Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 157.

• Το σκέφτομαι ππλυ σοβαρα... ο παλιο ρουφιανος... κανει το κινητο το μικρο του πουτ@ν@κι...συγγνώμη για το υβριολογιο! Εκοψα και τα 4g και βλεπουμε... REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV

• Εκοψα τα πολλα πολλα του φεισμπουκ... ειπα οχι σε ολα μεσο δικαιωματων απαγόρευση για εναρξη στο παρασκήνιο κλπ... με 100% το βραδυ σε κανονικη λειτουργία δεν θα μου φαει ουτε 1%...εχεις δικιο οτι το σκιζω αλλα παλια δεν σηκωνε θερμοκρασια! Φβ δεν ειμαι πολυ αλλα το χρειαζομαι για να περνα η ωρα στην δουλεια☺ αυτο το παλιο παιχνιδο πρεπει να μου κανει πυρετο... λολ REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV

• 0e553990ef657096b8a1c41dcf3ebb36.jpgc7e1d71a9c8a060e635faaeb669f34fe.jpgafee15e40a9feb95b4ee9fab2c43fbaa.jpg58941a7719d9a8b9a115d7b4358a9659.jpg τωρα που δεν το χρησιμοποιουσα ημουν χαμηλα 31 βαθμους... και σιγα σιγα ανεβαινω REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV

• Το κινητο ηταν παντα "ολοδροσο" σαν κλαρινογαμπρος... αλλα τωρα εδω και 2 βδομαδες εχω παρατηρήσει το τσουρουφλισμα αυτο... ντεν ξερει τι να κανει... REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV

• Με εχει ξενερωσει πολυ το θεμα γιατι χανω την μπαταρία παρα πολυ γρήγορα... δεν μιλαω με τις ωρες με το κινητό στο κεφαλι... λεω γενικα οτι ετσι ζεματαει! δλδ ειναι κατι το υποληψιμο... τα κολαρα τα ειδα! ☺Τιποτα αλλο? REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV

• Καλημερα παλικαρια... τωρα τελευταία παρατηρω χωρις να εχω αλλαξει κατι στο κινητο οτι μου σηκωνει θερμοκρασία... στην μπαταρία βλεπω 39 βαθμους! η θερμότητα ειναι εντονη στο δακτυλικο στο υψος της καμερας έτσι οπως καιει το κινητο μετα απο ωρες ομηλιας. Καμια ιδεα? REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV

• RE:

kostas10 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από yliko: “Παράθεση από kostas10: “Παράθεση από yliko: “Παράθεση από NasDriver: “Ποια προσφορά ? Σε ποιο κατάστημα ? ” Από οτι τσέκαρα, ειναι σήμερα στο aliexpress xiaomi day με πολύ καλες προσφορές. Απο dreami καταστημα βγαζει. Το θεμα ειναι πως αν το dreami εξασφαλίζει tax free για αποστολή Ελλάδα και πως το ζητάς. ” Ρωτησα για τριγωνικη και ειπαν γιοκ... REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV ” Οπως εχω αναφέρει κ σε αλλο σχολιο παλαιότερα, απο προσωπική εμπειρια, μονο στο oppomart χρεωνεσ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από yliko: “Παράθεση από NasDriver: “Ποια προσφορά ? Σε ποιο κατάστημα ? ” Από οτι τσέκαρα, ειναι σήμερα στο aliexpress xiaomi day με πολύ καλες προσφορές. Απο dreami καταστημα βγαζει. Το θεμα ειναι πως αν το dreami εξασφαλίζει tax free για αποστολή Ελλάδα και πως το ζητάς.” Ρωτησα για τριγωνικη και ειπαν γιοκ... REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από mechanicaf: “Παντως φιλαρακι σημερα με παραγγελια 2 κινητα περνανε και αυτα τελωνειο.Νομιζω ,χωρις να κανω διαφημιση,οτι τουλαχιστον αυτον τον καιρο αξιζει το + 20 ευρω για να παρεις το κινητο σου πιο γρηγορα και χωρις τελωνειο....” +20 και + καμποσο μαλλι παραπάνω απο τα αλλα μαγαζια... πας καλυτερα και το περνεις απο εδω μου φαίνεται ετσι που τα κανανε τα πράγματα... αι σιχτιρ πια... μα να φοβομαστε να φερουμε απ εξω!Και για να ξερετε σε μια προηγουμενη απορία που ριχα θεσει ο top…

• Καλημέρα τους εστειλα μνμ εχτες βραδυ αλλα γιοκ ακομα... στο καλαθι μου τα φορτωνει ξεχωριστα REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV

• Μετά τα Χρονια Πολλα στο θέμα μας... χιχι... Εαν παραγγείλω απο Topone 3 κινητά ας πούμε μπορουν να ερθουν με το ιδιο πακετο... δηλαδη να πληρωσω αυτα τα 26$ και για τα 3??Μιλαμε για DHL παντα για να έχουμε το κεφαλι μας ήσυχο... REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV

• Καλημέρα Χρόνια Πολλά με υγεία και ότι καλύτερο για τον καθένα.! REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV

• @Thracia σου εχω στείλει και inbox... τι μπορω να απαιτησω στο partial refund?? εχεις κανα παραδειγμα... τα κινητα εκαναν 300 ευρωπουλα ☺ REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV

• Παράθεση από NasDriver: “@kostas10, Έκανα νέο θέμα και το μετέφερα εδώ για να μην χαθεί στην γενική συζήτηση :)” 1000 συγγνώμη για την αναστάτωση Ανέστη... δεν το κατάλαβα! Ρε παιδια μιλάμε για τρελη εξαπατηση και εαν θυμαμαι καλα τοτε το International επαιζε πιο φθηνα σε χρηματα... το βγαζανε συνεχεια προσφορες! REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV

• Το ποστ φαίνεται παιδια?? κατεβαίνει συνεχεια... REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV

• Καλησπέρα σε όλους... παρακαλω θελω την βοηθεια σας μπας και μπορεσουμε να "τακτοποιησουμε" κατι βρωμο κινεζοφατσες... Τα βασανα ξεκινανε 4-11-2016 οταν παρηγγειλα 2 xiaomi redmi note 3 pro ενα μαυρο και ενα χρυσο για την αδερφη μου και ενα φιλο απο το απατεωνιστικο GEEKBUYING... Για να μην σας ταλαιπωρησω πολυ... σε κανα 2 μερες μου λεει out of stock περιμενε... περναει μια βδομαδα του εχω ζαλισει μου λεει "ειπαμε 6-8 buiseness day" περιμενε... του ζαλιζω περνανε οι buiseness day μου λεει ηxiao…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Stasis: “Δεν πρόκειται για ολοκληρωμένη παραλαβή, αλλά λόγω συνθηκών και ενδιαφέροντος για το εν λόγω μαγαζί ως εναλλακτική, λέω να μοιραστώ την εξέλιξή της για να έχουμε μια εικόνα. - Την επωνυμία της επιχείρησης: Τ ο p - O n e (Aliexpress) - Tι ακριβώς αγοράσατε: Redmi Pro 3/64 - Την ημερομηνία αγοράς: 9-12-2016 - Μέθοδος Αποστολής: DHL Express (...Μέσω UK) +$26,00 - Εκτίμηση παράδοσης: 4-8 εργάσιμες - Κατάσταση Tracking: "Shipment Information Recieved" (19-12-2016) - Την αξιολόγη…

• REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV

• μηπως το εχει πεταξει σε φακελο η αλλη οθονη?? REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV

• Είμαι ο άνθρωπος σου?? εεε??? ειμαι?? λεγε λατρεια.... REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV