Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 38.
-
Παράθεση από left13: “Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από left13: “LY......US ” Μην μπερδεύεις την εταιρεία-υπηρεσία μεταφοράς με τον τόπο αποστολής ” Καλησπερα!τα δυο πρωτα γραμματα δεν δηλωνουν τον τυπο υπηρεσιας,και τα δυο τελευταια δεν δειχνουν την χωρα προελευσης εχω την εντυπωση?Πως γινεται να αγορασα απο αποθηκη της Κινας και η χωρα προελευσης να ειναι US?Εκτος και αν καταλαβαινω εγω κατι λαθος. Οσο αφορα αυτο που μου δειχνει απο 4-7 μεχρι σημερα εχεις να μου πεις κατι πανω σε αυτο?Σου …
-
Τελικά είπα να το κάνω ακόμα μια προσπάθεια με το Xiaomitool πριν δοκιμάσω με το mi flash και το τελείωσα κανονικά. Το πρόβλημα ηταν ότι μετά που γυρνούσε από fastboot η συσκευή πήγαινε αυτόματα στην φόρτιση και όχι στην μεταφορά αρχείων και έτσι δεν την έβλεπε ο υπολογιστής! Το έκανα χειροκίνητα μετά το bootarisma και όλα καλά!
-
Μάλλον αυτό θα κάνω, ευχαριστώ
-
Δυστυχώς αυτήν την φορά μου βγάζει την ψυχή ! Δεν μου ολοκληρώνει την διαδικασία βγάζοντας error fastboot time out η device not connected. Δεν ξέρω μηπος φτάιει το ότι μετά από το bootarisma πηγαίνει η συσκευή σε σύνδεση φόρτισης?
-
Ευχαριστώ για την απάντηση! Απλά μου φάνηκε πολύ εύκολο στο mi note 3 την προηγούμενη φορά γιαυτό ήθελα να το ξανακάνω έτσι, με το mi flash δεν το έχω κάνει ποτέ
-
Καλησπέρα σε όλους, συγχαρητήρια για τον οδηγό και για την βοήθεια που προσφέρετε σε όλους. Είχα χρησιμοποιήσει τον οδηγό και το Xiaomitool σε ένα mi note 3 πέρσι με απόλυτη επιτυχία. Τώρα έχω στα χέρια μου ένα redmi note 5 με την Άγγλο κινεζική(σφραγισμένο από banggood) , έχω είδη ξεκλειδώσει bootloader και λέω να του βάλω την Global με το Xiaomitool. Να το επιδιώξω η θα έχω κανένα πρόβλημα λόγο του μοντέλου?
-
+2 και απο'μενα
-
+3 απο την αρχη,καλημέρα
-
ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση,θα το ξεκινήσω τώρα,για να δούμε =============== Ιαν 29th 2018, 12:07pm =============== Τελικά πήγαν όλα καλά και περάστικε η official global πολύ ευκολά και με την βοήθεια για το ξεκλείδωμα του bootloader σε άλλο topic του forum. Ευχαριστώ για την βοήθεια!!!
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Γιατί μιας και ξεκλείδωσες δεν βάζεις την xtrv; ” Καλημέρα σε όλους,τελικά πήγαν όλα καλά μετα από την δική σας βοήθεια,ήθελα να δοκιμάσω το xiaomitool και τα έκανε όλα μόνο του και σχετικά γρήγορα(και ακίνδυνα για μας τους ψιλο άσχετους). Επόμενο βήμα αλλα λίγο αργότερα θα είναι η xtrv για να δούμε και αυτήν την διαδικασία και γενικά πος δουλεύει.Ας το χαρεί λίγο με την Global η γυναίκα μου και μετά θα το αναλάβω εγώ!!! Ευχαριστώ και πάλι όσους ασχολούντε και βο…
-
ΜήνυμαΚαι εγω τι ίδιο,πάμε τωρα στο xiaomi tool
-
ΜήνυμαΣας ευχαριστώ όλους πραγματικά που ασχοληθήκατε και ασχολήστε γενικά!!! Θα τα πούμε σε 3 μέρες Και στον οδηγό του derveni πολλα μπράβο
-
Μήνυμαεγώ ή ο φίλος themis,βγάζει διαφορετικά μηνύματα
-
ΜήνυμαΛοιπον,τελικά και το restart βοήθησε και η θυρα usb σταμάτησε στο 99% και μου βγάζει - after 72 hours of trying to unlock the device.αυτό επρεπέ να βγάλει?
-
Μήνυμαστο device manager το έχει android phone δεν το περίμενα τοσο δυστροπο
-
Μήνυμαδέν βγάζει μήνυμα απλά δεν πτοχωράει,δεν το βλέπει καν