Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 63.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από fuorigioco1981: “και βλέπω το εξής πρωτόγνωρο. τα κουμπιά του volume ΔΕΝ αλλάζουν τον κεντρικό ήχο του κινητού αλλά τον ήχο των ειδοποιήσεων! αν είναι δυνατόν. πως έγινε αυτό;; ” Μήπως έβαλες το Dolby Plus ? :D” τι εννοείς ; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
Υποδοχή Νέων Μελών
Μήνυματελικά γύρισα στην προηγούμενη έκδοση του Tapatalk γιατί μάλλον αυτό έφταιγε Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από sharkimi: “Το έχω ενεργοποιήσει αυτό.Το πρόβλημα δεν είναι όταν με καλούν αλλά όταν καλώ εγώ.όταν καλώ κάποιον κάποιον που μιλάει δεν μου δείχνει οτι μιλάει,δεν μου εμφανίζει κάποιο μήνυμα.” ναι όντως τελευταία δεν μου το δείχνει και εμένα γμτ και ήταν χρήσιμο Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
Υποδοχή Νέων Μελών
Μήνυμαγράφω εδώ γιατί η περιήγηση μέσω tapatalk πλέον είναι προβληματική! γιατί;; κάθε λίγο εξαφανιζονται τα subscribed, participated topics! είναι θέμα του σαιτ σας ή του Tapatalk? λέει ότι δεν είμαι logged in ενώ ΕΊΜΑΙ! 582eec6eec02384047b3802d5466bc5c.jpg8e43c2fb91d268a3b21e8f865c898d65.jpg615665d55b79662f69be7c8ebd29fcc9.jpg264c0f80d018f696e85e219909827a82.jpg Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
έχω απενεργοποιήσει το miui optimization από τα developer settings. και έχω αυτο το μενου για data saver που λέει ότι κάπως επιλέγεις ποιες εφαρμογές δεν θα έχουν unrestricted background data access. αλλά αυτό το data saver ΠΩΣ το ενεργοποιώ ;b9f7f470206a44d329c10d04037137d2.jpg96298459e5613dc49899368d775c6def.jpgef2b6c3e05c8aff55d05be103cc2de89.jpg420d4fb5fb098396395fe135e202cf67.jpg Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Απαγόρεψε της τη ενεργοποίηση στο παρασκήνιο απλά. Δεν θα καταναλώνει και δεδομένα φαντάζομαι, αν δεν τρέχει... Ψάξε το μέσα στα permissions.” ναι οκ ευχαριστώ αλλά επειδή έχω πχ 80 εφαρμογές γίνεται με την μία και απλα να εξαιρέσω 2-3 που θέλω; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
υπάρχει κάπου ρύθμιση να μπορείς να περιορίσεις τα δεδομένα που καταναλώνει μια εφαρμογή στο ΠΑΡΑΣΚΉΝΙΟ όχι γενικά; εάν την ανοίξω να λειτουργεί με δεδομένα κανονικά. απλά όσο δεν την χρησιμοποιώ να μην καταναλώνει στο παρασκήνιο. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Βοηθάνε στο ξεκλείδωμα και στη μεταφορά δεδομένων σε υπολογιστή. Είσαι ξεκλείδωτος;” όχι απλά ρώτησα! Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Δεν αλλάζεις τίποτα. Κοίτα μόνο να είναι ενεργό το OEM unlock και το USB debugging.” αυτά τα 2 που αναφέρεις γιατί πρέπει να είναι ενεργά; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Alexandra1989: “Κ εγώ από χτες το μεσημέρι με την νέα ρομ. Το κυριότερο θέμα που είχα με την προηγούμενη [9.5.4] ήταν το draining της μπαταρίας και τώρα βλέπω μέχρι στιγμής πως έχει βελτιωθεί αισθητά. Επιτέλους... Σε μια μέρα έχει πέσει η μπαταρία στο 71 τις εκατό από πλήρης, ενώ με την προηγούμενη ρομ υπό ίδιες συνθήκες θα είχα τουλάχιστον 20 τις εκατό μεγαλύτερη κατανάλωση. Κ γω δεν είμαι ειδικός για πιο εξειδικευμεβα συμπεράσματα αλλά μέχρι τώρα το τηλ δουλεύει άψογα χωρίς κολλήμ…
-
Παράθεση από spideman3: “Όταν έχεις ως rom μια official global ή china για να πας πίσω μόνο με το miflash tools. Για να μην χαθούν τα δεδομένα, αρχεία θα επιλέξεις στο miflash tools το Save User Data. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν χρειάζεται να έχει ξεκλειδωμένο bootloader. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” νομίζω χρειάζεται ξεκλείδωμα οπότε επειδή δεν τα ξέρω αυτά αναγκαστικά θα περιμένω την άλλη dev την ερχόμενη Παρασκευή. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από theopan: “Παράθεση από fuorigioco1981: “μου λέει ότι σε ποιο παλιά έκδοση από αυτήν που έχω δεν γίνεται να πάω γμτ! παρότι είναι dev και οι 2 Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk ” Σου το λέει ο updater εννοείς; Αν ναι δοκίμασε να κάνεις rename το zip της παλιότερης έκδοσης που θέλεις να περάσεις (κάντο update.zip π.χ). Πριν λίγες μέρες διάβασα κάπου ότι γίνεται downgrade κανονικά από τον updater χωρίς fr αν δεν απέχει πολύ η εγκατεστημένη από την επιθυμητή έκδοση και εφόσον φυσ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Νομίζω ότι σε official δεν θα σε αφήσει να γυρίσεις πίσω. Θέλει ξεκλειδωμα και πέρασμα με miflash (και χάσιμο δεδομένων).” όχι είπα από dev σε μια έκδοση πριν ΠΆΛΙ dev! γίνεται μέσω updater; και εάν ναι χάνονται τα δεδομένα ή όχι; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk