Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 143.
-
Ακριβές Αντίγραφο σε mi 6
ΜήνυμαΞέρει κάποιος να μου πει τι βήματα θα ακολουθήσω για να κάνω ακριβές αντίγραφο στο Mi 6? Θέλω να κάνω reset την rom και μετά να ξανακάνω το κινητό όπως ακριβώς είναι τώρα! Με τα μηνύματα, τις επαφές, τις εφαρμογές κανονικά στις θέσεις τους εσύ στους φακέλους κλπ κλπ
-
Ανεβασμα βίντεο
Μήνυμαδηλαδη;; Για live video , τα τραβάς και μετά τα δημοσιεύει αυτόματα απλά έχει κολλήσει η ένδειξη τώρα
-
Ανεβασμα βίντεο
ΜήνυμαΚαλημέρα παιδιά. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει. Προσπαθεί το mi 6 που εχω, να ανεβασει από χτες το βράδυ ένα βίντεο στο youtube. Είχα κάνει ένα live μια συναυλία μία ώρα. Το βίντεο έχει ανέβει κανονικά αλλά στις ειδοποιήσεις τώρα ακόμα δείχνει ότι ανεβαίνει . Σα να έχει κολλήσει. Τι να κάνω; Βασικά έχει κολλήσει σε αυτό το σημείο η ένδειξη από χτες βράδυ. Στέλνω φωτό
-
Android core apps
Μήνυμαμηπως εννοείς τον συγχρονισμό και όχι τον google συγχρονισμό; =============== Αυγ 3rd 2017, 7:49pm =============== τι είναι αυτό το 300hz ,21 λεπτά; =============== Αυγ 3rd 2017, 8:09pm =============== επισης γιατί δεν γράφει δεδομένα η εφαρμογή και έχει κολλήσει στο calculating;
-
Android core apps
Μήνυμαοκ
-
Ομιλία σε κείμενο
Μήνυμαοκ! Το απόγευμα μόλις πάω σπίτι
-
Android core apps
ΜήνυμαΓια δες
-
Ομιλία σε κείμενο
ΜήνυμαΚαλησπέρα . Ξερει κάποιος να μου πει; Ενώ στο δικό μου mi μπορώ να μιλήσω και αυτό που θα ακούσει το μικρόφωνο το μετατρέπει σε ομιλια, στο redmi 3 της κοπέλας μου δεν βρίσκω που μπορώ να ενεργοποιήσω αυτή τη λειτουργία. Μήπως δεν υπάρχει; Πείτε μου παρακαλώ
-
Android core apps
ΜήνυμαΤι είναι αυτό που μου εμφανίζει στο mi 6? Και γιατί έφαγα τόση μπαταρια; Σήμερα; Πρώτη φορά το έβγαλε και καίει η συσκευη. Ξερει κανείς να απαντήσει υπευθυνα; Τι πρέπει να κάνω για να μην σπαταλάει τόση μπαταρια ;
-
Κρυφές φωτό [SOLVED]
Μήνυμαοκ =============== Ιουλ 26th 2017, 12:05am =============== οκ έκανα εγώ πατατιά. Το βρήκα
-
Κρυφές φωτό [SOLVED]
Μήνυμαενεργοποιημενο είναι
-
Κρυφές φωτό [SOLVED]
Μήνυμααυτο μου βγάζει
-
Κρυφές φωτό [SOLVED]
ΜήνυμαΈβαλα μερικές φωτογραφίες σε απόκρυψη και τώρα δεν τον βρίσκω. Τι να κάνω ; Στην φώτο που στέλνω η δεύτερη επιλογή κάτω
-
FM Radio στο Mi 6
ΜήνυμαΝαι όντως. Κρίμα
-
FM Radio στο Mi 6
Μήνυμαεχουν όλα τα προηγούμενα μοντέλα και να μην έχει το mi 6 που είναι ναυαρχίδα; Κρίμα ☹️
-
FM Radio στο Mi 6
ΜήνυμαΣτο καινούριο μου mi 6 δεν βρίσκω πουθενά το FM Radio . Τι γίνεται
-
Μπαταρία Mi-πρώτη φόρτιση
ΜήνυμαΝομίζω έχεις δίκιο! Σήμερα είμαι μετά από την δεύτερη φόρτιση και πάει καλύτερα! Η μπαταρία επεσε στο 95% πιο αργά από χτες! Ευχαριστώ! Και μια ερώτηση για όποιον ξέρει: ποσο περίπου να περιμένω να μου κρατήσει η μπαταρία του mi 6 με μέτρια χρήση; Όπως λέω και πιο πάνω, χωρίς να παίζω παιχνίδια και χωρίς υπερβολικά τηλεφωνήματα!
-
Μπαταρία Mi-πρώτη φόρτιση
ΜήνυμαΕπειδή αγοράζω καινούριο κινητό στα από 7 χρόνια, δεν ξέρω τι γίνεται με την μπαταρία. Πήρα ένα Mi 6. Την πρώτη φόρτιση την άφησα 2-3 ώρες ίσα ίσα για να γεμίσει. Όχι όπως κάναμε παλιά που τις πρώτες φορτίσεις τις αφήναμε 10-12 ώρες. Είχα διαβάσει ότι έχουν αλλάξει τα δεδομένα. Έλα όμως που η χρήση του κινητού μετά την πρώτη αυτή φόρτιση που έκανα, κράτησε 22 ώρες. Ανησύχησα μην έκανα λάθος! Παρεπιπτόντως η χρήση του κινητού που έκανα δεν ήταν και η σούπερ Ουαου. Τυπική χρήση όταν έχεις στα χέρι…