Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 92.
-
έχει κάποιος άλλος FC στην εφαρμογή των SMS η έτυχε - πιθανόν να μην έχει κάτσει η rom σωστά? με το που έλαβα sms για το υπόλοιπο χρόνου ομιλίας που έχω και άνοιξα τα sms μετά από 2-3 δευτερόλεπτα έκλεισε το έκανε 2 φορες απανωτά τελικά μετά έστρωσε αλλα έλαβα μονο το τρωτό sms από τα 3-4 που έρχονται Edit: δοκίμασα και δεύτερη φορα ήρθε το πρώτο sms και μόλις άνοιξα τα sms μετά από 2-3 δευτερόλεπτα έκλεισε και δεν έλαβα τα υπόλοιπα sms
-
Τελωνείο
Deus164 - - Ο καφενές μας
Μήνυμαπαλιότερα ειχα παραλαβει 3 δεματα από usa με courier μεγάλης αξιας το ένα κοντά στα 500 usd, αν θυμάμαι καλά ηταν με FEDEX και DHL σε 5 με 7 μέρες τα είχα στην πόρτα μου χωρίς τελωνείο η οτιδήποτε άλλο παρατράγουδο τώρα παραγγελια εκτος EU με γρηγορη αποστολή = τελωνείο αν δεν περάσει να παίξει κανένα λαχείο - τζόκερ είναι ποιο πολλές οι πιθανότητες να κερδίσει εκεί
-
ναι αυτό το γνωρίζω αλλα τους τηλεφωνικούς αριθμούς τους ειχα αποθηκευμένους σε ένα txt αρχείο και είναι πολλοί περίπου 180 αριθμοί από εταιρίες πρώθησης προϊόντων, εισπρακτικές, phishing και spam εσωτερικού και εξωτερικού υψηλής χρέωσης... ενοχλητικοί αριθμοί που έχουν αναφερθεί εδώ Μαύρη Λίστα Τηλεφωνικών Αριθμών/Κέντρων - Παραβίαση Προσωπικών Δεδομένων - Σελίδα 38 τελικά βρήκα την λύση σε ένα παλιότερο post στο παραπάνω θέμα μέσω του gmail έφτιαξα μια επαφή με το όνομα BlackList και έχει κατα…
-
Υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνει εισαγωγή τηλεφωνικών αριθμών στη λίστα φράγων? έχω βρει σε ένα forum μια λίστα αριθμών που αντιστοιχούν σε προθιτικες εταιρίες προϊόντων, εταιρίες δημοσκοποιισεων και διαφορα αλλα ενοχλητικά Το κακό ειδικά με τις εταιρίες προώθησης εταιριών κινητής και σταθερής έχει γίνει σχεδόν καθημερινό φαινόμενο...
-
Επωνυμία της επιχείρησης : VickMall Διεύθυνσή της επιχείρησης: Wholesale Cheaper China Android Smart Phone,China Android Tablet PC Free Shipping Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Redmi Note(Hongmi Note) + Nillkin Tempered Glass + Xiaomi Piston V2 Ημερομηνία αγοράς: 03-10-2014 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή : 10!! Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : 15 μέρες από την ημερομηνία αποστολής και 18 από την ημερομηνία παραγγελίας Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) : δεν …
-
Ειναι αρκετα για εσας τα 16 gb ?
Deus164 - - Mi-3 (Cancro)
Μήνυμαέχει να κάνει με τις ανάγκες σου και από ότι γραφεις στο πρώτο post χρειάζεσαι παραπάνω από τα 11-12 GB που μένουν διαθέσιμα οποτε προσπάθησε να πάρεις το 64gb όταν πηρα το MI3 διάλεξα το 16 λόγο τις τιμής του αλλα ξέρω ότι δεν πρόκειται να το γεμίσω δεν ασχολούμαι π.χ. με games στο κινητό συνήθως είχα συσκευές με μεγάλο αποθηκευτικό χώρο η με κάρτες μνήμης μεγάλης χωρητικότητας και δεν μου ήταν χρήσιμα τα extra GB
-
Ποιό e-shop να προτιμήσω?
