Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 157.
-
Παράθεση από vanni: “Όπως ακριβώς αν παίζεις ένα παιχνίδι και είσαι με wifi και χαθεί η σύνδεση ή λόγο φόρτου σε πετάει έξω έτσι ακριβώς γίνεται και με τις κλήσεις. Στο screenshot δεν φαίνεται αλλά εμένα κάτω από το πραγματοποιήστε κλήσεις μέσω WiFi έχει άλλο ένα πεδίο που λέει προτιμήσεις δικτύου εκεί έχω επιλέξει κατά προτίμηση WiFi ” To εικονίδιο το έχασε μετά από reboot. Ξαναέκανα όλη τη διαδικασία απ'την αρχή και στο PDC το Sub0 του Chunghwa_Commercial, ήταν inactive, oπότε με το Sub1 τα έκ…
-
Παράθεση από vanni: “Εμένα πάντως που έχουμε το ίδιο κινητό και η cosmote (χωρίς να κάνω τίποτα) και η vodafone (με την διαδικασία που έχω στην υπογραφή μου) δουλεύουν μια χαρά . ” Kαλή χρονιά. Ακολούθησα τη διαδικασία που έχεις στην υπογραφή σου και μόλις ανοίγω το PDC, στο device πατάω το δεξί βελάκι και δεν δείχνει τίποτα. Το προσπάθησα 2-3 φορές και γίνεται το ίδιο.
-
Ενεργοποίηση VoWiFi Vodafone
sacs - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΚάνω όλα τα βήματα κανονικά και μόλις φτάνω να ανοίξω το PDC, στο βελάκι στο device δεν βγάζει τίποτα. Τα επανέλαβα όλα τα βήματα 2-3 φορές αλλά το ίδιο.
-
Παράθεση από thanfun: “Παράθεση από thanfun: “Αν θέλετε να το ανεβάσω ώστε να το βάλετε στον φάκελο twrp και να κάνετε restore ” αν θελετε μπορειτε να κανετεμέσω twrp dirty flash την 9.9.3 και backup το modem μετά wipe cache/dalvik cashe και αμέσως dirty flash την 9.9.26 (flash το magisk zip αν το ειχατε και το θελετε) μετά αμέσως restore το modem που μόλις πριν έγινε backup και μετά επανεκκίνηση (reboot system) και τέλος θα παιξει (δωστε λιγα λεπτα να ανεβει το αρχειο)... κατεβαστε το απο εδω m…
-
Παράθεση από xnikos: “Παράθεση από sacs: “Παράθεση από viper1974: “σε redmi note 5 έπειτα από αναβάθμιση σε miui 11 έχασα το vowifi (το VOLTE παίζει κανονικά)υπάρχει τρόπος να το διορθώσω? είμαι σε stock android ” Ομοίως και εγώ με redmi note 5 σε miui 11, μόλις μου έστειλε η vodafone sms για την ενεργοποίηση, αλλά ούτε εικονίδιο ούτε κλήσεις δεν κάνω μέσω vowifi. ” σε vodafone υπάρχει και app το vodafone wifi calling που δουλεύει κανονικά,αλλιώς, δεν το βλέπω σύντομα... *στην vodafone ούτε πριν…
-
Παράθεση από viper1974: “σε redmi note 5 έπειτα από αναβάθμιση σε miui 11 έχασα το vowifi (το VOLTE παίζει κανονικά)υπάρχει τρόπος να το διορθώσω? είμαι σε stock android ” Ομοίως και εγώ με redmi note 5 σε miui 11, μόλις μου έστειλε η vodafone sms για την ενεργοποίηση, αλλά ούτε εικονίδιο ούτε κλήσεις δεν κάνω μέσω vowifi.