Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 24.
-
Παράθεση από geoanto555: “Το sd είναι ο εσωτερικός χώρος του κινητού σου. Εκεί μέσα θα έχει έναν φάκελο twrp μόνο λόγο format data... Είναι έτσι; ” το κανα παλι format data περασα ξανα τη ρομ και ολα καλα για την ωρα περιμενω να bootarei. δεν εκανα κατι διαφορετικο πριν εντυπωση μου κανει. οπως και να χει σας ευχαριστω πολυ ολους και χαρα στην υπομονη σας!
-
αν μου εμφανιζε τη rom φυσικα και θα το εκανα. απλως μαλλον τα γραψα πιο περιπλοκα απ οτι ειναι. εχω ελληνικη 6.11.κτλ ηθελα να βαλω την τελευταια. την κατεβασα την περασα στο κινητο. επειδη οποτε ανοιγω το twrp στο συγκεκριμενο xiaomi μιας και στα αλλα δεν ειχα το θεμα αυτο ποτε δεν μου εμφανιζει τα περιεχομενα του κινητου. ειχα διαβασει τη λυση του format data και νομιζα οτι ειναι γι αυτη την περιπτωση. το κανα μια και πρωτη φορα τωρα. και στο reboot στ recovery παλι τπτ
-
καλησπέρα ομαδα. πήγα να flasharw την τελευταια ελληνικη. ειχα μια αρκετα παλια 6.11.20 αν θυμαμαι καλα. εκανα τα γνωστα format data back back reboot κτλ . μου εμφάνισε την επιλογή του internal storage όμως δεν υπήρχαν οι φάκελοι και rom αντιστοιχα με το περιεχόμενο τους . κυρίως system files ειχε κενούς. καμιά ιδέα??
-
καλησπερα ! να ρωτησω , ποια εφαρμογή για την καμερα προτείνεται για καλύτερη απόδοση? την αρχική ? έρχομαι απο redmi note 3 pro και ενώ διάβαζα για καλύτερη κάμερα κτλ δε μπορώ να πω ότι το βλέπω. νομίζω ήταν πιο sharp στο note. εδώ για την ώρα λίγο θολή μου φαίνεται και όταν πατάω για focus σε ενα αντικείμενο ( οχι depth effect) σα να αργει και παλι δεν εστιαζει σωστα! να παιξω με τπτ ρυθμισεις , άλλη εφαρμογή ? καμια ιδέα ?
-
αλλη μια απορια ! ειμαι στο τελευταιο σημειο του οδηγου για το flashαρισμα της ελληνικης rom αλλα εκανα βλακεια με τα wipe απ οτι φαινεται και δεν την εχω περασμενη στο internal. παω να τη βαλω με sideload αλλα μου βγαζει συνεχεια error στο 48-49 περιπου. στον οδηγο για το περασμα rom με sideload προειδοποιει γι αυτο το ενδεχομενο πως συνεχιζει η πορεια στο παρασκηνιο και να περιμενω. παρ ολα αυτα μετα απο μιση και πλεον ωρα ( δυο φορες δοκιμασμενο) δεν αλλαξε κατι. any ideas???? ===============…
-
ας μοιραστω τις αποριες μου και εγω. ηρθε με unofficial. ο bootloader ανοιχτος. κανω mi account, αφαιρώ τον ελεγχο ψηφιακης υπογραφής και πάω να χρησιμοποιήσω τη δευτερη μεθοδο απο recovery δλδ για να περασω την developer china ( για αρχή) , κάνω copy τη rom σε φακελο μέσα στο τηλ μετά ομως δεν εμφανίζεται όταν κάνω αναζήτηση μέσω installer για να την flashαρω. καμια ιδεα , παρελειψα κατι κτλ?