Μήνυμαοθόνη για το mi2 θα βρείς στο xiaomishop.com δεν έχει μεγάλη ποικιλία ανταλλακτικών αλλα έχει αυτό που ψάχνεις Touch Screen & Display Digiterzer LCD for Xiaomi for Xiaomi M2/MI2/M2S/MI2S μέλη του forum έχουν αγοράσει από εκεί τα κινητά τους και έχει καλο feedback Αξιολόγηση των διαφόρων e-shops (για να μην πέσετε σε παγίδες) υπάρχει και η Υποστήριξη από το XiaomiShop.com στο forum από μια γρηγορη αναζήτηση που έκανα υπάρχει και στο ebay σε καλύτερη τιμή αλλα το ρίσκο είναι μεγαλύτερο
-
Παράθεση από caeser: “Μήπως όλα αυτά τα προβλήματα έχουν κοινό σημείο (ίσως και αιτία?) με το πρόβλημα που έχω εγώ (και ένα ακόμα μέλος, δεν θυμάμαι το username του...) ακόμα και με την τελευταία rom, που όταν κάνω καθαρισμό της μνήμης, κάνει πάντα επανεκκίνηση του launcher? Δείτε εδώ το βιντεάκι: πρόβλημα με τον καθαρισμό μνήμης” είχα το ίδιο πρόβλημα και έκανα μέρες να βγάλω άκρη (Hidden Content) στην αρχή πίστευα πως έχει να κάνει με ότι δοκιμάζω και έψαχνα στα τυφλά τελικά όμως το το πρόβλημ…
-
MIUI 5 or MIUI 6 ;
Μήνυμαη παρακάτω είναι η τελευταία ελληνική v5 xiaomi-miui.gr/community/wsif/…-8-22-zip-WCDMA-Full-Rom/ δοκίμασε και τις 2 και οποια σε βολέψει καλύτερα, και με τις 2 η συσκευή είναι πλήρως λειτουργική η v5 είναι ποιο bug free αλλα πλέον δεν έχει developer updates η ν6 μπορεί να έχει κάποια bugs αλλα η συσκευή είναι πλήρως λειτουργική +ότι συνεχώς βελτιώνεται και προστίθενται διαφορα προσωπικά αν και ποτε δεν έμεινα με την ίδια rom για μεγάλο διάστημα με έχει βολέψει καλύτερα η v5 και δεν είναι από συ…
-
Xiaomi Mi3 PC SUITE
Μήνυματελικά η λύση βρέθηκε πέρασα την τελευταία stable (34) και όταν σύνδεσα τη συσκευή στο pc εμφάνισε ένα εικονικό cd rom drive που είχε μέσα το pc suite και ότι άλλο χρειαζόταν εγκατέστησα από εκεί το pc suite και αμέσως βρήκε ότι χρειαζόταν, τώρα το pc suite βλέπει τη συσκευή
-
CWM recovery και αρχειο backup
Μήνυμαόχι τέτοια δεν έχω δει, μου πέρασε σαν σκέψη αλλα στο pc και σε 2 laptop που δοκίμασα δεν φαίνεται κάτι τέτοιο μονο Εσωτερικός χωρός αποθήκευσης εμφανίζεται
-
CWM recovery και αρχειο backup
Μήνυμαπου μπορώ να βρω το αρχείο backup που έχω πάρει από το recovery μέσα στον στη συσκευή? σύμφωνα με το recovery πρέπει να βρίσκετε εδώ zMGbkVj.jpg όταν όμως στο pc πηγαίνω σε αυτή την διαδρομή δεν υπαρχει ο φάκελος backup η το το αρχείο του backup με κατάληξη .tar που φτιάχνει το recovery Lqhn9OZ.png
-
Piston Vs Huosai
Μήνυμααυτά που παρήγγειλα τα είχε στο κινεζικο eshop σαν v2 piston gold από ότι είχα ψάξει στο net η xiaomi τα ονομάζει επίσημα στο site σαν Xiaomi Huosai v2 (Piston Gold) τα διαφορα κινεζομαγαζα βάζουν ότι τους βολεύει η ότι θεωρούν ποιο πιασάρικο για να πουλήσουν οποτε με οποιαδήποτε ονομασία v2 piston gold η v2 huosai η Huosai v2 Piston Gold είναι το ίδιο προϊόν από ποιότητα κατασκευής είναι πολύ καλά, δεν έχω δει κάτι άλλο τόσο ποιοτικό σε αυτή την τιμή αλλα θα ήθελα να είναι όλο το καλώδιο sleeve…
-
Piston Vs Huosai
Μήνυμακαι εγώ αυτό είχα καταλάβει από όταν το είχα ψάξει πριν τα παραγγείλω
-
Antutu score από τα xiaomi
Μήνυμακαι το v5.0 να υπάρχει πρώτη φορα χρησιμοποιώ το dropbox αν και το έχω χρονια AnTuTu.Benchmark.v5.0.apk
-
Antutu score από τα xiaomi
Μήνυμαδοκίμασα πάλι με το Antutu V5 και Antutu v5.1 έκλεισα ότι μπορεί να έτρωγε πόρους με την rom (4.8.22) V5 THNj8Bw.png Zx5RsZS.png
-
service
Μήνυματο παρήγγειλα την περασμένη Παρασκευή και Δευτερα στείλαν το πακέτο από vickmall.com το έχει με τα δώρα, μαζί πήρα και ένα tempered glass και xiaomi pistons 2, πριν την αποστολή μου έστειλε και 2 photos μια με τα περιεχόμενα και μια με το πακέτο στη ζυγαριά με το βάρος τα στοιχεια αποστολής για επιβεβαίωση και το tracking number στο το2c που ρώτησα η απάντηση ήταν ότι πιθανόν να μην το φέρουν πάλι
-
που βρίσκω το .tar αρχείο του backup που έκανα με το cwm recovery στο mi3w? στον φάκελο \clockworkmod υπάρχει μονο ένα αρχείο LAST_INSTALL_PATH το οποιο όταν το ανοίγω μέσα έχει to path /sdcard/0/ όταν το συνδέω στο pc μονο μια μονάδα αποθήκευσης υπάρχει "Εσωτερικός χώρος αποθήκευσης" μήπως θα έπρεπε να βλέπω και δεύτερη? έχω την τελευταία v5 η οποια παίζει καλά και θέλω να περάσω την ν6 θέλω να πάρω το backup από την συσκευή