Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 157.

• Παράθεση από vanni: “Όπως ακριβώς αν παίζεις ένα παιχνίδι και είσαι με wifi και χαθεί η σύνδεση ή λόγο φόρτου σε πετάει έξω έτσι ακριβώς γίνεται και με τις κλήσεις. Στο screenshot δεν φαίνεται αλλά εμένα κάτω από το πραγματοποιήστε κλήσεις μέσω WiFi έχει άλλο ένα πεδίο που λέει προτιμήσεις δικτύου εκεί έχω επιλέξει κατά προτίμηση WiFi ” To εικονίδιο το έχασε μετά από reboot. Ξαναέκανα όλη τη διαδικασία απ'την αρχή και στο PDC το Sub0 του Chunghwa_Commercial, ήταν inactive, oπότε με το Sub1 τα έκ…

• Παράθεση από vanni: “Στις ρυθμίσεις της κάρτας sim δες τι έχεις βάλει σαν προτιμήσει κλήσεις μέσω wifi ή κλήσεις μέσω δικτύου κινητής; Επίσης ναι παίζει ρόλο η ταχύτητα αν σέρνεται το wifi σίγουρα δεν μπορείς να κάνεις σωστά κλήσεις. ” Για να ανεβάσω το screenshot έκανα 5'

• Tώρα "έφυγε" το εικονίδιο του wifi calling. Μήπως παίζει ρόλο η ταχύτητα του imternet, γιατί "κατεβάζει" ο γιος μου ένα παιχνίδι και το internet σέρνεται.

• Παράθεση από vanni: “Δοκίμασε άλλη θύρα usb άλλο καλώδιο δεν γίνεται να το αναγνωρίζει και να μην εμφανίζεται. ” H λύση βρέθηκε. Δεν είχα απεγκαταστήσει τους προηγούμενους drivers. Τώρα δουλεύει. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

• Παράθεση από vanni: “Δοκίμασε άλλη θύρα usb άλλο καλώδιο δεν γίνεται να το αναγνωρίζει και να μην εμφανίζεται. ” ok. Θα το κάνω και αυτό.

• Εντάξει μάλλον είμαι γκαντεμης. Θα περιμένω καμιά αναβάθμιση της miui μπας και φτιάξει.

• Καμία. Δεν βγάζει τίποτα, λευκό.

• Αυτά είναι

• Παράθεση από vanni: “Είναι root το τηλέφωνο σου ; Έχεις εγκατεστημένο magisk; ” Root με magisk, κέλυφος ενεργοποιημένο και όλα τα υπόλοιπα βήματα έως και το 9 όπως τα περιγράφεις

• Παράθεση από vanni: “Αν στο device manager έχει αλλάξει όπως γράφω τότε δεν γίνεται να μην εμφανίζεται, πρόσεχε είναι στην αρχή λευκό και εμφανίζεται . ” H rom μου είναι η stock MIUI 11. Παίζει σ'αυτή;

• Παράθεση από vanni: “Έχεις δει όντως στο device manager να αλλάζει όπως δείχνω στο screenshot ; ” Όλα κανονικά γίνονται, μέχρι εκεί

• Παράθεση από vanni: “Εμένα πάντως που έχουμε το ίδιο κινητό και η cosmote (χωρίς να κάνω τίποτα) και η vodafone (με την διαδικασία που έχω στην υπογραφή μου) δουλεύουν μια χαρά . ” Kαλή χρονιά. Ακολούθησα τη διαδικασία που έχεις στην υπογραφή σου και μόλις ανοίγω το PDC, στο device πατάω το δεξί βελάκι και δεν δείχνει τίποτα. Το προσπάθησα 2-3 φορές και γίνεται το ίδιο.

• Κάνω όλα τα βήματα κανονικά και μόλις φτάνω να ανοίξω το PDC, στο βελάκι στο device δεν βγάζει τίποτα. Τα επανέλαβα όλα τα βήματα 2-3 φορές αλλά το ίδιο.

• Παράθεση από thanfun: “Παράθεση από ipankas: “Επιστροφή στην προηγούμενη το vowifi και το volte απαράδεκτο ” εγώ μια χαρά τα βλέπω στην 9.12.19 ” Mε global και vodafone, πάντως wifi calling δεν δουλεύει

• Eγώ είμαι vodafone και χρησιμοποιώ το vodafone wifi calling. Συνδέεται με το wifi αλλά ούτε δέχεται ούτε κάνει κλήση

• Παράθεση από xnikos: “εγώ χθες που δοκίμασα μίλησα κανονικά... ” redmi note 5 pro με miui 11 stable;

• Παράθεση από thanfun: “Παράθεση από thanfun: “Αν θέλετε να το ανεβάσω ώστε να το βάλετε στον φάκελο twrp και να κάνετε restore ” αν θελετε μπορειτε να κανετεμέσω twrp dirty flash την 9.9.3 και backup το modem μετά wipe cache/dalvik cashe και αμέσως dirty flash την 9.9.26 (flash το magisk zip αν το ειχατε και το θελετε) μετά αμέσως restore το modem που μόλις πριν έγινε backup και μετά επανεκκίνηση (reboot system) και τέλος θα παιξει (δωστε λιγα λεπτα να ανεβει το αρχειο)... κατεβαστε το απο εδω m…

• Παράθεση από xnikos: “Παράθεση από sacs: “Παράθεση από viper1974: “σε redmi note 5 έπειτα από αναβάθμιση σε miui 11 έχασα το vowifi (το VOLTE παίζει κανονικά)υπάρχει τρόπος να το διορθώσω? είμαι σε stock android ” Ομοίως και εγώ με redmi note 5 σε miui 11, μόλις μου έστειλε η vodafone sms για την ενεργοποίηση, αλλά ούτε εικονίδιο ούτε κλήσεις δεν κάνω μέσω vowifi. ” σε vodafone υπάρχει και app το vodafone wifi calling που δουλεύει κανονικά,αλλιώς, δεν το βλέπω σύντομα... *στην vodafone ούτε πριν…

• Παράθεση από viper1974: “σε redmi note 5 έπειτα από αναβάθμιση σε miui 11 έχασα το vowifi (το VOLTE παίζει κανονικά)υπάρχει τρόπος να το διορθώσω? είμαι σε stock android ” Ομοίως και εγώ με redmi note 5 σε miui 11, μόλις μου έστειλε η vodafone sms για την ενεργοποίηση, αλλά ούτε εικονίδιο ούτε κλήσεις δεν κάνω μέσω vowifi.

• Είναι το stratos 2. Ανακάλυψα ότι έφυγε το προστατευτικό τζαμάκι του σένσορα των καρδιακών παλμών. Του έβαλα ένα κομμάτι μονωτική ταινία και είναι εντάξει, χωρίς όμως να λειτουργεί ο σένσορας. Ξέρετε κανένα μάστορα να τα φτιάχνει; Είμαι στον Πειραιά.