Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-48 από 48.
-
Καλημέρα, Πέρασα χθες την XTRV στο Redmi Pro (omega) χωρίς κανένα απολύτως προβλήμα. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές. Ειδικά σε θέμα θερμοκρασίας νομίζω είναι η καλύτερη ROM από το Πάσχα που μας πέρασε, όταν και αγόρασα το κινητό και πέρασα την πρώτη Ελληνική ROM. Κάποια στιγμή μια ROM (νομίζω αρχές Μαίου) ανέβαζε την θερμοκρασία πολύ ψηλά. Οι επόμενες βελτίωναν συνεχώς το πρόβλημα, αλλά οι τελευταίες δύο με το MIUI 9 δεν συγκρίνονται, είναι πολύ καλύτερες.
-
Καλημέρα, Πέρασα χθες την XTRV στο Redmi Pro (omega) χωρίς factory reset πάνω από την αμέσως προηγούμενη έκδοση της ROM που υπήρχε (7.6.10). Όλα κύλισαν ομαλά και προς το παρόν δεν βλέπω κανένα πρόβλημα με το κινητό. Νομίζω μάλιστα πως έχει χαμηλότερη θερμοκρασία σε σχέση με την προηγούμενη ROM. Μια ερώτηση μόνο: Για να πάει κάποιος από XTRV σε Aroma απαιτείται factory reset; Ευχαριστούμε για την εξαιρετική δουλειά σας!
-
Καλησπέρα, Πέρασα χθες την νέα ROM σε redmi pro omega. Όλα μια χαρά με την εγκατάσταση, αλλά παρατηρώ πως ανεβάζει παραπάνω θερμοκρασία το κινητό, σε σχέση με την 7.4.14 που είχα πριν, για τις ίδιες δουλειές (browsing, συγγραφή e-mail στο BlueMail, κλπ). Η διαφορά είναι αισθητή, το καταλαβαίνω και μόνο που κρατάω στο χέρι το κινητό. Έχει παρατηρήσει άλλος κάτι παρόμοιο; Είδα να αναφέρουν υψηλότερη θερμοκρασία για άλλα μοντέλα.
-
Χαίρετε, Έχω ενεργοποιήσει τον έλεγχο για το όριο δεδομένων κινητής (Ρυθμίσεις -> Κάρτες SIM & δίκτυα κινητής -> Ρύθμιση προγράμματος δεδομένων -> Όριο δεδομένων κινητής) στο Redmi Pro που έχω (ROM XTRV-7.4.14). Προσπαθώ τώρα να το απενεργοποιήσω (έβαλα το app της Cosmote και με καλύπτει μια χαρά), αλλά δεν τα καταφέρνω με τίποτα! Έψαξα φυσικά on-line, αλλά ή κάνω κάτι τελείως λάθος ή οι ρυθμίσεις που αναφέρονται σε διάφορα site δεν υπάρχουν στo κινητό μου. Ξέρει κανείς πως γίνεται η απενεργοποί…
-
Update ROM
iev - - RedMi Pro (Omega)
ΜήνυμαΌλα καλά με την αναβάθμιση! Έχω όμως μία ακόμα ερώτηση. Μετά την αναβάθμιση μέσω twrp, όταν πήγα να κάνω reboot με ρώτησε αν ήθελα να εγκαταστήσω το twrp app. Απάντησα όχι, γιατί δεν θυμόμουν να υπήρχε τέτοια εφαρμογή εγκατεστημένη στην προηγούμενη ROM. Έκανα σωστά; Με ενδιαφέρει να το ξέρω κυρίως για την επόμενη αναβάθμιση. Τέλος, μάλλον βρήκα και ένα μικρό bug. Εχω μία SD κάρτα 16GB και στις Ρυθμίσεις->Αποθηκευτικός χώρος μου βγάζει "Διαθέσιμα: 16GB" και "Συνολικά: 14,34GB", βγάζει δηλαδή ανάπ…
-
Update ROM
ΜήνυμαΧαίρετε, Επειδή δεν έχω μαζί μου laptop είπα να το αναβάλλω μέχρι να επιστρέψω Αθήνα. Μη γίνει τίποτα περίεργο και δεν έχω τηλέφωνο χωρίς να μπορώ να το διορθώσω. Θα ενημερώσω μόλις το προσπαθήσω.
-
Update ROM
ΜήνυμαΚαλησπέρα, Αγόρασα πρόσφατα το Redmi Pro, έκανα unlock και πέρασα την Ελληνική developer ROM (v. 7.4.6). Οι οδηγοί που βρήκα στο site τέλειοι και όλα έγιναν χωρίς πρόβλημα! Τώρα που βγήκε η developer ROM 7.4.14, πως κάνω ενημέρωση (update); Κάπου διάβασα μέσω της εφαρμογής αναβάθμισης, αλλά δεν είχε λεπτομερείς οδηγίες. Όταν ξεκινάω την εφαρμογή μου λέει πως δεν βρίσκει update. Μπορεί κάποιος να δώσει πιο λεπτομερείς οδηγίες; Ευχαριστώ!