Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-92 από 92.
-
Xiaomi Mi3 PC SUITE
Deus164 - - Mi-3 (Cancro)
Μήνυμαέχω δοκιμάσει όλα τα usb ports στο pc USB2 USB3 δεν γίνετε τίποτα μονο μια USB1 δεν έχω δοκιμάσει αλλα αυτή είναι κυρίως για φλασαρισμα του BIOS στην μητρική, για να αποθηκεύει screenshots από το BIOS σε flash drive... αυτά περιέχει το folder του driver nD5SO0u.png ότι και να έχω δοκιμάσει δεν το βρίσκει mJQ6cPN.png
-
Xiaomi Mi3 PC SUITE
Μήνυμαέχω κατεβάσει το pc suite τις xiaomi έχω βάλει και τη μεταφραση αλλα έχει πρόβλημα με τον driver δεν το βρίσκει με τίποτα κατέβασα και drivers ξεχωριστά προσπάθησα να τους κάνω update από divice manager αλλα δε τους βλέπει... καμια ιδέα? F9JoB3B.png NRI0JEa.png
-
mi4
Deus164 - - Ο καφενές μας
Μήνυμαγεvικα κάνουν βλακείες με τις rom... φίλος που παρήγγειλε το note πριν μερικούς μήνες ζήτησε την multi όταν ήρθε το κινητό μόλις το άνοιγε έκανε reboot οταν έφτανε στη lock screen μετά από 2-3 δευτερόλεπτα από το λίγο που προλάβαινε να δει όταν το ξεκλείδωνε όλα ήταν στα κινεζικα 2 ώρες το άφησε μήπως και ανάψει και για 2 ωρε;ς έκανε επανεκκινήσεις συνεχώς το φλασαρε αρχικά με την official και όλα έστρωσαν πιθανόν να του είχα φλασάρει κάποια άσχετη rom πχ για άλλη συσκευή...
-
προχθές παρέλαβα το κινητό η μπαταρία ήταν φορτισμένη περίπου στο 50% έκανα update στην τελευταία official το έψαξα και λίγο και το βραδυ είχε απομείνει 18% δεν είχα βάλει ακόμα sim το και το έβαλα σβηστό να φορτίσει με τον δικό του φορτιστή το πρωί μετά από 7-8 ώρες περίπου δεν είχε φορτίσει τέρμα είχε μείνει στο 96% χθες το βραδυ το έβαλα να φορτίσει με το φορτιστή από το xperia 1500μα το πρωί ήταν 100% ίσως ο φορτιστής του η το καλωδιο δεν επαρκεί σε συζήτηση που είχα με τον πατέρα μου που κα…
-
Επωνυμία της επιχείρησης : to2c Διεύθυνσή της επιχείρησης (URL) : Professional Chinese Phones Supplier -To2c.com Tι ακριβώς αγοράσατε : Xiaomi Mi3W 16GB Ημερομηνία αγοράς : 11/9/2014 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 10 Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : 18 ημέρες με Singapore post (αγορά 11/9/2014 παραλαβή στο σπίτι 29/9/2014) Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : Δεν έχει χρειαστεί -Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά) : Πολύ καλές εντυπώσεις από …
-
Antutu score από τα xiaomi
Deus164 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαV5 (4.8.22) φυσάει ο κινέζος! FdqSKha.png
-
mi3w
Μήνυμαμου ήρθε σήμερα το mi3 με την αγγλική όπως το είχα ζητήσει είχε την 14 αν θυμάμαι καλά stable και έκανα update στην 23.0 ποια ελληνική V5 να βάλω? τη stable 17? κάποια άλλη ποιο καινούρια? έχω χάσει τη μπάλα με τόσες rom Δεν θέλω να πάω ακόμα σε V6 πριν δω πως είναι η V5
-
redmi note
Μήνυματο note 2 σταματάει η παραγωγή του? γνωρίζει κάποιος κάτι? σκόπευα να το παραγγείλω από ένα online κατάστημα τις επόμενες ημερες. Εδώ και μερικές μέρες είδα ότι δεν το έχει και όταν τους ρώτησα από το oonline chat μου είπαν ότι δεν θα το ξαναφέρουν και σε ερώτηση μου αν είναι EOL μου είπαν ότι ακόμα δεν είναι σίγουροι για να μου δώσουν απάντηση για το αν και ποτε αλλα ότι είναι πιθανό σε αλλα γνωστά online καταστήματα είναι ακόμα διαθέσιμο πάντως μου φαίνεται πάντως πως είναι νωρίς για σταματήσε…
-
τα 2 προηγούμενα κινητά samsung που είχα βγήκαν off από χαζα χτυπήματα όχι κάτι το ιδιαίτερο το η μονη προστασία που έβαζα ήταν στην οθόνη το ένα το είχα επισκευάσει 2 φορες την πρώτη digitizer και οθόνη και την δεύτερη μονο οθόνη έτσι με έβγαλε 6 μήνες το δεύτερο samsung μετά από 2 μήνες από ένα πέσιμο βγήκε off με ζημια στη πλακέτα έπεσε από το τραπεζάκι του σαλονιού, δεν είχε πάθει κατι εξωτερικά δεν ήθελα να χρησιμοποιήσω κάποια θήκη γιατί μου άρεσε να έχω το κινητό όπως ήταν, φαινόταν καλύτ…
-
Καλημέρα και καλώς σας βρήκα ! Περιμένω να παραλάβω το ΜΙ3 μαζί με μερικά αλλα καλούδια για αρχή, μόλις το παραλάβω θα παραγγείλω και ένα Hogmi note... Αν και δεν έχω το κινητό ακόμα στα χερια μου με ξένισε κάπως ο ανταπτορας που χρειάζεται για τον φορτιστή, έχοντας μερικούς φορτιστές που περνούν ανταπτορες δεν με έχουν ενθουσιασει αλλα το αντίθετο, δεν στέκονται καλά στην μπρίζα γιατί το πλαστικό έχει λίγο μικρότερες διαστάσεις, τα pin που μπαίνουν στην πρίζα είναι ποιο λεπτά όπως και η σύνδεση…