Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-3 από 3.

• Κατέβασα και το AIDA64 και έχετε δίκιο λέει mido. Σας ευχαριστώ πολύ. Θα αρχίσω να ψάχνω λίγο το forum για να δω τις roms και γενικά τι μπορώ να κάνω με το κινητό. Σαν κάτοχος επίσης και ενός iPhone 6S μπορώ να πω ότι το Note με έχει εντυπωσιάσει μέχρι στιγμής και ότι φαίνεται να είναι ένα VFM Smartphone

• Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Δεν έκανε αυτόματη αναβάθμιση, αλλά χειροκίνητη. Πήγα στις ρυθμίσεις και έκανα την ενημέρωση. Εντωμεταξεί κάτι ακόμα. Το κουτί ήταν χωρίς το scratch αυτοκολλητάκι, οπότε τσέκαρα γνησιότητα με το ΙΜΕΙ και το Serial Number και όλα ήταν κομπλέ. Κάτι τελευταίο είμαι mido ή nikel. Αν έχω καταλάβει καλά είμαι nikel?

• Καλησπέρα σε όλους. Είμαι νέο μέλος του φόρουμ, μιας και πρώτη φορά απέκτησα κινητό της Xiaomi. Αγόρασα λοιπόν εχθές ένα Redmi Note 4 από σκρουτζομάγαζο. Πριν το αγοράσω έψαξα το φόρουμ για να είμαι σίγουρος ότι θα πάρω το σωστό μοντέλο για να έχει όλες τις μπάντες του 4G. Το κουτί του κινητού γράφει πάνω το Global Version και πίσω έχει τον αριθμό 2016102, όποτε λογικά μέχρι εδώ όλα καλά. Το άγχος μου μετά ήταν αν το κινητό έχει fake rom. Ήρθε με την ROM "MIUI 8.2.10.0". Την googlara και είδα ότ…