Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-29 από 29.
-
Σχετικα με update
ΜήνυμαΣε ευχαριστώ πάρα πολύ καλό σου απόγευμα!
-
Σχετικα με update
ΜήνυμαΚαλημέρα σας! Θα ήθελα ακόμα μια πολίτιμη βοήθεια σας. εχω την έκδοση muiu 8.2 MIUI .GR XTRV beta1 7.1.12 εβδομαδιαία . τα updates θα γίνονται με αυτόματο τρόπο απο δω και πέρα η θα τα κάνω μέσω twrp? σας ευχαριστω πολυ! έχω το remi note 3 mtk
-
Με οδηγό πήγα αλλά σε αυτό το σημείο δεν υπήρχε κάποια επεξήγηση.Μετά απ'ο το factory reset ξαναπερνάω την rom πάλι? ευχαριστώ =============== Ιαν 15th 2017, 6:38pm =============== Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω εαν υπάρχει χρονικός περιορισμός στο ξεκλείδωμα η κλειδώνει μετά απο καποιο διάστημα?Ευχαριστω πολυ!
-
Σας ζητώ συγγνώμη είμαι καινούριος σε όλη αυτή την διαδικασία και δεν γνώριζα τους κανόνες. Θα ανεβάσω screenshot μήπως και βγάλω άκρη με το πρόβλημα που έχω. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων =============== Ιαν 15th 2017, 6:18pm =============== Καλησπέρα σας θα σας παρακαλούσα για μια πληροφορία. Ξεκλείδωσα μετά απο αίτηση τον bootloader και έχω κανει με το twrp εγγατάσταση την ελληνικη 8.1.3.0.Έχω φτάσει στο σημείο που μου ζητάει εππανεκίνηση αλλα δεν ξέρω αν πρέπει να κανω καθαρισμο cache davlik…