Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 157.

• Καλησπέρα. Έχει καταφέρει κανείς να ακούσει ραδιόφωνο από το bluetooth; Αυτό το έκανα μόνιμα με το redmi note 4, με το 5 όμως μία το καταφέρνω 20 όχι. Προσπάθησα να δω τις άδειες του ραδιοφώνου, αλλά λέει χωρίς άδειες. Όποτε πιάνει γίνεται αφού πρώτα έχω κάνει εκκαθάριση δεδομένων και cashe.Στο bluetooth έχω ενεργοποιημένα και τα μέσα και το τηλέφωνο.

• Παράθεση από maikmaik: “Σήμερα το κατέβασα Έχω iGO World 9.18.27.736653 Και το iGO Basar 9.18.27.736574 Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk ” Αυτό που κατέβασες είναι το v.2.4.5; Εγώ έχω το iGO_Avic 9.18.28.730391 και δουλεύει. Βέβαια όπως έγραψα και πιο πάνω, 5 ημέρες με συνεχή αλληλογραφία, στην αρχή με mail και μετά viber, με τους developers της εφαρμογής για να καταφέρουμε να το φτιάξουμε. Ή κάνε το ίδιο ή βάλε το iGO_Avic.

• Παράθεση από maikmaik: “Send to navigation @sacs σε μένα το igo Basarsoft δεν το βρίσκει λέει ότι δεν είναι συμβατό με τη χώρα μας. Το igo world το βρίσκει μια χαρά αλλά δεν βρίσκω την διεύθυνσή που βάζει από τo google maps. Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk ” Κατέβασες από το play store το χθεσινό send to navigatiom;

• Παράθεση από sacs: “Παράθεση από kodorevi8ulis: “Παράθεση από sacs: “Όχι. Το send to navigation δεν δουλεύει στο 8; ” δεν ξέρω τι δουλεύει ή τι δεν δουλεύει , εγώ sygic (αγορασμένο) και here έχωαυτό που ξέρω είναι ότι τα igo που έχετε (και συνήθως δεν είναι νόμιμα, δε το λέω προσωπικά σε σένα απλά είσαι ο 4-5 που απορεί) δεν παίζουν στην 8αρα , όχι Miui , android έκδοση πρέπει ή να βρείτε κάποια που να παίζει ή να δοκιμάσετε κάτι άλλο τι να κάνουμε ..... το έπαιζε στην τάδε συσκευή δεν λέει κάτι…

• Μπούρδες. Δεν έφτιαξε. Μία παίζει 20 δεν παίζει. Ξέρετε αν υπάρχει κανένα άλλο ραδιόφωνο για να το αντικαταστήσω;

• Kαλησπέρα. Ξέρετε αν υπάρχει εφαρμογή ραδιόφωνο fm για να αντικαταστήσω το stock;

• Παράθεση από NasDriver: “Προφανώς το πρόβλημα είναι μεταξύ των δύο εφαρμογών ή η μία δεν μπορεί να στείλει, ή η άλλη δεν μπορεί να λάβει ή και τα δύο μαζί...το καλύτερο θα ήταν να μιλήσεις με τους developers της κάθε εφαρμογής προκειμένου να κοιτάξουν για τυχών bug. ” Εκεί έχω καταλήξει και εγώ και αυτό έχω ήδη ξεκινήσει να κάνω. Για να δούμε.

• Παράθεση από kodorevi8ulis: “Παράθεση από sacs: “Όχι. Το send to navigation δεν δουλεύει στο 8; ” δεν ξέρω τι δουλεύει ή τι δεν δουλεύει , εγώ sygic (αγορασμένο) και here έχω αυτό που ξέρω είναι ότι τα igo που έχετε (και συνήθως δεν είναι νόμιμα, δε το λέω προσωπικά σε σένα απλά είσαι ο 4-5 που απορεί) δεν παίζουν στην 8αρα , όχι Miui , android έκδοση πρέπει ή να βρείτε κάποια που να παίζει ή να δοκιμάσετε κάτι άλλο τι να κάνουμε ..... το έπαιζε στην τάδε συσκευή δεν λέει κάτι όταν μιλάμε για δι…

