Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-4 από 4.

• Στην 5.10.8 πλέον δουλεύει και η πυξίδα με το google maps. Good job !. Το μόνο που με προβληματίζει πια είναι οτι η notification bar δεν "ακούει" άμεσα κάποιες φορές, ειδικά αν προσπαθώ να την κατεβάσω ενώ έχω ανοιχτό κάποιο app.

• Ένα πρόβλημα που βλέπω είναι οτι παρότι η πυξίδα δουλεύει κανονικά όπως φαίνεται και από την εφαρμογή της ίδιας της xiaomi, to google maps δεν την χρησιμοποιεί, είναι καρφωμένο στο Βορρά και δεν αλλάζει προσανατολισμό όταν το γυρίζεις. Είναι πολύ χρήσιμο όταν είσαι πεζός και ψάχνεις κάτι. Βρήκα και ένα σχετικό report στο official miui forum. Ελπίζω να διορθωθεί γρήγορα.

• Παράθεση από MIUI_ART: “Έχεις ακόμη την ROM που σου έβαλαν από το μαγαζί που αγόρασες την συσκευή σου, ή πέρασες την Ελληνική / Ευρωπαϊκή ? Αν έχεις την ROM που σου βάλανε, καλό είναι να προχωρήσεις σε εγκατάσταση της Ελληνικής.” Έβαλα την 5.9.27 από εδώ, απλώς καθότι άσχετος με τη miui δε ξέρω αν η συμπεριφορά που περιγράφω είναι νορμάλ ή όχι.

• Γειά σας, νέο μέλος εδώ και νέος κάτοχος του note 2 prime. Είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρις στιγμής με μια μικρή επιφύλαξη για τη μπαταρία. Να ρωτήσω κάτι τους γνώστες των miui roms. Αν μπώ σε ένα φάκελο ,ανοίξω μια εφαρμογή και μετά πατήσω το home με επιστρέφει μέσα στο φάκελο και όχι στην home screen. Αν είναι έτσι by default, υπάρχει κάποια ρύθμιση που μου διαφεύγει γιατί το βρίσκω άκρως εκνευριστικό και με βλέπω για nova launcher (o οποίος btw μου κρασαρει τις ρυθμίσεις όταν πάω στις πληροφο…