Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 157.

• redmi 5 plus ή redmi s2

sacs - - RedMi 5 Plus (Vince)

Μήνυμα

Το ξέρω, αλλά δεν δύναμαι οικονομικά. Γι'αυτό είμαι μεταξύ αυτών των 2. Θέλω oreo σε stock rom αλλά βλέπω στο s2 την ανάλυση οθόνης και διάβασα ότι έχει και πλαστικό καπάκι και δεν ξέρω. Aλλιώς δεν θα είχα δίλημμα, θα έπαιρνα το s2.

• redmi 5 plus ή redmi s2

sacs - - RedMi 5 Plus (Vince)

Μήνυμα

Kαλημέρα. Είμαι κάτοχος εδώ και ένα χρόνο του redmi note 4 mido. Επειδή θέλω να το αλλάξω με μεγαλύτερης οθόνης κινητό, είμαι μεταξύ redmi 5 plus ή redmi s2. Δεν ξέρω ποιο να πάρω. Tο πρώτο έχει καλύτερη οθόνη, αλλά το δεύτερο oreo. Το πρώτο βλέπω έχει μεγαλύτερη υποστήριξη (στο miui.gr και xda) το δεύτερο καθόλου κ.τ.λ. Έχετε να προτείνετε κάτι;

• Kαλορίζικο σε όποιον το κερδίσει

• Πως κάνω root με redwolf recovery;

sacs - - Recoveries

Μήνυμα

Έγραψα ότι φλάσαρα από την twrp super su και no-verity-opt, όχι από τη redwolf. Ρωτάω γιατί μία φορά με την twrp που δεν φλάσαρα no-verity-opt το κινητό κόλλησε και δεν άνοιγε. Άρα τώρα με redwolf χρειάζεται να φλασάρω no-verity-opt ;

sacs - - Recoveries

Μήνυμα

Όταν λες ότι το πρώτο είναι σωστό, εννοείς να φλασάρω από το redwolf recovery super su και no-verity-opt, από τον αποθηκευτικό χώρο;

sacs - - Recoveries

Μήνυμα

Καλημέρα. Μετά από το τελευταίο update στο redmi note 4 mido έχασα το root. Επειδή είναι η πρώτη φορά με redwolf 3.1.1.2_0.22, πως κάνω root; Παλιότερα φλάσαρα την twrp και μέσω αυτής φλάσαρα superuser και no-verity-opt, που τα είχα σε .img στον αποθηκευτικό χώρο. Τώρα κάνω το ίδιο ή φλασάρω μέσα από το redwolf το superuser ή magisk που τα έχει ως επιλογές;

sacs - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Καλημέρα. Μετά από το τελευταίο update έχασα το root. Επειδή είναι η πρώτη φορά με redwolf 3.1.1.2_0.22, πως κάνω root; Παλιότερα φλάσαρα την twrp και μέσω αυτής φλάσαρα superuser και no-verity-opt, που τα είχα σε .img στον αποθηκευτικό χώρο. Τώρα κάνω το ίδιο ή φλασάρω μέσα από το redwolf το superuser ή magisk που τα έχει ως επιλογές;

• Αλλαγή από 12h σε 24h στο amazfit bip

sacs - - Amazfit

Μήνυμα

Καλημέρα. Σήμερα έβαλα ένα custom watchface από το amazfit bip watchfaces και η προβολή ώρας άλλαξε από 13:20 σε 01:20. Από που αλλάζει αυτό; Ψάχνω και στο mifit και στο amazfit tools αλλά δεν το βρίσκω.

• Δουλεύει. Το μόνο θέμα που έχει,, είναι το τελικό ς που το βγάζει με ερωτηματικό. Αγόρασε την και αν δεν σ'αρέσει ζήτα πίσω τα λεφτά σου. Αν το κάνεις εντός 2 ωρών τα παίρνεις άμεσα πίσω,

• mi fit για συγχρονισμό και tools & amazfit από το google play και δείχνει όνομα καλούντος μηνύματα emails viber κ.τ.λ.