• Παράθεση από kodorevi8ulis: “Παράθεση από sacs: “Στο note 4 όμως γιατί δούλευε; Επίσης όταν ανοίγει το igo κάτω φαίνονται οι συντεταγμένες που στέλνει το send to navigation. Αυτές όμως δεν υπάρχουν μετά στα αγαπημένα και δεν μπορώ να καθορίσω προορισμό. ” έχεις στο Note 4 android 8 ;;;;;;;;;;;; ” Όχι. Το send to navigation δεν δουλεύει στο 8;

• Παράθεση από demitris: “Παράθεση από sacs: “Παράθεση από demitris: “Σε Oreo δεν δουλεύει το primo....δοκίμασε το nextgen.... ” next gen είναι. Το πρόβλημα δεν είναι ότι δεν δουλεύει. Δεν παίρνει συντεταγμένες από το send to navigation. ” Μια είναι η εξήγηση σε αυτό... Φταίει η "αγορά".... ” Στο note 4 όμως γιατί δούλευε; Επίσης όταν ανοίγει το igo κάτω φαίνονται οι συντεταγμένες που στέλνει το send to navigation. Αυτές όμως δεν υπάρχουν μετά στα αγαπημένα και δεν μπορώ να καθορίσω προορισμό.

• Παράθεση από kodorevi8ulis: “Παράθεση από sacs: “Καλημέρα. Μόλις πέρασα και εγώ από redmi note 4 mido σε redmi note5 και έχω το εξής πρόβλημα. Έχω το igo avic next gen. Ενώ με το note 4, έβαζα ένα προορισμό στο google maps και από εκεί με το send to navigation το έστελνα στο igo avic, στο note 5 δεν γίνεται. Μπαίνω στα προσωπικές τοποθεσίεw του igo και δεν βρίσκω τον προορισμόςΥπάρχει καμία συμβουλή; ” μάλλον παρατάς το Igo δεν ξέρω τι παίζει , αλλά από ότι κατάλαβα σε android 8+ έχουν προβλήματ…

• Παράθεση από demitris: “Σε Oreo δεν δουλεύει το primo....δοκίμασε το nextgen.... ” next gen είναι. Το πρόβλημα δεν είναι ότι δεν δουλεύει. Δεν παίρνει συντεταγμένες από το send to navigation.

• Καλημέρα. Μόλις πέρασα και εγώ από redmi note 4 mido σε redmi note5 και έχω το εξής πρόβλημα. Έχω το igo avic next gen. Ενώ με το note 4, έβαζα ένα προορισμό στο google maps και από εκεί με το send to navigation το έστελνα στο igo avic, στο note 5 δεν γίνεται. Μπαίνω στα προσωπικές τοποθεσίεw του igo και δεν βρίσκω τον προορισμόςΥπάρχει καμία συμβουλή;

• ZHTΩ. Εκκαθάριση δεδομένων του ραδιοφώνου και επανεκκίνηση και έφτιαξε.

• Παράθεση από vanni: “καλά τα έχεις βάλει δυστυχώς δεν έχει επιλογή να βγάζει τον ήχο στα bluetooth. ” Το note 4 έχει διαφορετικό ραδιόφωνο;

• Παράθεση από amavroudis: “Ποιο είναι το πρόβλημα που έχεις; ” Δεν μπορώ να ακούσω ραδιόφωνο από bluetooth headset jabra halo smart.

• Παράθεση από NasDriver: “Μήπως δεν έχει μπει καλά ? Θέλει παραπάνω πάτημα για μπει σωστά το βύσμα ” Όχι το έβαλα καλά αλλά τίποτα. Μήπως φταίει το ραδιόφωνο; Μήπως έχει διαφορετικό ραδιόφωνο το note 5;

• Καλησπέρα. Μόλις πέρασα και εγώ από redmi note 4 mido σε redmi note5 και έχω το εξής πρόβλημα. Ενώ με το note 4, έβαζα ένα καλώδιο jack για κεραία και άκουγα ραδιόφωνο από τα bluetooth headset jabra halo smart, στο note 5 δεν γίνεται. Υπάρχει καμία συμβουλή;

• redmi 5 plus ή redmi s2

sacs - - RedMi 5 Plus (Vince)

Μήνυμα

Aπό Ελλάδα θα το πάρω. Δεν έχω θέμα αν θα είναι 3 ή 4 gb

• redmi 5 plus ή redmi s2

sacs - - RedMi 5 Plus (Vince)

Μήνυμα

Θήκη οπωσδήποτε. Άρα εσύ προτείνεις να μην λάβω υπόψη μου την ποιότητα κατασκευής;