Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 157.

• Καλημέρα. Ξαφνικά χθες το βράδυ άρχισε να ζεσταίνεται και να πέφτει πολύ γρήγορα η μπαταρία. Το φόρτισα 100% και σε 15' πήγε στο 50%, ενώ είναι πολύ ζεστό. Έκανα factory reset αλλά τίποτα. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει;

• Καλησπέρα. Έπεσε και έσπασε η οθόνη. Ξέρετε κάπου αξιόπιστα να την αλλάξω; Τώρα είμαι Κέρκυρα και από το Σάββατο Πειραιά. Deviantart

• Παράθεση από Kostas_kanal: “θα το δω στην πορεία..εντωμεταξύ μολις φλασαρα orangefox μεσω adb γιατί παρόλο που φαινομενικά φαινονταν οκ η R9.0.2 που περαστηκε μέσω twrp...δε δούλευε 100% σωστά.Όποιος θέλει.. youtu.be/vuzU_qoR0Sg ” Χρειάζεται και lazyflasher;

• Παράθεση από charlie2alpha: “Παράθεση από sacs: “Παράθεση από charlie2alpha: “Παράθεση από Kostas_kanal: “αυτήν έβλεπα πριν λίγο.R9.0.1;την έβαλες με adb; Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Η R9.0-1 μπήκε με απλό flash του zip με την παλιά μου recovery (είχα την RedWolf). Μετά μπήκε το update σε Android Pie και μετά το πρώτο κανονικό boot έβαλα την R9.0-2 με fastboot. Η σειρά είναι σημαντική, η 9.0-2 δεν ξεκινάει καν αν είσαι ακόμα σε Android Oreo, έτσι την πάτησα στην αρχή …

• Παράθεση από charlie2alpha: “Παράθεση από Kostas_kanal: “αυτήν έβλεπα πριν λίγο.R9.0.1;την έβαλες με adb; Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Η R9.0-1 μπήκε με απλό flash του zip με την παλιά μου recovery (είχα την RedWolf). Μετά μπήκε το update σε Android Pie και μετά το πρώτο κανονικό boot έβαλα την R9.0-2 με fastboot. Η σειρά είναι σημαντική, η 9.0-2 δεν ξεκινάει καν αν είσαι ακόμα σε Android Oreo, έτσι την πάτησα στην αρχή και τελικά μετα απο ανταλλαγή προσωπικών μηνυμάτω…

• Καλημέρα. Υπάρχει η δυνατότητα όταν έρχεται κάποια ειδοποίηση να φωτίζει η οθόνη, όπως κάνει το bip; Δεν θέλω την επιλογή να φωτίζει όταν στρίβω τον καρπό. Μόνο στις ειδοποιήσεις.

• Δεν ανοίγει το amazfit bip

sacs - - Amazfit

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Δυστυχώς, δεν την έχω δουλέψει σαν συσκευή και δεν μπορώ να σου πω πολλά ” To πήγα πίσω λόγω εγγύησης

sacs - - Amazfit

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Τα βήματα που έχει στο τελευταίο ποστ τα έκανες ? Δοκίμασες να το φορτίσεις μήπως έμεινε από μπαταρία ? ” Δεν γίνεται. Δεν κάνει unpair. Έκανα απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση το mi fit αλλά τίποτα. Δεν κάνει φόρτιση. Δεν ανταποκρίνεται πουθενά.

sacs - - Amazfit

Μήνυμα

Το πρόβλημα είναι ότι δεν ανοίγει καθόλου

sacs - - Amazfit

Μήνυμα

Kαλημέρα. Σήμερα μετά από αναβάθμιση του notify & fitness το amazfit bip έσβησε και δεν ξαναλειτούργησε. Καμία βοήθεια;

• Καλησπέρα. Κατέβασα το Incremental OTA link to 10.2.1.0 from 10.0.6 από το https://forum.xda-developers.com/redmi-note-5-pro/how-to/received-9-5-17-ota-update-t3813192 αλλά δεν μου κάνει update ούτε από τον updater ούτε από την orangefox recovery. Ξέρετε τίποτα;

• Kαλησπέρα. Είμαι rooted. Από τότε που έκανα το update σε 10.0.6, το root explorer δεν δουλεύει καλά. Ενώ έχει root permissions, ανοίγει κανονικά αρχεία στο root της συσκευής αλλά μόλις φτάσει να ανοίξει κάποιο αρχείο .conf ή .txt ανοίγει στιγμιαία και κλείνει. Δοκίμασα και άλλα root file managers και συμβαίνει το ίδιο. Καμία ιδέα;

• Με το redmi note 4 το κράταγε. Στο 5 θέλει να περνάς μόνο το update; Γιατί αυτό πήγα να κάνω στην αρχή και δεν το έκανε. Γι'αυτό και μου κατέβασε όλη τη ρομ.

• Καλησπέρα. Μόλις έκανα το update σε 10.0.6 φλασάροντας ολόκληρη τη ρομ, Πριν είχα την orange fox και μετά το update γύρισε σε stock recovery. Ξέρει κανείς τι παίζει;

• Δουλεύει

• Root redmi note 5

sacs - - RedMi Note 5/PRO (Whyred)

Μήνυμα

Καλημέρα. Εγώ που θέλω να βάλω redwolf recovery χρειάζεται να flashάρω και lazyflasher ή μόνο magisk;

• Παράθεση από Snoopy4: “Καλημέρα και απο εμένα Πηρα πριν 10 μερες το Amazfit Bip για να το συνδεσω με το Samsung S4. Την πρώτη μέρα δουλεψε μια χαρα. Από την ώρα που συνθέθηκε το κινητό στο bluetooth του αυτοκινήτου, παράλληλα, αυτό εηταν ... τέλος καθε επικοινωνία με το ρολοι. πηρα τηλ στην εταιρεια μου ειπαν να κανω καταργηση συσκευης από την εφαρμογή στο κινητο, να κανω εργοστασιακές στο ρολόι, μετά πάλι από την αρχή αναγνώριση, παιρ klpκαι μια χαρά... για μια μέρα πάλι... και μετα παλι τα ίδι…

• Παράθεση από das_krimi: “miui-blockota-whyred_global-V10.0.1.0.OEIMIFH-V10.0.2.0.OEIMIFH-b573a3b7fa-8.1.zip Αφορά global stable Αν δεν κατεβαίνει , κατεβάστε το από υπολογιστή και περάστε το ...και μετά μέσω updater... Μια χαρά μέχρι στιγμής ” Αλλάζει κάτι;

• Παράθεση από EvangeliaK: “Γίνεται factory reset. ” Τους @@@κες

• Καλησπέρα. Συγνώμη αν έχει απαντηθεί η ερώτηση αλλά αν ξεκλειδώσουμε bootloader χάνονται τα αρχεία μας;