Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 157.
-
RE:
Μήνυμα[/quote]Εγώ πάντως ένα πράγμα θα σου πω, από όλα αυτά τα κινητά που ανέφερες έχεις πάρει το καλύτερο :thumbsup:[/quote] Αλήθεια σου λέει.... best of the best... REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kostasrose: “Παράθεση από Manolis_Mar: “Βασικά να σου πω ότι θα περιμένω γιατί την παραγγελια την έκανα μετά απο παροτρυνση ενός φίλου που αγοράζει συνέχεια με τον συκεκριμένο τρόπο απο αυτό το μαγαζί και δεν έχει συναντήσει κανένα απολύτως πρόβλημα.Παρ όλα αυτα εγώ ελπίζω διότι αν μπεις τώρα στο συγκεκριμένο μαγαζι και αναζητησεις το τηλεφωνο σου έχει αντιστροφη μετρηση σε ημέρες και ωρες για το πότε ξεκινάει 459 - Preorders Shipping in:04days,08:06:07. Βέβαια εγώ όταν έκανα την πα…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από osalonikios: “Pε φιλαράκι μπαταρία κινητού ειναι. Όχι Volvo FH12.” χαχαχ... είσαι ωραίος και μετράς... δεν είναι μπαταρία κινητού είναι Η Μπαταρία Του redmi note 3 pro... REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18
-
ακου τι επαθα μια μερα... ημουν στην δουλεια και το πλακωνω το κινητο απο τις 8 το πρωι μεχρι τις 2 το μεσημερι με σερφαρισμα και μιση ωρα ταινια... καπου εκει διαπίστωσα οτι η μπαταρια τα ειψε φτυσει... περιπου 10% και χαλαστηκα διοτι δεν το ειχα συνηθίσει ετσι το κινητο... ποιο ειναι το θεμα ομως, οτι εκει δεν ειχα καλο σημα ίντερνετ (γενικα σημα). Τοσο μεγάλη σημασία παιζει?? η οθονη ειχε καπου 5.5 ωρες λειτουργία... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από nikostrex: “Παράθεση από xristo2121: “Έιχα την gtv και μετά του gkalen και κολλανε πολύ,μου βγάζει ή εφαρμογη δεν ανταποκρίνεται,αργει να ανοίξει ή οθόνη ,γενικά έχει πολλά lag.Πειτε μου εσείς τι να κάνω ; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Χρήστο έχω την Gtv 6.8.18 και είμαι φουλ ικανοποιημενος από την rom δεν μου έχει παρουσιάσει κανένα απολύτως πρόβλημα όσο για την μετάβαση σε MM δεν με απασχολεί για την ώρα. . Και πόσο μάλλον όταν το κινητό μου δουλεύει …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Ναι, εκεί που λέει 15 ώρες είναι μεγάλη κατανάλωση.” Αυτο λεω και εγω... για να δουμε... δεν ειχα και καλο σημα και δουλευα με ντατα... μηπως ζοριζοταν? τι να πω. θα ξαναεπανελθω και ευχαριστώ και παλι! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΚώστα... Μπορείς να γράψεις ένα μήνυμα με όλα αυτά που θέλεις... Μην κάνεις παράθεση τα δικά σου μηνύματα.. 1000 συγγνώμη αλλα δεν μπορουσα αλλιως να απαντησω με το παλιοταπατολκ... το ξερω οτι εκανα βλακεια... εαν μπορεσετεβνα βγαλετε ακρη με της φωτο... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
παιδες εχω τη ελληνικη 6.8.18 gtv πολυ ικανοποιημενος με την μπαταρια του και σημερα παρατηρησα οτι εξάτμιστηκε σχετικα γρηγορα... δλδ... το αφαιρω απο την φορτιση εχτες το βραδυ στις 1 το ανοιγω πεφτω κοιμαμαι (ανοικτο αυτο) και κατα τις 8 παω δουλεια... και απο εκει ξεκινάει το σκαλισμα... περιπου 5 ωρες ίντερνετ με δεδομενα 30 λεπτα βιντεο και κ@μια 30αρια λεπτα ομηλια... φωτισμος στο αυτοματο και λιγο χαμηλοτερα και καθαρισμος μνημη cache καθε 3 και λιγο... να και τα στατ... ειναι λογικο αυτ…
-
παιδιά καλήμερα...από εχτές το βράδυ το κινητό έφαγε φρίκη στην κάμερα και μου τα δείχνει όλα θολά (το έχω 2 εβδομάδες και όχι μόνο δεν μου έπεσε ούτε κάνα τραντάχτηκε) λέω βράδυ θα είναι χαμηλός φωτισμός παίζει το πρωί όλα θα είναι καλύτερα...αμ δε!! Όταν ανοίγω την κάμερα γενικά μου κάνει ένα κλικ και όταν την απενεργοποιώ ένα σαν διπλό κλικ σαν χρατς . διαβασα και καμια 35 αρια σελιδες πιο πισω που το αντιμετωπισε και ενα αλλο παιδι και ηταν θεμα hardware...εχω φλασαρει gtv 6.8.18 ελληνική. ε…
-
Την επωνυμία της επιχείρησης: Yeso521 Tην Διεύθυνσή της (URL): WELCOME TO YESO521~ฅ( ̳• ̫ • ̳)ฅ[/i] Tι ακριβώς αγοράσατε:Xiaomi Redmi note 3 Pro Gold 3/32 Την ημερομηνία αγοράς: 31/8 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 10 Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : Δεν μπήκα στον κόπο... Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 13 μέρες μεNL Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Πρώτη φορά Xiaomi πρωτη φορά yeso...Την επόμενη μέρα της παραγγελίας το πρωί μου είχε …