Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-10 από 10.
-
Καλησπέρα είμαι κάτοχος ενός xiaomi redmi note 2 εδω και 3 χρόνια και του amazfit pace. Θέλω να κανω αλλαγή κινητού και είμαι ανάμεσα στο mi A1 και στο mi 5x 64 gb. Τι μου προτείνετε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Επιστροφή χρημάτων Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα!!! Έχω την εβδομαδιαία ρομ απο τον Νοεμβριο του 15 και δουλεύει άριστα. Συγχαρητήρια για την φανταστική δουλειά που κάνετε!!!!! Θα ήθελα να ρωτήσω τι καινούριο έχει κάθε εβδομάδα η νέα ρομ που βγαίνει και τι πρέπει να κοιτάω στην λειτουργία ώστε να καταλάβω τι είναι αυτό που αλλάζει? Ευχαριστώ πολύ και συνεχίστε την υπέροχη αυτή δουλεια Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από moisiadiskostas: “Έτσι όμως θα χάσω όλες τις εφαρμογές που έχω βάλει και φτου από την αρχή; Αξίζει να την δοκιμάσω; μου αρέσει να ψάχνω και να ασχολούμαι με τέτοια πράγματα αλλά φοβάμαι μην το μετανιωσω και αντί πάλι από την αρχη Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ναι, οντως, έτσι θα τα χάσεις, αλλά δεν γίνεται διαφορετικά. Αν απλώς κάνεις update σε developer θα έχεις προβλήματα... Μπορείς να κρατήσεις ένα τοπικό back up, Που είναι εύκο…
-
Ο οδηγός είναι κορυφαίος και δουλεύει άψογα το τηλέφωνο μου. Αν παρόλα αυτά θέλω να βάλω την developer rom κάνω απλά update ; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Με το otg τι γίνεται δουλεύει ή όχι και αν ναι πως.; Ευχαριστώ πολύ για άλλη μια φορά για την ωραία ρομ και τον ξεκάθαρο αυτό οδηγό Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έπειτα από δύο μέρες που την έβαλα και την χρησιμοποιώ μπορώ να πω με σιγουριά ότι είναι πολύ καλή και σταθερή!!!!! Επίσης ο οδηγός τέλειος ακόμα και για τους πιο άσχετους με το αντικείμενο μπράβο Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk