Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 306.

• Παράθεση από Bodai: “@divo κατεβασε το MiPcSuite Να σου βάλει και drivers και το adb & fastboot αν δεν τα έχεις ήδη ” το κατεβασα και εκανα εγκατασταση. προσπαθει να συνδεθει

• δε μου βγαζει τιποτα το cmd. και το λαγουδακι....παραμανει φυσικα κατεβασα το ΜΕGA synce το εγκατεστισα συνδεω με usb το κινητο αφου το εχω βαλει σε fastboot και δεν βγαζεο τπτ αλλο 2jbtbhz.png

• επειδη ειμαι λιγο εως πολυ ασχετος OTA update ειναι το update που κανει απο την αρχικη σελιδα του updater? Αν ειναι αυτο , οχι δεν κατεβαζει κατι, κατεβασα την 8,0,1 kenzo να δοκιμασω να τη βαλω? Τι θα μπορουσε να γινει αν για καποιο λογο δεν μπαινει?

• Παράθεση από Bodai: “@divo εχεις ελληνικά στα μενου? Φαινεται να είναι Official Stable αλλα ... δοκίμασες τον Updater μήπως σου κατεβάσει OTA update?? ” Ελληνικα δεν εχει. Αγγλικα και διαφορα προγραμματα σε κινεζικα 1zw18n.png Παράθεση από geoanto555: “Πρέπει να το ξεκλειδώσεις αρχικά.. Δοκίμαζεις με αυτή τη ρομ. Αν δεν τα καταφέρεις βάζεις developer. Διάβασε εδώ.Aλλαγή από unofficial σε official ρομ ή Ελληνική.(redmi note 3 pro) ” λες να ειναι official dld?

• παιδια καλησπερα. Μωλις παρελαβα ενα redmi note 3 pro με αυτα τη rom βλεπω μεσα οτι εχει 7,5,3,0 LHOCNDE. Τι ειναι αυτο ξερει κανεις? Κατεβαζω τη Xiaomi RedMi Note 3 Pro (Kenzo) ή θα κάνω πατάτα? θελει αλλα πραγματα να κανω πριν βαλω τη ελληνικη stable? ευχαριστω. s4ma0z.png

• Παράθεση από GR_Macedon: “Μη τρελαίνεστε. Εξάλλου δεν μας στοίχισε κάτι η REVOLUT. Αν αρχίσει να μη συμφέρει, πάμε για άλλα...... ” Για την ώρα δε χρειάζεται η revolut. Λόγω...ξεχειλώματος του capital...της Πειραιως. Είναι ανoιχτες οι κάρτες για αγορές και σε ηλεκτρονικά. Σε συζήτηση που είχα με έναν υπάλληλο τους ....ούτε αυτοί δεν το εχουν πάρει χαμπάρι.. Πάντως με την paypal κι εγω αισθανομαι σιγουριά. Όχι τόσο γιατί επεμβαίνουν και λινουν το προβλημα. Μεχρι τωρα δεν χρειάστηκε κάτι τέτοιο απ…

• - Την επωνυμία της επιχείρησης: eddiestore2008 - Tην Διεύθυνσή της (URL): eddiestore2008 on eBay - Tι ακριβώς αγοράσατε: 15mm 3/8'' Boat Cover Canopy Fittings Snap fastener canvas Sockets Screw Tools - Την ημερομηνία αγοράς: 29/8 - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 10 - Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : Δεν μπήκα στον κόπο... - Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 14 μέρες - Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Δεν περίμενα να έρθει τόσο γρήγορα. …

• - Την επωνυμία της επιχείρησης: Yeso521 - Tην Διεύθυνσή της (URL): WELCOME TO YESO521~ฅ( ̳• ̫ • ̳)ฅ[/i] - Tι ακριβώς αγοράσατε:Xiaomi Redmi note 3 Pro black - Την ημερομηνία αγοράς: 29/8 - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 10 - Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : Δεν μπήκα στον κόπο... - Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 14 μέρες με NL χωρίς express[/i] - Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Η συσκευασία μια χαρά όπως πάντα.Του ζήτησα ένα μικρο δ…

• Παράθεση από kodorevi8ulis: “Παράθεση από divo: “Δεν υπηρχαν χρεώσεις για topup ποτέ. Τωρα αν εσενα σε χρεωνουν αυτο ειναι αλλο καπελο! Εμενα παντως δε με χρέωσαν σε συναλλαγή μου την περασμένη εβδομαδα. Αυτος και ηταν ο λογος που την χρησιμοποιούσαμε. Αλλιως υπηρχαν και τα gredit της paypal που ήταν και χωρίς καθυστέρηση μιας εβδομάδας + Επισης δεν υπηρχαν τα fees προμήθεια τράπεζας. Αλλος ένας λόγος που τα χρησιμοποιουσαμε. <div title="Όσο για τα 6000 (you exchange ">Όσο για τα 6000 (you excha…

• Παράθεση από kodorevi8ulis: “@divo ήρθε το τέλοςςςςς :)) ρεε παιδιά , μόνο την καταστροφή δε φέρατε οι χρεώσεις ΥΠΗΡΧΑΝ (δε πρόσεξες το USD καν) εδώ και καιρό το νέο είναι το τελευταίο ε αν έχεις 6000 στο λογαριασμό , τι να κάνουμε , ας σε χρεώσουν και κάτι :))) ” Δεν υπηρχαν χρεώσεις για topup ποτέ. Τωρα αν εσενα σε χρεωνουν αυτο ειναι αλλο καπελο! Εμενα παντως δε με χρέωσαν σε συναλλαγή μου την περασμένη εβδομαδα. Αυτος και ηταν ο λογος που την χρησιμοποιούσαμε. Αλλιως υπηρχαν και τα gredit τη…

• μιλαει για 1%-4% για πιστωτικές και 3% για χρεωστικές. για σκεψου οτι βαλαμε τη revolut για να μην εχουμε το 3% του paypal στα gredit.

• Μου ήρθε αυτό στο μαιλ..... Μήπως θα πρέπει απο το Νοέμβρη που θ εφαρμοστεί για όλους, να το ξανασκεφτουμαι για τη revolut? (Hidden Content)

• Παράθεση από akalyptos03: “Εγω παντως παρελαβα το redmi 3s απο banggood και ειχε προβλημα τελικα με το σημα , εδειξα φωτογραφιες - βιντεο και μου απαντησαν να το στειλω πισω για refund ” Μολις τους πεις το ποσό που πρεπει να πληρωσεις για να τους το στιλεις πισο σε βλεπω να σου λενε "καλα....κρατα το και σου στελνουμε αλλο".. Παράθεση από giwrgos_p: “Εγω λεω να το παρω αυριο αν τα καταφερω με αυτο το capital ελεος. Αλλα θα ακουσω τις παρπανω συμβουλες και θα το παρω σφραγισμενο. Αν ζητησω να το …

• Παράθεση από pechr: “@divo αν διαβασεις τα ποστ μου, αυτα αφορουσαν τις εφαρμογες chat. Αυτο που ζητας δεν γινεται απο το λογισμικο. Ο περιορισμος ειναι στο hardware. Το κινητο σου ειναι dual stand by ” Παράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από divo: “Να μιλαω δλδ στη μια γραμμη και αν καποιος με παρει στην αλλη γραμμη΄, το τηλεφωνο να καλει κανονικα. Μεχρι σημερα αν καποιος με παιρνει στην αλλη γραμμη αυτη δειχνει ανενεργη. ” Για να γίνει αυτό που λες πρέπει η συσκευή να είναι Dual Active και όχι D…

• Παράθεση από akalyptos03: “ ” Σε αυτα ειναι πρωτοι... μονο που δεν μπορεις να τα χρησιμοποιησεις πανω απο το 10%-15% της αξιας της παραγγελιας. ασε που στις πα....ες που κανουν με ελαττωματικο προϊόν πρέπει να περιμένεις 2 μηνες τελικα για να παρεις αυτο που θες. Αν το εχουν ....οπος το θες. Εμενα σε tracker με λαθος spects ουτε και μπηκαν στο κόπο να τα διαρθρώσουν στη σελίδα τους....

• Παράθεση από NasDriver: “Παρέλαβε κανείς κάνα κινητό από Vickmall σήμερα...κατηγορία Redmi 3... Ειδικά εκεί προς τα βόρεια, με κατάληξη tracking number ...8320NL ” με τρομαξες... Αλλα οταν διαβασα vickmall.... ησύχασα. Περιμενω ενα, αλλα απο το γλυκουλη με καταληξη NL...

• Δε μιλαω για κληση μεσω viber αυτο το εχω δει. Αλλα για κανονικες κλησεις μεσω κινητής. Να μιλαω δλδ στη μια γραμμη και αν καποιος με παρει στην αλλη γραμμη΄, το τηλεφωνο να καλει κανονικα. Μεχρι σημερα αν καποιος με παιρνει στην αλλη γραμμη αυτη δειχνει ανενεργη.

• Παράθεση από Sakoumidis: “Παράθεση από Sam: “Παράθεση από astrah: “ΑΚΥΡΟ τελικα απο gearbest για το Mi5 gold ” Πφφφφφφ.....Περιμένω και γω για το ακυρωτικό να το επιβεβαιώσω! ” Απαράδεκτοι στο GearBest... Και λάθος να είχαν κάνει έπρεπε να το διορθώσουν με άλλον τρόπο... Εδώ και περίπου δύο εβδομάδες έχω μία παραγγελία και ακόμα να μου την στείλουν λόγω out of stock ενός αντικειμένου από την παραγγελία ( όταν έκανα την παραγγελία το είχαν σε stock κανονικά). Βλέπω να τρώνε από δω και πέρα άκυρο.…