Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-8 από 8.

• Καλησπερα, εσπασα την οθονη στο redmi Νοτe 4 αλλα ειμαι τελειως ασχετως να την αλλαξω μονος μου. Και λιγο που εψαξα για αλλαγη παει πολυ σε €€.. Υπαρχει κανεις εντος αττικης που να ειναι γνωστης και να συννενοηθουμε για το οικονομικο?? Την οθονη θα την αγορασω εγω

• Xiaomi redmi 3 pro - Ghost touching

trixakias - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Σε λιγο θα το ξεκινησω απλα ρωτησα για να εχω ετοιμη την rom κατεβασμενη στο pc μην τα ψαχνω στη πορεια.

Μήνυμα

Ξεκινησα το flash του @derveni αλλα δεν ξερω ποια ειναι η καλυτερη rom για να κατεβασω. Αυτην εδώ την πάνω MIUI ROM for Redmi 3/Prime - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum ή από εδω Xiaomi MIUI Official Forum την global stable ή την global developer? Ευχαριστω!!

Μήνυμα

Ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις. Θα επανέλθω το απόγεμα (7-8) για ενημέρωση. Τhanx again =============== Ιουν 24th 2017, 1:21pm =============== Παράθεση από derveni: “@trixakias Για αυτό σου είπα να στείλεις μήνυμα κατέβασε και το TeamViewer να μπω να το κάνω. ” Θα σου στείλω pm το απόγεμα να συννενοηθουμε. Το έχω το team viewer .. Eυχαριστω και πάλι =============== Ιουν 24th 2017, 3:28pm =============== Ετσι ξαφνικα οπως χαλασε απο μονο oτυ ετσι ξαφνικα εφτιαξε απο μονο του ξανα.. Επειδη …

Μήνυμα

Παράθεση από derveni: “Εδώ xiaomi-miui.gr/community/index…ωμένο-bootloader-fastboo/ ακολούθησε τον οδηγό κατά γράμμα και κατέβασε τους οδηγούς που πρέπει ” Οκ το απόγεμα που θα γυρίσω από τη δουλειά θα προσπαθήσω. Ελπίζω να δουλέψει. Το θέμα είναι μετά το flash της rom δεν εχω ιδέα πως να περάσω καινούργια rom.

Μήνυμα

Παράθεση από derveni: “@George Kaggelaris Αν μπαίνει σε fastboot και το αναγνωρίζει το κινητό ας δοκιμάσει με τον οδηγό μου ο φίλος @trixakias Βάλε τον οδηγό είμαι από κινητό τώρα. ” Ποιος είναι ο οδηγός που αναφέρεις? Που τον βρίσκω?

Μήνυμα

19251199_10213164615691160_591538144_n.png

Μήνυμα

Χθες το βραδυ ξαφνικα χωρις να γινει τιποτα η οθονη ξεκινησε ασταματητα να κανει ghost touching στο πανω μερος της και σταματάει μόνο όταν τοχω στη φόρτιση για κάποιο περίεργο λόγο. Το κινητό έχει την global stable rom όπως ήρθε από gearbest πριν ένα χρονο. Ψάχνοντας με τις ώρες βρήκα κιάλλους να λένε πως είχαν το ίδιο πρόβλημα και λύθηκε με hard reset και επαναφορά της Rom ή εγκατάστηση καινούργιας rom. Προσπαθώ από χθες na κάνω unlock την συσκεύη αλλα κολλάει για κάποιο λόγο το Mi unlock sto 5…