Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 306.
-
Παράθεση από gkpapad: “Παράθεση από ~perceus10~: “Εγω ρωτησα εαν τον έχεις κάνει verified τον λογαριασμό σου γιατί άλλαξαν την πολιτική τους και δεν μπαίνουν τα λεφτα στο revolut λογαριασμό εαν δεν τον έχεις κάνει... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δεν το ηξερα και το εκανα μολις τωρα.Θα περιμενω τωρα. ” Πως το εκανες αφου εχεις στειλει χρηματα? επικοινωνησε με το support τους και δωσε τους στειχεια. Αν εχει γινει η μεταφορα θα στα πιστωσουν αμεσα Παράθεση από ~perceu…
-
+5 παπαλα ο ενα λογαριασμος στο fan sites +4 μενει ακομα ενας για fan sites και απο 3 για τους φιλους μας ....καλά τι κάνετε? ψηφίζω και ειναι 8059 και μόλις ψηφίζω και με το 2ο ειναι 8085..... =============== Ιαν 5th 2017, 6:27pm =============== Παράθεση από Liopetis: “Παράθεση από soulg: “Του χρόνου λέω να ξεκινήσουμε την 4η μέρα να ψηφίζουμε! ” Του χρόνου θα μας το δώσουνε από τ`αποδυτήρια,κάτι σαν τον γαύρο δλδ ” όταν λες το "γαύρο" εννοεις το ...ψαρι φανταζομαι
-
Παράθεση από Bodai: “Καλημέρα στον καταπληκτικό κόσμο του xiaomi-miui.gr Με μόλις 4 μέρες μέχρι την λήξη της ψηφοφορίας θα ήθελα την προσοχή σας στο θέμα των ψήφων που δίνουμε στον @mitch002 Όπως και ό ίδιος έχει γράψει εδώ -> Ψηφίστε την κοινότητά μας για τα MIUI Fan Site Awards 2016 σας ευχαριστεί θερμά αλλά βάσει κανονισμών δεν είναι δυνατόν να κερδίσει φέτος και ζήτησε να στηρίξουμε τον δάσκαλο του FKSGS2, ο οποίος αποχωρεί από το management team του en.miui.com φέτος. Ελάτε λοιπόν να του κά…
-
πφφφ 3500+ από το δεύτερο...... ειναι σα να κλέβεις εκκλησία----- κρίμα όμως δεν εχει να γράψουμε σχόλια... θα γράφαμε χαλαρά.... δε γεμίζεται ταξι---- τους βλέπω να κανουν ένσταση κι να ακυρώνουν τις Χ5 ψήφους που και καλά δε θα είχαν ενημερωθει...
-
+5 στον εναν ...... +4 στον αλλο. .....μας μένει 1 ακομα.
-
+4 +3 οχι ρε γ@μ@#$% μόνο 2000 διαφορά απο το 2ο κρίμα ειναι....... μια διορθωση τα username της ψηφοφοριας ειναι divoulgaris και τα 2. το ενα yahoo to allo gmail.
-
Παράθεση από pechr: “ενταξει παιδια ... Ξεκινηστε να ψηφιζετε την Ινδια... Ειναι κριμα να την νικησουμε με τοσο μεγαλη διαφορά.... ” κακε..... Τωρα που βρηκα και το 2ο λογαριασμο...... +2
-
+1 username: divo βρηκα και αλλο λογαριασμο μου..... λες αν ψαξω κι αλλο να βρω καμια 10αρια ακομα?
-
απειλησα το μικρο οτι θα του παρω το κινητο αν δε μπει......... μηπως ημουν λιγο....αποτομος? 2η θεση...
-
vote No 3 dimitris 3η θεση για την ωρα.... 31 ψηφους απο τον πρωτο και 17 απο το 2ο δεν παίρνετε κανα τηλεφωνο να ψηφισουν και αυτοι που δεν εχουν ξυπνησει απο χτες....
-
vote No 2 dimitris Αντε καλη χρονια σε ολλλλλλουυυυυυς
-
+1 dimitris
-
Παράθεση από takisfrag: “Σε εμένα έφτασε πια 7 ημέρες στο τελωνείο ακίνητο, σε λίγο όσο έκανε να έρθει από Κίνα θα κάνει να βγει και από το τελωνείο, και στο τηλέφωνο μου λένε δικαιολογίες του τύπου φόρτος εργασίας λίγα άτομα και κάτι απεργίες .......... Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μονο? υπαρχουν και χειροτερα!!! ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 06-12-2016 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΑΓΑΘΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ /ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗ ΔΗΛΩΣΗ 06-12-20 :17ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(…
-
Παράθεση από goupos: “καλησπερα παιδια. αγορασα απο geekbuying.com το Xiaomi Redmi Note 4 Pro . η καασταση του ειναι: ειναι σιγουρο οτι θα πληρωσω τελωνειο? και αν ναι ποσα περιπου? με τα ελτα που μιλησα και (οχι με τελωνειο) μου ειπαν οτι εγω δεν κανω τιποτα και αν ειναι θα με καλεσουν απο το τελωνειο. και απο χρονο θα παρει καμια εβδομαδα λογω φορτου εργασιας εορτων. εχει κανεις αναλογη εμπειρια με το τελωνειο της αθηνας? ” Σιγουρο δεν ειναι τιποτα, το πιθανοτερο ομως ειναι οτι θα το πληρωσεις…