Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 24.

• Παράθεση από geoanto555: “Το sd είναι ο εσωτερικός χώρος του κινητού σου. Εκεί μέσα θα έχει έναν φάκελο twrp μόνο λόγο format data... Είναι έτσι; ” το κανα παλι format data περασα ξανα τη ρομ και ολα καλα για την ωρα περιμενω να bootarei. δεν εκανα κατι διαφορετικο πριν εντυπωση μου κανει. οπως και να χει σας ευχαριστω πολυ ολους και χαρα στην υπομονη σας!

• βλεπω sd φιλε ναι

• ανοιγει κανονικα ναι. στην ουσια εχω την ιδια rom με τη διαφορα οτι εγινε format. στα περιεχομενα του νεοεμφανισμενου internal στ twrp τπτ

• στην επιλογη internal πριν το format data ηταν παντα 0. μετα απο αυτο βλεπω τα 25 giga που εχω πιασμενα αλλα σαν περιεχομενα τπτ! μονο ονομασιες φακελων .και οπως ειπα και πριν κυριως system files.

• αν μου εμφανιζε τη rom φυσικα και θα το εκανα. απλως μαλλον τα γραψα πιο περιπλοκα απ οτι ειναι. εχω ελληνικη 6.11.κτλ ηθελα να βαλω την τελευταια. την κατεβασα την περασα στο κινητο. επειδη οποτε ανοιγω το twrp στο συγκεκριμενο xiaomi μιας και στα αλλα δεν ειχα το θεμα αυτο ποτε δεν μου εμφανιζει τα περιεχομενα του κινητου. ειχα διαβασει τη λυση του format data και νομιζα οτι ειναι γι αυτη την περιπτωση. το κανα μια και πρωτη φορα τωρα. και στο reboot στ recovery παλι τπτ

• στην προκειμένη περίπτωση όχι. νόμιζα ότι έτσι κάνεις το internal να "εμφανιστεί" . παρ όλα αυτά μιας και δεν το εμφανίζει τί μπορώ να κάνω?

• ευχαριστω για την αμεση απαντηση καταρχας. ομως αν δεν κανω λαθος αυτο δεν ειναι το θεμα με το twrp οτι δεν εμφανίζει το internal αν δεν γίνει πρωτα η διαδικασία του format data. Και το λεω αυτο μιας και οταν μπαινω twrp χωρις format data ktl απλα δεν εμφανίζει καθόλου internal

• καλησπέρα ομαδα. πήγα να flasharw την τελευταια ελληνικη. ειχα μια αρκετα παλια 6.11.20 αν θυμαμαι καλα. εκανα τα γνωστα format data back back reboot κτλ . μου εμφάνισε την επιλογή του internal storage όμως δεν υπήρχαν οι φάκελοι και rom αντιστοιχα με το περιεχόμενο τους . κυρίως system files ειχε κενούς. καμιά ιδέα??

• καλησπέρα ! έχω την ελληνική 6.11.24 και θέλω να κάνω dirty flash μια από τις τελευταίες. κάνοντας το format data reboot to recovery ξανα κτλ για να μη μου βγάζει το error unable to mount. Θα χάσω δεδομένα εφαρμογές κτλ σαν να κανα full wipe και clean install της rom στην ουσία?

• @Ozan Moumin οχι δεν υποστηριζει η συσκευη σε καμια έκδοση της

• καλησπερα ! να ρωτησω , ποια εφαρμογή για την καμερα προτείνεται για καλύτερη απόδοση? την αρχική ? έρχομαι απο redmi note 3 pro και ενώ διάβαζα για καλύτερη κάμερα κτλ δε μπορώ να πω ότι το βλέπω. νομίζω ήταν πιο sharp στο note. εδώ για την ώρα λίγο θολή μου φαίνεται και όταν πατάω για focus σε ενα αντικείμενο ( οχι depth effect) σα να αργει και παλι δεν εστιαζει σωστα! να παιξω με τπτ ρυθμισεις , άλλη εφαρμογή ? καμια ιδέα ?

• αλλη μια απορια ! ειμαι στο τελευταιο σημειο του οδηγου για το flashαρισμα της ελληνικης rom αλλα εκανα βλακεια με τα wipe απ οτι φαινεται και δεν την εχω περασμενη στο internal. παω να τη βαλω με sideload αλλα μου βγαζει συνεχεια error στο 48-49 περιπου. στον οδηγο για το περασμα rom με sideload προειδοποιει γι αυτο το ενδεχομενο πως συνεχιζει η πορεια στο παρασκηνιο και να περιμενω. παρ ολα αυτα μετα απο μιση και πλεον ωρα ( δυο φορες δοκιμασμενο) δεν αλλαξε κατι. any ideas???? ===============…

• επειδη δε βλεπω φως, καφεδακι που στον ευοσμο? και επισης θα στε βιαστικοι? γιατι κατα τις 8 θα μπορω να μαι εκει!

• για τις 7 εννοειται αν ειμαι free θα περασω να το κανουμε γρηγορα και σωστα. ως τοτε ομως. μπορω να παω απο unofficial με ξεκλειδωτο bootloader σε flashαρισμα twrp και επειτα ελληνικη?

• για την ωρα μονο με το δευτερο. τωρα θα προσπαθησω τον πρωτο. αν βγαλω ακρη θα γραψω να το δεις και εσυ . αν και ολο και καποιος guru θα μας φωτισει για χιλιοστη φορα

• ας μοιραστω τις αποριες μου και εγω. ηρθε με unofficial. ο bootloader ανοιχτος. κανω mi account, αφαιρώ τον ελεγχο ψηφιακης υπογραφής και πάω να χρησιμοποιήσω τη δευτερη μεθοδο απο recovery δλδ για να περασω την developer china ( για αρχή) , κάνω copy τη rom σε φακελο μέσα στο τηλ μετά ομως δεν εμφανίζεται όταν κάνω αναζήτηση μέσω installer για να την flashαρω. καμια ιδεα , παρελειψα κατι κτλ?

• Παρέλαβα επιτέλους από banggood παραγγελία 27 οκτώβρη (155 ευρώπουλα) Δε μπλέξαμε με τελωνεία κτλ τελικά! Ήρθε με unofficial σχιστομάτικη, και ξεκινώ τις αλλαγές! Άντε καλημερα!

• χαλαστρας κανονικός! να με συγχωρείτε !!!

• και αλλη μια σβέλτη ερώτηση και την κανω! εγω πχ το πήρα τότε με το κουπόνι απο bangood 155 ευρώπουλα. αν πάει τελωνεία(που ακούω ότι είναι συχνό αυτές τις μέρες) min-max σε πόσα παίζουμε?? στο περίπου !

• χαχαχα μαρεσε η διευκρίνηση!! Έχεις παραγγείλει και εσύ πρόσφατα απο κει ή κάτι τέτοιο τελοσπάντων?