Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 48.

• > πρωτα βαζεις το twrp, μετα κανεις format data, μετα επανεκκινηση στο twrp. Μέχρι εδώ το κατάφερα. > τοτε βαζεις την rom στην Internal ή sd αν εχεις και την κανεις εγκατασταση. Αυτό πως θα το κάνω; Μέσα από το TWRP;

• Τι χρειάζεστε για να το προσθέσω;

• Καλησπέρα σε όλους, Ξεκλείδωσε ο bootloader μετά από 1 εβδομάδα αναμονής, αλλά δεν μπορώ να περάσω την stable ROM για το Note 9 Pro. Περνάω τo zip file με την ROM στο internal storage και μετά ξεκινάω να περάσω το TWRP με τον 2ο τρόπο από αυτό το link: TWRP 3.4.X.X για συσκευές XIAOMI Αυτό περνάει σωστά, κάνω reboot και μπαίνω στο TWRP, αλλά μετά όταν κάνω το format data μου σβήνει και το zip file με την ROM. Πήγα να κάνω εγκατάσταση με sideload. Όσο στο TWRP δεν μπαίνω να κάνω ADB sideload ο υπ…

• Καλησπέρα σε όλους, Παρέλαβα χθες το Redmi Note 9 Pro και ξεκίνησα σήμερα την διαδικασία για να ξεκλειδώσω το bootloader. Μου έβγαλε μήνυμα πως πρέπει να περιμένω 168 ώρες, οπότε με την ευκαιρία της αναμονής αναρωτήθηκα αν πρέπει ή όχι να προχωρήσω τελικά στο ξεκλείδωμα και να περάσω την XTRV ROM στο κινητό. Πηγαίνοντας στις Ρυθμίσεις, βλέπω τις παρακάτω πληροφορίες: MIUI έκδοση: MIUI Global 11.0.4, Σταθερή, 11.0.4.0(QJZEUXM) Έκδοση Android: 10 QΚQ1.191215.002 Μοντέλο: M2003J6B2G Βέβαια, μου βγά…

• Καλησπέρα, Έχω ένα Redmi Pro (omega) εδώ και κάποια χρόνια και σκέφτομαι πλέον να πάρω νέο κινητό. Προσανατολίζομαι στο Redmi Note 9 Pro. Έχω όμως τα εξής ερωτήματα: - Μπορώ να ξεκλειδώσω τον bootloader; - Μπορώ να το κάνω root; - Η κοινότητα εδώ δίνει αναβαθμίσεις στην ROM, όπως έδινε για το omega; Απ 'ότι είδα όχι, αλλά δεν είμαι απόλυτα βέβαιος και ήθελα να το διευκρινήσω. - Αν δεν παρέχετε αναβαθμίσεις στην ROM, τότε γίνονται αναβαθμίσεις από κάπου αλλού; - Κάτι άλλο που πρέπει να προσέξω με…

• Νέο Magisk για παλιά ROM;

iev - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Περασα το 18.1 και δούλεψε κανονικά. Ευχαριστώ!

• Νέο Magisk για παλιά ROM;

iev - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Καλησπέρα, Έχω το Redmi Pro (Omega), αλλά έχω μείνει αρκετά πίσω σε ότι αφορά τις ROM. Από το "Ρυθμίσεις -> Σχετικά με το τηλέφωνο" η MIUI έκδοση που μου δίνει είναι "MIUI 9.6 by xiaomi-miui.gr XTRV_arΩma 8.4.26 | Beta" Έμεινα σε αυτήν την έκδοση γιατί απ' ότι είχα καταλάβει για να πάει κάποιος στις 9.χ.χ έπρεπε να κάνει factory reset και δεν έχω τον χρόνο να το κάνω αυτό και να εγκαταστήσω τα πάντα από την αρχή. Εν πάσει περιπτώσει, το ερώτημα μου είναι το εξής: Έκανα το λάθος να κάνω ενημέρωση…

• Ευχαριστώ!

• Καλησπέρα, Θέλω μια εφαρμογή να εκτελείται συνεχώς στο παρασκήνιο (background). Πως μπορώ να το ρυθμίσω αυτό; Τώρα ξεκινάω την εφαρμογή, αλλά μετά από κάποια ώρα σταματάει και πρέπει να την ξεκινήσω πάλι. Φαντάζομαι είναι κάποια βελτιστοποίηση του συστήματος αυτή η συμπεριφορά για την εξοικονόμηση ενέργειας, αλλά θέλω να το αλλάξω για μια συγκεκριμένη εφαρμογή. Επιπλέον, είναι δυνατόν σε περίπτωση reboot η ίδια εφαρμογή να ξεκινάει πάλι αυτόματα; Ευχαριστώ!

• Παράθεση από kinezos69: “Υπάρχει κάποιο fix για τις εξωτερικές εφαρμογές που δεν τις δέχεται? Redmi pro με xtrv 8.3.8. Όπως επίσης δεν δέχεται το mifit. ” Αφού κατάφερα και έβαλα τελικά το Magisk, όπως περιέγραψα σε προηγούμενο μήνυμα, ακολούθησα την παρακάτω διαδικασία που απαιτεί rooted τηλέφωνο και την οποία συνέθεσα από πληροφορίες από διάφορα sites που βρήκα και μια απάντηση που μου δώθηκε στο forum εδώ (αλλά δεν βρίσκω αυτή τη στιγμή για να την παραθέσω. Ευχαριστώ πάντως τον συγγραφέα του!…

• Παράθεση από varitimos84: “σαν ενημερωση για οσους εχουν προβλημα με το magisk και τα συνεχομενα bootloops εγω προσωπικα κατεβασα απο το xda το unistaller.zip του magisk... κ μεσω του twrp το κανω unistall (reboot recovery) κ μετα εκ νεου install το magsisk (reboot system)... Κ ολα οκ... ” Με αρκετή καθυστέρηση βέβαια, να ενημερώσω πως μου δούλεψε και εμένα η μέθοδος αυτή στο Redmi Pro (Omega). Πέρασα μάλιστα την τελευταία έκδοση του Magisk Manager (15.6.2) και την τελευταία του Magisk (16.0). Ο…

• Να ενημερώσω πως το bootloop έγινε γιατί κατά λάθος προσπάθησα να εγκαταστήσω μια έκδοση του Magisk που είχε ξεμείνει στο κινητό μου από τον Νοέμβριο. Αυτή τη φορά έκανα απότο Recovery εγκατάσταση το σωστό zip με την τελευταία έκδοση του Magisk, δεν μου εμφάνισε κανένα μήνυμα λάθους, έκανε κανονικά reboot, αλλά το κινητό συνεχίζει να είναι unrooted. Ελπίζω πως κάτι μπορεί να γίνει για τα παραπάνω θέματα χωρίς fr...

• Την είχα σβήσει από το τηλέφωνο, αλλά αυτό το sideload είναι μεγάλη εφεύρεση Σε ότι αφορά την εγκατάσταση των εφαρμογών εκτός Play Store δεν υπάρχει άλλη λύση εκτός του fr; Δεν έχω τον χρόνο αυτήν την περίοδο να το κάνω αυτό. Ευχαριστώ!

• Και δυστυχώς βιάστηκα να μιλήσω για τα προβλήματα που αντιμετωπίζω. Έχω εγκαταστήσει τον X-Plore File Manager και όταν τον άνοιξα μετά την εγκατάσταση της νέας rom μου έλεγε πως δεν είναι rooted η συσκευή μου. Κατά την εγκατάσταση της rom είχα όμως επιλέξει το Magisk. Μπαίνω στον Magisk Manager και δεν καταφέρνει ούτε από εκεί να το εγκαταστήσει. Μπαίνω σε Recovery και εγκαθιστώ από το zip το Magisk. Όλα καλά, χωρίς λάθος στην εγκατάσταση. Κάνω clear cache και dalvik, επανεκκίνηση και... bootloo…

• Χαίρετε, Έβαλα και εγώ την ARΩMA 8.3.1 στο Redmi Pro. Δύο θεματάκια φαίνεται να υπάρχουν. Το πρώτο είναι το ρολόι που φαίνεται λίγο "κομμένο" επάνω. Δείτε το συνημμένο screenshot. Το δεύτερο είναι αυτό που έχουν αναφέρει και άλλοι, δηλαδή εξαφανίστηκαν οι εφαρμογές εκτός Play Store. Για το τελευταίο υπάρχει τελικά λύση;

• Μέγεθος σκουπιδιών

iev - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Συνήθως αναβαθμίζω πιο συχνά, αλλά οι τελευταίες developer ROM δεν με έπεισαν, λόγω διαφόρων σχολίων που διάβασα στο αντίστοιχο forum.

• Μέγεθος σκουπιδιών

iev - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Χαίρετε, Στο Redmi Pro με developer ROM 7.12.7 μου βγάζει σήμερα μήνυμα: Μέγεθος σκουπιδιών Υπέρβαση καλαθιού %s. Στις προηγούμενες ROM μου έβγαζε σωστά το μέγεθος σε MB στην θέση του %s.

• Καλησπέρα, Πέρασα την νέα ROM στο Redmi Pro (omega) και αποφάσισα από XTRV να περάσω σε Aroma. Όλα πήγαν μια χαρά! Πολύ μικρή παρατήρηση. Στην επιλογή του web browser που θα εγκατασταθεί, στην επιλογή για Opera, η περιγραφή λέει ότι θα εγκατασταθεί ο Firefox. Ευχαριστώ ομάδα!

• Παράθεση από absolutegod: “@iev εχεις κάνει πρόσφατα factory ? Οι υπόλοιποι που ανέφεραν εδώ προβλήματα σε omega έχουν κάνει πρόσφατα ή όχι factory? @MIUI_ART νομίζω ότι με το να λέμε αυτά που αντιμετωπίζουμε σε κάθε αναβάθμιση δεν δηλώνουμε κάτι "τραγικό" αλλά κάτι που διαπιστώνουμε σαν χρήστες μέσα από τη χρήση της συσκευής για να βοηθήσουμε ή να ενημερώσουμε άλλους χρήστες που έχουν παρόμοιες συσκευές ή προβλήματα και στο τέλος τέλος να βοηθήσουμε ή να βοηθηθουμε ... Εγώ δεν αναφέρθηκα σε γεν…

• Χαίρετε, Μετά από 3 ημέρες με την νέα XTRV ROM στο redmi pro (omega) δεν παρατηρώ κανένα από τα προβλήματα που έχουν αναφέρει άλλοι χρήστες. Ούτε lag, ούτε μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας. Ειδικά για το δεύτερο ήμουν έτοιμος να σχολιάσω πολύ θετικά γιατί σε μένα είχε χαμηλότερη κατανάλωση. Δεν έχω ιδέα αν μπορεί να επηρεάσει σε κάτι αυτό, αλλά δεν έβαλα την προηγούμενη ROM (17.11.9). Πήγα κατευθείαν από την 17.11.2 στην 17.11.16. Το αναφέρω μήπως και...