Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-48 από 48.
-
Καλημέρα, βλέπω η εφαρμογή "google photos" έχει πρόβλημα με το mi3.. Έχω την 5.7.16 τώρα αλλά κ στην προηγούμενη τα ίδια έκανε. Δηλαδή στις ρυθμίσεις αντιγράφων ασφαλείας ενω τα έχω τσεκαρισμένα τα κουτάκια αν βγώ απ την εφαρμογή κ ξαναμπώ εχει τα δικά της πάλι τσεκαρισμένα και επίσης εκεί που λέει "επιλέξτε φακέλους για δημιουργία αντ. ασφαλείας μπαίνω μέσα και δεν μου βγάζει καν τους φακέλους για να επιλέξω. Έκανα κ διαγραφή δεδομένων κ τα ίδια κάνει. Στο ταμπλετ LG δουλεύει μια χαρά και σε εν…
-
καλή τύχη!!!!! ωραία δώραααα
-
Σοβαρο προβλημα boot MI3
allakis - - Mi-3 (Cancro)
Μήνυμαευχαριστωωωωωω έγινε!! ροοτ ειμαι τελικα vain
-
Σοβαρο προβλημα boot MI3
ΜήνυμαΚαλημέρα.. η εφαρμογή π έβαλα (BatteryCalibration) δεν δουλεύει γιατί λέει πρέπει να είμαι ροοτ.. Αφού εβαλα την ελληνική rom δεν θα έπρεπε να είμαι ροοτ? Απ αυτά π έχω διαβάσει αυτό έχω καταλάβει..
-
Σοβαρο προβλημα boot MI3
ΜήνυμαΑα ευχαριστώ.. πάντως προς το παρόν μια χαρα είναι απο την παρασκευή π το έκανε.
-
Σοβαρο προβλημα boot MI3
Μήνυμακατέβασα τώρα το BatteryCalibration μου λέει να το βάλω να φορτίσει μεχρι να φτάσει 100% κ μετά να πατήσω στο BatteryCalibration Που βοηθάει αυτό? δείχνει μια ένδειξη τώρα 3968mV πάνω κάτω το σάββατο έβαλα κ την 4.11.14
-
Σοβαρο προβλημα boot MI3
Μήνυμααμέσως.. δευτερόλεπτα..Ισως γιατί το είχα για αρκετή ώρα πιο πριν με τον δικό τ φορτιστή στον οποίο δεν ανέβαινε το ποσοστό.. Επαθα πλάκα μόλις το είδα
-
Σοβαρο προβλημα boot MI3
ΜήνυμαΓεία σας παιδιά.. Το ίδιο πρόβλημα ειχα κ εγω την παρασκευή.. Το εβαλα να φορτίσει το βράδυ κ το πρωι π το έβγαλα ήταν στο 40% κ λεω δε θα πατουσε καλα ο φορτιστης.. Ελα π πήγε η μπαταρία στο 18% κ πήγα να το φορτίσω κ ενω έδειχνε οτι φορτίζει (άναβε το led φόρτισης) το ποσοστο παρέμεινε το ίδιο και έπεφτε κιόλας ώσπου πήγε στο 11% κ το εκλεισα.. δοκίμασα τρείς φορτιστές κ έκανε τα ίδια.. Λέω πάει το κινητό!!!! Και μ ήρθε ιδέα να το βάλω σε μεγαλύτερο φορτιστή.. 2.1Α αυτοκινήτου.. Με το που το β…