• Επαλήθευση id στο mi account

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Δοκίμασε να κάνεις επαλήθευση με κλειστό το WiFi και ανοιχτά τα mobile data. ” Tζίφος. Το έκανα με κλειστό το WiFi και ανοιχτά τα mobile data και πάλι μου βγάζει αυτό που έχω στο screenshotforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/52765/Έχει το όνομα του λογαριασμού και τα άλλα κινέζικα

• Επαλήθευση id στο mi account

Μήνυμα

Καλημέρα. Μετά από αναβάθμιση σε 9.5.8.0 global stable, μου βγάζει στο λογαριασμό mi account κανονικά το όνομα κ.τ.λ. αλλά στο επαλήθευση id βγάζει ότι δεν επαληθεύτηκε. Όταν πατάω για επαλήθευση με βγάζει στο site mi account αλλά έχει κινέζικα και δεν μπορώ να κάνω επαλήθευση. Καμία ιδέα;

• Παράθεση από dfoust: “cross scripting με απλά λόγια θέλει να πει ότι στην miui καλό είναι να μην απεγκαταστουμε εφαρμογές συστήματος γιατί μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα στην λειτουργία του τηλεφώνου. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θέλεις να τις βγάλεις;; βάλτες σε ένα φάκελο και άφησε τες στη ησυχία τους. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Mε εκνευρίζει να έχω εφαρμογές που δεν τις χρησιμοποιώ. Γι'αυτό, πιο πολύ, κάνω root. Τώρα τις έβγαλα.

• Παράθεση από tasvar: “Παράθεση από Bodai: “Σε miui δεν το προτείνουμε να αφαιρείς εφαρμογές συστήματος λόγω του cross scripting που υπάρχει. Απλά βάλτες στην άκρη να μην ενοχλούν και ξέχνα τες .. ” Λίγο πιο απλά για εμάς που δεν το κατέχουμε πολύ... Εχω απενεργοποιήσει κάποιες εφαρμογές google, και δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα. Κατάλαβα κάτι λάθος;Η μιλάμε για απεγκατάσταση τελείως; ” Μιλάμε για απεγκατάσταση.

• Παράθεση από dfoust: “Βάλτες σε ένα φάκελο σε μια γωνιά και μην ασχοληθείς μαζί τους, αυτό εννοεί. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Tο cross scripting δεν κατάλαβα. Τέλος πάντων, τελικά τις απεγκατέστησα μέσω root explorer.

• Τι σημαίνει αυτό;

• Hangouts, mi video, google μουσική κ.τ.λ.

• Καλησπέρα. Έκανα αναβάθμιση σε miui 9.5 global stable και φλάσαρα twrp και το rootάρισα με superuser. Το πρόβλημα τώρα είναι ότι δεν μπορώ να κάνω unistall εφαρμογές συστήματος με το system app remover pro, παρόλο που με τις προηγούμενες miui δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Όταν προσπαθώ να κάνω απεγκατάσταση μου βγάζει ''failed umistall''. Δοκίμασα και άλλες εφαρμογές αλλά τίποτα. Παρακαλώ πολύ κάποια βοήθεια.

• Ήχος viber

Μήνυμα

Nαι με bluetooth όμως. Με ενσύρματα δεν έχω τσεκάρει.

• Ήχος viber

Μήνυμα

Ένα πρόβλημα που έχω και στην miui 8 και στην 9, είναι όταν έχω συνδεδεμένα τα bluetooth handsfree, σε κλήση viber ο ήχος κλήσης αλλά και συνομιλίας ακούγεται από το ηχείο του τηλεφώνου. Εγώ θέλω η κλήση να ακούγεται από το ηχείο και η συνομιλία από τα ακουστικά, όπως ακριβώς σε μία κανονική κλήση.