Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 92.
-
και εμενα το ίδιο κάνει για παράδειγμα τώρα 2 μέρες χωρίς reboot η συσκευή έχει 640mb free ενώ όταν ανοίγει έχει 1.1GB free
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Όσα περισσότερα mA τόσο πιο γρήγορη φόρτιση, αν δεν κάνω λάθος. Ένας με 2000mA είναι ότι πρέπει.” αν και offtopic μιας και αναφέρθηκε εδώ για το mi3 το έχω ψάξει λίγο πριν μήνες με τον εργοστασιακό φορτιστή του mi3 1A το κινητό στην φόρτιση τραβάει 0.8 περιπου max μάλλον μέχρι εκεί μπορεί να δώσει πραγματικά ο φορτιστής με τον φορτιστή του note στα 2Α το κινητό φτάνει max πάνω από 1,2 νομίζω κάπου στα 1280 ήταν το peak που είδα εκεί μάλλον είναι το max που επιτρέπει το …
-
η 5.1.9 μέχρι στιγμής φαίνεται να είναι άψογη αν και είναι νωρίς ακόμα μου δίνει της εντύπωση πως είναι από τις καλύτερες ν6 μέχρι τώρα ελπίζω να έχει βελτιωθεί και η μπαταρία γιατί από όταν πέρασα στην ν6 από v5 έχω δει ποιο μεγάλη κατανάλωση με τη χρήση δεδομένων
-
kαλη επιτυχια σε ολους!
-
Tempered Glass
Deus164 - - Ο καφενές μας
Μήνυμαέχω nillkin και στις 2 συσκευές έχω διαβάσει ότι είναι το καλύτερο σε σχέση με αλλα αλλα δεν έχω δει κάτι άλλο ώστε να μπορώ να κρίνω πάντως πιστεύω ότι επιβάλλεται το tempered glass καμια σχέση με το πλαστικό film τοποθετείται πανεύκολα δεν γρατζουνιέται δεν θολώνει καθαρίζει εύκολα και ούτε καν φαίνεται πως υπάρχει δεν παρατήρησα κάποια διαφορα στην οθόνη για παράδειγμα στον ήλιο, μείωση της ευαισθησίας του digitizer μείωση της φωτεινότητας η κάποια αλλαγή στα χρώματα... έχω στο Μi3 ένα που το…
-
με τη 4.11.7 εκκινούσε με 1.1 gb free ram μετά την αναβάθμιση σε 4.11.14 εκκινεί με 600 mb δε βλέπω να τρέχει κάτι επιπλέον μετά την αναβάθμιση... που πηγαίνουν τα 500 mb ram? EDIT έκανα 2 φορες την παρακάτω διαδικασία για να βεβαιωθώ αν κρατάει κάτι από την πρηγούμενη rom που καταναλώνει πόρους- ram η αν έτσι είναι η λειτουργία της νέας rom format και wipe τα πάντα πέρασα μια παλιότερη ν6 με miflash μετά αναβάθμισα σε 4.11.7 την πρώτη φορα και την δεύτερη σε 4.11.14 τα παραπάνω νούμερα ισχύουν …
-
Antutu score από τα xiaomi
Μήνυματο είχε κάνει και εμενα έβγαζε 36 και όταν εκκινούσε η συσκευή άνοιγε με 600 mb ram και έφτανε στα 500 με 400 σταθερά είχα περάσει πολλές rom δοκίμαζα διαφορα υπέθεσα πως είχε σαβούρα που δεν έσβηνε (με factory reset δεν άλλαζε κάτι) τελικά έκανα τα πάντα format και wipe από cwm recovery τα έστησα όλα πάλι από την αρχή και έστρωσε βγάζει σχεδόν 44 στο άντυτου και εκκινεί με 1.1gb free ram και σταθεροποιείται στα 900
-
Μήνυμα@zero777 original είναι, τα ίδια δείχνει και εμενα το mi3 @geobas νομίζω πως είναι φυσιολογικό, το note 3g όσες φορες το έχω δοκιμάσει 31 βγάζει
-
Μήνυμαμε 4.11.7 17 εφαρμογές να τρέχουν αυτόματα 0 στην έναρξη και Antutu 5.2.0 βγάζει σε 3 διαδοχικά run 41600, 41622, 41731
-
Η 4.11.7 είναι η ποιο stable v6 που έχω δοκιμάσει + ότι έχει βελτιωθεί πολύ η διαχείριση ram το μονο θέμα που έχω είναι με τον καιρό ενώ δουλεύει ο εντοπισμός το βραδυ πάντα γραφει λιακάδα και μερικές φορες αλλα άκυρα που δεν ισχύουν, ο καιρός στη v5 τα γραφει όλα σωστά
-
έχει λυθεί με ένα fix στην 4.11.7 είναι ενσωματωμένο και δουλεύει EDIT: μόλις είδα ότι στην υπογραφή έχεις Hogmi δεν ξέρω τι γίνετε με αυτή την συσκευή το fix είναι για Mi3W & Μi4 WCDMA
-
