεις να παρεις; Αν πας για ανταλακτικα καποια που ειδα τα εχουν ιδια τιμη και φθηνοτερα εδω στο ελλαδισταν

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Disney1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23508

• Η διαδικασία όπως μου την περιέγραψε ένας τελωνειακος απο το τηλεφωνο οταν επικοινώνησα μαζί τους ειναι η εξης; Μπαίνει το δέμα τελωνείο σου κόβουν το κουστουμι που αυτοι θεωρουν οτι πρεπει και το στελνουν σπιτι σου. έχεις το δικαίωμα να μην το παραλαβεις και να το στείλεις πισω στο τελωνειο για εκτελωνισμό ξανα μαζι με τα διάφορα εγγραφα (Paypal) που αποδεικνύουν τη χαμηλότερη τιμή του. Αυτοί ειναι υποχρεωμένοι να το ξανακοιταξουν και να στο κοστολογισουν με βαση τα εγραφα αυτα. Με άλλα λόγια, …

• Παράθεση από bzanios: “Καλή επιτυχία σε όλους. Νομίζω ότι πέρα από το Μετάλλιο "Συμμετοχή σε κρίσιμη ψηφοφορία" θα πρέπει να δημιουργηθεί και ένα ειδικά για την περίπτωση της πρωτιάς που λάβαμε για το 2016. Δεν ήταν απλά μια συμμετοχή αλλά και πρωτιά. ” Μάλλον να μετονομαστεί σε μεταλλιο "τους πηραμε τα σώβρακα" άρε Ελλαδαρα άμα θες... κάνεις θαυματα καλή επιτυχία σε όλους

• Παράθεση από zisistil: “Δεν χρειάζεστε revolut. Μόνο κάρτα εθνικής mastercard debit. Έχει περάσει παντού μέσω paypal. Δεν είχε ποτέ κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα. Και ναι έχω revolut αλλά μου είπαν ότι τώρα δυσκολεύει το να κάνεις revolut λόγω αλλαγής κανονισμών στην Ευρώπη. Ήθελα να το κλείσω και μου λέει μην το κλείνεις γιατί μετά πολύ δύσκολα θα το ξαναανοίξεις. ” Αυτό που βοηθάει πλεον με τη revolut ειναι οτι δεν κρατάει καθόλου προμήθεια στην αλλαγή συναλλάγματος. κατά τα άλλα με οποιαδήποτε κ…

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Krasdimi: “θελουμε αντιπρόσωπο της miui.gr για πρωθυπουργό ” Μήπως θέλεις να είναι ο @demakhs ? ” Ναι ναι αυτο το.........σκουλικι

• Παράθεση από koulouras: “Refund για την καθυστέρηση 2 μηνών++ από την παραγγελία(11-11), ακόμα κ αν παραλάβουμε, δικαιούμαστε? ” Ζητας refund και οταν ερθει πράττεις ανάλογα...... Αν ειναι συστημένο θα φανεί αν το παρελαβες. Αν δεν ειναι........ =============== Ιαν 9th 2017, 1:18am =============== Παράθεση από xristos9: “αυτο θα κανω.. αν ερθει δεν θα παω να το παρω για να γυρισει πισω ” Ή διαπραγματευεσαι με τον πωλητή για να το κρατήσεις αλλά σε άλλη τιμή. Τη μιση ας πουμε.... Οι διαπραγματευσ…

• με 13279 ...... πουνε ο 2ος δε φαινεται.. κανει το κινεζο.. αφήνει και 6η? δε το περιμενα...

• 2 για το site και 2 για τους φιλους μας. Άντε να τους πάμε πρώτη θέση και αυτούς. το κοντέρ σταματάει στις 20,000 ή συνεχίζει? Βλέπω να μη λήγει ο αγώνας αν δε μας περάσουν...... το βιετναμ ανέβηκε αρκετά 2η θέση. Αλλα όσο και αν το ανεβάσουν ...στα μισα θα ειναι

• . Μεγαλύτερες πιθανότητες εχουμε να δούμε Digea αν ασχοληθούν τα παιδιά του forum παρά η infoquest