Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-5 από 5.

• Ναι εμφανιζει αριθμο. Επικοινωνισα με την εταιρια που το αγορασα, θα το στειλω πισω και θα μου επιστρεψουν τα χρηματα μου. Ευχαριστω οσους ασχολήθηκαν με το θέμα.

• Παράθεση από MIUI_ART: “Μήπως στην λευκή έχεις βάλει αντάπτορα και στην άλλη την πράσινη την έχεις κομμένη ? Ο αντάπτορας θα σου σπάσει τα PINs του SIM Tray και θα πάθεις ζημιά... Οπτικά και μόνο βλέπω να έχουν τα μαύρα τους τα χάλια (ειδικά η πράσινη) Θα σου στοιχίσει 5 Ευρώ η SIM να τις αλλάξεις με νέες, κανονικές στις διαστάσεις, ενώ αν σου σπάσουν τα PIN του SIM Tray θα έχεις σχεδόν ένα άχρηστο τηλέφωνο. ” κατ αρχην ευχαριστω για το χρονο σου 2ον δοκιμασα και 3η sim κανονικη και καινουρια κα…

• Η πράσινη είναι κομμένη αλλα δεν μου εχει δημιουργήσει πρόβλημα σε κανενα τηλεφωνο. Η ασπρη ειναι ετσι οπως την πηρα απο vodafone ειναι απο πριν κομμένη σε micro και nano απο την vodafone. + πρωτα δοκίμασα την πράσινη

• παραθετω και εικονες να μου πείτε αν τις τοποθέτησα λαθος.

• Γειά σας. Σήμερα ηρθε το redmi note 3 pro αλλά δεν αναγνωρίζει την sim σε οποιαδήποτε απο τις 2 υποδοχες Είχε τη 7,2,0,0 stable . μετα απο αναβάθμιση απο recovery mode εχει την version 7.3.8.0 stable αλλα το πρόβλημα συνεχίζει απλά τωρα δεν εχει και Ελληνικά Παρακαλώ βοηθήστε!!! + δεν υπαρχει πλεον το play store