Παράθεση από panokato1096: “για το redmi note το απλο και οχι το 4G θα βγει ποτε miui v6 ?? γνωριζετε κατι ??” το redmi note έχει μείνει τελευταίο και καταϊδρωμένο όχι μονο σε ότι έχει να κάνει με το miuiΙ αλλα και στο android έχει ακόμα 4.2... Παράθεση από dajannis: “ τελικά επρεπε να παω μεσο κεντρο ασφαλείας να αφησω το τσεκ ροοτ..και τωρα ολα καλα ειμαι ροοτ. αλλά αυτό κεντρο ασφαλείας γιτί λειτουργεί έτσι? να περιμένεις δηλαδή όσες φορές σου ζητήσει τα δευτερόλεπτα για να ελευθερώσεις ένα π…
-
εχω το adaway και κόβει τις διαφημίσεις από παντού έχω δοκιμάσει και αλλα αλλα δεν ήταν τόσο καλά, μέχρι στιγμής δεν έχω δει διαφήμιση σε κάποια εφαρμογή η στην πλοήγηση το μονο μειονέκτημα είναι πως οταν κανεις σάρωση για ιούς το βρίσκει σαν επικίνδυνη εφαρμογή και το διαγραφει αλλα δεν διαγραφει και τις εγγραφες στο hosts file αν μετά την διαγραφή του κανεις install μια νεα εφαρμογή τοτε σε αυτή την εφαρμογή οι διαφημίσεις εμφανίζονται και χρειάζεται πάλι εγκατάσταση
-
ο ποιο συνηθισμένος τρόπος είναι ο παρακάτω xiaomi-miui.gr/community/index…F%84%CE%BF-Xiaomi-Mi2-2S/ Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) στο Xiaomi Mi2/2S
-
Σωστά 4.11.7 είναι developer rom οι developer βγαίνουν κάθε παρασκευή με διορθώσεις και καινούριες προσθήκες και δίνονται για δοκιμη και feedback Η stable αναβαθμίζεται κάθε μηνα μπορεί και ανά μεγαλύτερο διάσημα κάποιες φορες έχει τις διορθώσεις και τις προσθήκες από τις developer rom που έχουν δοκιμαστεί και λειτουργούν σωστά οι stable roms δεν σημαίνει πως είναι bug free έχουν λιγότερα bugs από τις developer
-
ο καιρός σας δουλεύει κανονικά? μέσα στην εφαρμογή έδειχνε όλο το βραδυ λιακάδα έχει 1 βαθμό παραπάνω από ότι δείχνει το εικονίδιο της εφαρμογής όπως και ο καιρός από το clock widget αυτή τη στιγμή έχοντας το mi3 διπλα διπλα το note που έχει τη stable 37 μετά από ταυτόχρονη ενημέρωση του καιρού το mi3 δείχνει 19 βροχή μέσα στην εφαρμογή ενώ στο εικονίδιο της εφαρμογής 18 και στο clock widget 18 νεφελώδες ,στο note 18 νεφελώδης κατά τα αλλα όλα συμφωνούν στο mi3 σε σχέση με το note για παραδειγμα…
-
πέρασα τη ν6 stable και δεν χρειάστηκε να κάνω wipe data/factory reset και format ή wipe dache σε εφαρμογές μέσα από miui ίσως έχει να κάνει ότι πριν είχα τη V5 4.8.22 το μονο που έκανα από cwm πριν το install είναι wipe cache και wipe dalvik cache συχαρητήρια στο team για την εξαιρετική και άμεση μετατροπή της rom !
-
ήρθε η πρώτη V6 stable για Mi3 Mi4 Xiaomi Mi 3/4 CDMA/WCDMA/TD-LTE MIUI 6 Stable Version V6.1.2.0.KXDCNBJ Changelog Contacts • New - QR code card in 'My profile' (09-24) • New - Added 'Directory' group (10-08) Messaging • Optimization - Display style of contacts cards (09-24) Music • New - Support AirPlay wireless speaker (08-26) • New - Wave animation of the song that's being played currently (09-17) • New - Sleep timer (Could be set in Music settings and music playing page) (09-17) Weather • N…
-
αν και δεν έχω χρησιμοποιοίησει πολύ την V6 συνήθως όταν βγαίνει την κάνω flash και τη δοκιμάζω για 1-2 μέρες με τη 4.10.31 έχω την εντύπωση πως η διάρκεια της μπαταρίας έχει βελτιωθεί έχει παρατηρήσει κάποιος το ίδιο η μήπως είναι γιατί χθες ήταν από τις λίγες φορες που άφησα το mi3 στην ησυχία του, το χρησιμοποίησα μονο για τα απαραίτητα όπως να απαντήσω σε κλήσεις και λίγο οθόνη, έχει καταναλώσει μονο 9% μετά από 21 ώρες σχεδόν lIzImXO.png sFths72.png 1dJxeom.png