Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-6 από 6.
-
Καλη επιτυχια
-
RE:
apathya - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “Α...Θα έλεγα να περάσεις την official china dev rom χωρίς πατέντες με το δικό της recovery και μετά να ακολουθήσεις 100% τον οδηγό για να ξεκλειδώσεις!! τώρα μπορεί αν κολλάει το πράγμα στο ότι δεν είναι καθαρή η ρομ!” Μάλλον αυτό θα είναι η μόνη λύση... Ευχαριστώ! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
apathya - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “Τι ακριβώς θες να κάνεις? 1ον) Το Mi PC Suite δεν υποστηρίζει MM 2ον) Αν έχεις ξεκλειδώσει δεν χρειάζεσαι το Unlock Tool!! :/” Θέλω να κάνω official unlock του bootloader,αν και έχω περάσει twrp με την γνωστή πατέντα αντικατάστασης του recovery.img στο φλασαρισμα της Rom. Υ. Γ. Έχω κάνει τυπογραφικό λάθος στο προηγούμενο ποστ. Δεν έχει ξεκλειδωθεί, εννοώ ότι έχω πάρει άδεια, αλλά η συσκευή δεν με αφήνει να την ξεκλειδώσω Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Ta…
-
Πως να ξεκλειδώσουμε τον Bootloader του Redmi Note 3 Pro (Special Edition)(KATE) με τον Official τρόπο
apathya - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαιδιά καλησπέρα. Έχω κάνει αίτηση για official unlock, έχει ξεκλειδωθεί κανονικά, αλλά για κάποιον λόγο αρνείται να μου αναγνωρίσει την συσκευή και από το MiPcSuite, και από το unlock tool γράφοντας χαρακτηριστικά "couldn't verify device". Τι κάνω τώρα; Ευχαριστώ (Δοκιμή με global dev 6.12.1) Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk