Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 143.
-
Διαγραφή γεγονότος
Μήνυμακαλησπέρα σας. Έχω βάλει ένα συμβάν να επαναλβάνεται κάθε 55 μέρες στο ημερολόγιο. Αλλά όταν πάω να σβήσω το πρώτο, μου τα σβήνει όλα. Έχει ρύθμιση να σβήνει μόνο το ένα;
-
πολυ καλό αλλά δεν δουλεύει άψογα η εφαρμογή. Ενώ μου μετράει τα βήματα, οταν μπαίνω στην κάθε μέρα μέσα, έχει βάλει πολύ πιο λίγα βήματα κι έτσι δεν ανανεώνεται το σερί μου. Έχω θέσει στόχο και για 2 βδομάδες τον ξεπερνάω κάθε μέρα σύμφωνα με το google fit. Αλλά το mi fit μου έχει 0 σερί
-
Ώρα στα sms
ΜήνυμαΠριν την αναβάθμιση γινόταν φίλε μου! Το είχα ρυθμίσει αλλά πάω εκεί που το είχα ρυθμίσει και δεν βρίσκω τώρα την ρύθμιση
-
Ώρα στα sms
ΜήνυμαΜετά την αναβάθμιση δεν βρίσκω πουθενά πού είναι για να το αλλάξω. Θέλω σε κάθε sms να φαίνεται η ώρα που ελήφθη.
-
Συζήτηση για ROM
ΜήνυμαThanks
-
Μικρά γράμματα στα sms
Μήνυμακυριε συντάκτα, αν διαβάσεις και πιο πάνω, έχει δωθεί η λύση από τον φίλο theopan. Ακολούθησε πιστά τα βήματα που περιγράφει. Να είστε καλά
-
Συζήτηση για ROM
Μήνυμαπαντως όλα είναι φυσιολογικά; Να μην ανησυχώ έτσι;
-
Συζήτηση για ROM
ΜήνυμαΚαλησπέρα. Σας παραθέτω ποια ROM έχω και σας κάνω τις εξής ερωτήσεις: 1) Ήταν έτσι από την αρχή όπως το αγόρασα, με μόνη διαφορα την αναβάθμιση που έγινε πρόσφατα.Με τη rom αυτή θα έχω ποτέ κάποιο πρόβλημα; Με την γλώσσα δεν έχω θέμα. Ούτε κάπου άλλου. Μερικά κολλήματα που μου έκανε πριν το update , νομίζω ότι τώρα δεν θα τα ξανακάνει. 2) Για την MIUI 9 υπάρχει λόγος να ανησυχώ; Εννοώ, θα έρθει κανονικά στη δικιά μου συσκευή χωρίς πρόβλημα; 3) γιατί έχει αργήσει η έκδοση MIUI 9? Θα έρθει κάποια …
-
Μικρά γράμματα στα sms
ΜήνυμαΛες να μη το έκανα;;; απλά έκανα μια εξήγηση. Ευχαριστώ πάντως. Το βρήκα. Σε ευχαριστώ φίλε μου!!!
-
Μικρά γράμματα στα sms
Μήνυμα60 χαρακτήρες θέλω και μικρά γράμματα. Δεν με ενδιαφέρουν τα κεφαλαία. Λίγα λόγια γράφω στα SMS και θέλω να φαίνονται ωραία και με τόνους στον συνομιλητή μου.
-
SMS
ΜήνυμαΘέλω να γράφω SMS με μικρά γράμματα και να το παίρνει ο αποδέκτης του SMS πάλι με μικρά. Τώρα μου το μετατρέπει σε κεφαλαία. Μόνο του άλλαξε μετά το update
-
Μικρά γράμματα στα sms
ΜήνυμαΞέρει κανεις πώς μπορώ να βάλω ξανά τα μικρά γράμματα και όχι τα κεφαλαία στα μηνύματα; μετά την τελευταία αναβάθμιση που έκανα μου τα έβαλε ξαφνικά στα κεφαλαία
-
Sos κόλλησε
Μήνυμα..
-
Ιδιωτικά μηνύματα
ΜήνυμαΤο ξέρω αυτό με τις φωτογραφίες! Αλλά με τα μηνύματα πώς λειτουργεί; έρχεται ειδοποίηση ή πρέπει να μπαίνω και τρεις και λίγο να βλέπω τα μηνύματα ;
-
Sos κόλλησε
ΜήνυμαΟκ άνοιξε! Αλλά γιατί το έπαθε αυτό; θα έχω θέμα λες;
-
Ιδιωτικά μηνύματα
ΜήνυμαΘα σας πω μόλις ξεκολλήσει =============== Αυγ 31st 2017, 4:30am =============== Όταν είμαι στα μηνύματα και σέρνω κάτω με το δάχτυλο την οθόνη, μου βγάζει τα "κρυφά μηνύματα" ! Για αυτά μιλάω
-
Sos κόλλησε
ΜήνυμαΈχει 10 λεπτά που κόλλησε το κινητό μου mi ούτε 2 μηνών. Σε αυτή την οθόνη που στέλνω. Δεν πατάει τίποτα. Κανένα κουμπί. Ούτε φορτίζει. Τι να κάνω ;;;; =============== Αυγ 31st 2017, 4:21am =============== Εδώ
-
Ιδιωτικά μηνύματα
ΜήνυμαΤι είναι τα ιδιωτικά μηνύματα στα Xiaomi phones? Έρχονται κανονικά και χωρίς ειδοποίηση και πρέπει απλά να πατήσω τον κωδικό για να τα δω;
-
Ακριβές Αντίγραφο σε mi 6
ΜήνυμαΚαι είναι όλα όπως τα έχεις πριν; Α και για τις επαφές ρι εννοείς; Εννοιετις ο τις αποθηκεύω Σρο gmail. Με το αντίγραφο δεν θα πάνε στην θέση τους;
-
Ακριβές Αντίγραφο σε mi 6
ΜήνυμαΤο βρήκα αυτό από πριν! Αν μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος. Θέλει σύνδεση σε λαπτοπ; και τι πρέπει να κάνω; μετά όταν επανέφερε το αντίγραφο ασφαλείας, θα είναι το κινητό όπως ήταν πριν με τις εφαρμογές και με επαφές και με όλα του;