Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 157.

• RE:

kostas10 - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “δεν πιάνει... άσε, θα συνεχίσω να βγάζω χάλια φώτο με την μαμίσια κάμερα, τι να κάνω.... ” 60159c0dee4f22c7c4323e30bff9f695.jpg Ρε συ @demakhs θα μας τρελανεις πρωινιατικα εσυ?? Στην gallery μπαινεις? Μπες καμερα!! REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV

• RE:

kostas10 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από Red21: “@kostas10 10000000000000000% θα την εγραφε!!! @Thracia Mην ανυσυχεις για το exchange office το βγαζει το site της 4px που εχεις βαλει να σου κανει τρακ παντα.....η sg post δεν το βγαζει......και του κωστα αν ειχε βαλει τρακ της 4px θα το εβγαζε!!! Την γλυτωσατε και στα δικα μας!!! Y.Γ. Τι εννοεις καθεστως transit σε αποθηκη?? Που εκτος ελλαδας η εντος?? Που το ξερεις?? Εγω γιατι νομιζω οτι ηταν σε σακο στο αεροδρομειο και μολις σημερα φιλοτιμηθηκαν να τον ανοιξουν τα τζιμανι…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Thracia: “χαχαχαχα το ίδιο forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25921/” e24c50871a897f8613948baafa9819ea.jpg Δουλεύουν και Κυριακή τα παλικαρια μας!! Ρε συ σίγουρα στα ελτα δεν θα μου πουν οτι εχω και τοσα εξοδα εκτελωνισμου γιατι εκατσα 11 μερες αεροδρόμιο... σίγουρα θα την εγραφε την κίνηση προς και απο το τελωνείο?? REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV

• 0412e7cd596f09040d0bd0e2d7e29bba.jpg Παιδες πως το βλέπετε..? Το γλιτωσα το τελωνιο?? REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV

• Xiaomi Ελλάδα

Μήνυμα

@derveni @MIUI_ART τι έγινε τελικα με την Xiaomi?? Πατέντες, φακελοι στις Βρυξέλλες, μικρές αγορες... λύθηκαν ολα μπαμ μπαμ?? :p REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV

• RE:

kostas10 - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από Xozeva Kafe Meze: “Καλημέρα. Μπορεί κάποιος που έχει redmi note 3 pro(kenzo) σε χρυσό χρώμα να μου πει αν το πλαίσιο γύρω από την οθόνη είναι χρυσό ή άσπρο? Στάλθηκε από το SM-G386F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ειναι ολο χρυσο... και εγω το διαλεξα γι αυτο το λογο... τα αλλα παιζει διχρωμια! αλλη πλάτη αλλα "μουτρα" REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από derveni: “Παράθεση από kostas10: “Παντα χαλαρός καρνταση μου @derveni... ο χρόνος θα δείξει... οπως τα λες! Τους ειχα στείλει μηνυμα και μου είχαν πει θα με ενημερωσουν εαν και οποτε ερθουν Ελλάδα... χαχα! REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV ” Γιατί για να τους περιμένεις στο αεροδρόμιο :lol:” Να στρωσω τα κοκκινα χαλια... REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV

• Xiaomi Ελλάδα

Μήνυμα

Παντα χαλαρός καρνταση μου @derveni... ο χρόνος θα δείξει... οπως τα λες! Τους ειχα στείλει μηνυμα και μου είχαν πει θα με ενημερωσουν εαν και οποτε ερθουν Ελλάδα... χαχα! REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV

• Xiaomi Ελλάδα

Μήνυμα

Αγαπητε @derveni ουτε blog ανέφερα ουτε σύνδεσμο βλεπω να έβαλα...αρα διαφημιση γιοκ! ολα αυτα που παραθέτεις τα βρισκω πολυ σωστα και γνωστα γι αυτο και εγω έθεσα την επερωτηση εδω να "ξετυλιξουμε" τις απόψεις-ανησυχιες μας! REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV

• Xiaomi Ελλάδα

Μήνυμα

Καλησπέρα... τα νεα τα ακούσατε?? Έρχεται η xiaomi με επίσημο αντιπρόσωπο στην Ελλάδα... ξέρουμε κάτι?? REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV

• Αρε που καταντισαμε να το ριξουμε στον τζογο... REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV

• παιδες καλημέρα... εχουμε κανενα νεότερο για την κατασταση στα τελωνιο?? Γιατι τηρείται σιγή ιχθυος?? REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV

• γκαιζ πως επιλεγουμε ολες τις επαφές εαν θελουμε να τις διαγραψουμε..?? REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV ΑΚΥΡΟ αλανια μου μολις το βρηκα!! θενξξξ

• 08067c53ddd20b83d0ab29a54e04be70.jpg3db8bf404e56c2d997ddd0be58245c71.jpg Οτι καλύτερο απο μενα... REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV

• χεραααας λεμε.... REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV

• @demakhs υπερβολική αγαπη λεμεεεε.... REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV

• Οτι ψαχνει ο καθενας... και εγω θα ηθελα στο g4 να εχω 5 σελιδες στο chrome ανοιχτες παραδιπλα να εχω ανοιξει 5 προγραμματα και 2 παιχνιδια μαζι.. στην πλατη του να μην τηγανίζω αυγό και η μπαταρια μινιμουμ να κραταει 6 ωρες sot... Οντως το g4 εχει απιστευτη οθονη και καμερα (αφου καλυτερα ηθελα να βλεπω τα παντα γυρω μου απο την καμερα του παρα με τα ματια μου) αλλα τι να πει κανεις για το kenzo οταν παει ορθοπεταλια απο την ημερα που το πηρα!? Εχει και μια αδυναμια... κλαιν... REDMI NOTE 3 PRO…

• Παλικαρια εχω θα παρω 2 rn3p... παρακαλω ξαναρωταω για τους ειδικους... οταν εκτελωνιστουν τα εξοδα θα ειναι επι 2?? 280 τα ειχα παρει... ποσο λετε θα παν?? ανοιγουν τα πακετα να δουν οτι εχει 2 η θα τα δουν στο σκανερ..? REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV

• παιδες ο εκτελωνισμος πως γινεται?? οταν εχει 2 κινητα το πακετο παει επι 2?? το ανοιγουν? ζητανε αποδείξεις? REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV

• Μην ξεχναμε οτι δεν εχουμε και μια και απο καπου πρεπει να τα πάρουνε... REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV