Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 157.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από amptel: “στο mate s που είχα πριν το έκανε αυτό !!! ” Super! Στο Note 3 Pro, πάντως το δάκτυλο δεν ..."ρολλάρει". :D” Με "μιση" καρδια έγραψες το Super.... Σαν παιδί τον έχεις τον κινεζο, μην τον κακολογησει κανεις!! λολ REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από takisfrag: “Για πια rom λες τελικά να βάλεις ; Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Για την 6.9.29...παρακαλω...θα ελεγα να κανω καθαρή εγκατάσταση! θα χασω τα αρχεια μου? REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από kostas10: “σε σύγκριση με την lollipop ” Μια χαρά είναι η τελευταία marsh... βάλτην.” την περναω μεσα στο κινητό και μεταωτι κανω απο το twrp?? Συγγνώμη για το πρηξιμο... μια ανακαιφαλαιωση παρακαλω REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kostas10: “παιδες καλησπερα... ειμαι σε gtv 6.8.18 στις ειδοποιησεις facebook η το chat του Facebook οταν τα παταω απλα εξαφανιζονται... viber και Tapatalk ας πουμε οταν τα παταω με μεταφερουν στην εφαρμογή... εχουμε καμια ιδεα?? wide davlink κλπ εκανα... τζιφος... δικαιωματα ολα κανονικα οπως και στις αλλες εφαρμογες REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV” μαλλον θα μεινω με την ερώτηση "στο χερι"... βρε συμφουριτες μια συμβουλή βρεεε... REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV
-
παιδες καλησπερα... ειμαι σε gtv 6.8.18 στις ειδοποιησεις facebook η το chat του Facebook οταν τα παταω απλα εξαφανιζονται... viber και Tapatalk ας πουμε οταν τα παταω με μεταφερουν στην εφαρμογή... εχουμε καμια ιδεα?? wide davlink κλπ εκανα... τζιφος... δικαιωματα ολα κανονικα οπως και στις αλλες εφαρμογες REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV
-
Μι5 και Otg καλωδιο
Μήνυμα0538c792c02d60d16f17d92a9fece3f9.jpg Παρτε ενα τετοιο να καθαρισετε... τι καρτες και ανταπτορες! 64 gb τσαμπα.!! REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV
-
Παράθεση από takisfrag: “Παράθεση από caeser: “youtu.be/6twu5rSML2g” Αυτά είναι μπράβο πολύ καλό !!! Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Σιγά ρε παιδια σκιαχτηκαμε με τις μεταμόρφωσεις... Πολυ καλο... well done!! REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Thracia: “Παράθεση από kostas10: “γενικα βαρια 7 ωρες sot ” Σε ποσες ωρες χρήση?” κοντα στις 24 ωρες... REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV
-
Για λιγοτερη κατανάλωση μπαταρίας ρε παιδια τι να κλεισουμε?? γενικα gps wifi δεδομενα ειναι κλειστα και φωτεινότητα στο auto και λιγο πιο κατω... εκανα advance calibration αλλα δεν ειδα τρελες διαφορες... γενικα βαρια 7 ωρες sot χωρις να παιζω παιχνιδια... μονο internet mail facebook! Μην λεμε παλι τα ιδια οτι η μπαταρια του δεν ειναι Volvo f12... xaxaxax REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Πρέπει να αλλάξεις ρομ Είναι unofficial rom” Κάνω λαικ επειδή είναι γουστάρω αλλαγή ROM... ☺ REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV