Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 143.

• Ξέρει κάποιος να μου πει τι βήματα θα ακολουθήσω για να κάνω ακριβές αντίγραφο στο Mi 6? Θέλω να κάνω reset την rom και μετά να ξανακάνω το κινητό όπως ακριβώς είναι τώρα! Με τα μηνύματα, τις επαφές, τις εφαρμογές κανονικά στις θέσεις τους εσύ στους φακέλους κλπ κλπ

• Ανεβασμα βίντεο

Vasilis Kissas - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

δηλαδη;; Για live video , τα τραβάς και μετά τα δημοσιεύει αυτόματα απλά έχει κολλήσει η ένδειξη τώρα

• Ανεβασμα βίντεο

Μήνυμα

Καλημέρα παιδιά. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει. Προσπαθεί το mi 6 που εχω, να ανεβασει από χτες το βράδυ ένα βίντεο στο youtube. Είχα κάνει ένα live μια συναυλία μία ώρα. Το βίντεο έχει ανέβει κανονικά αλλά στις ειδοποιήσεις τώρα ακόμα δείχνει ότι ανεβαίνει . Σα να έχει κολλήσει. Τι να κάνω; Βασικά έχει κολλήσει σε αυτό το σημείο η ένδειξη από χτες βράδυ. Στέλνω φωτό

• Android core apps

Μήνυμα

μηπως εννοείς τον συγχρονισμό και όχι τον google συγχρονισμό; =============== Αυγ 3rd 2017, 7:49pm =============== τι είναι αυτό το 300hz ,21 λεπτά; =============== Αυγ 3rd 2017, 8:09pm =============== επισης γιατί δεν γράφει δεδομένα η εφαρμογή και έχει κολλήσει στο calculating;

• Android core apps

Μήνυμα

οκ

• οκ! Το απόγευμα μόλις πάω σπίτι

• Android core apps

Μήνυμα

Για δες

• Καλησπέρα . Ξερει κάποιος να μου πει; Ενώ στο δικό μου mi μπορώ να μιλήσω και αυτό που θα ακούσει το μικρόφωνο το μετατρέπει σε ομιλια, στο redmi 3 της κοπέλας μου δεν βρίσκω που μπορώ να ενεργοποιήσω αυτή τη λειτουργία. Μήπως δεν υπάρχει; Πείτε μου παρακαλώ

• Android core apps

Μήνυμα

Τι είναι αυτό που μου εμφανίζει στο mi 6? Και γιατί έφαγα τόση μπαταρια; Σήμερα; Πρώτη φορά το έβγαλε και καίει η συσκευη. Ξερει κανείς να απαντήσει υπευθυνα; Τι πρέπει να κάνω για να μην σπαταλάει τόση μπαταρια ;

• Κρυφές φωτό [SOLVED]

Μήνυμα

οκ =============== Ιουλ 26th 2017, 12:05am =============== οκ έκανα εγώ πατατιά. Το βρήκα

• Κρυφές φωτό [SOLVED]

Μήνυμα

ενεργοποιημενο είναι

• Κρυφές φωτό [SOLVED]

Μήνυμα

αυτο μου βγάζει

• Κρυφές φωτό [SOLVED]

Μήνυμα

Έβαλα μερικές φωτογραφίες σε απόκρυψη και τώρα δεν τον βρίσκω. Τι να κάνω ; Στην φώτο που στέλνω η δεύτερη επιλογή κάτω

• FM Radio στο Mi 6

Μήνυμα

Ναι όντως. Κρίμα

• FM Radio στο Mi 6

Μήνυμα

εχουν όλα τα προηγούμενα μοντέλα και να μην έχει το mi 6 που είναι ναυαρχίδα; Κρίμα ☹️

• FM Radio στο Mi 6

Μήνυμα

Στο καινούριο μου mi 6 δεν βρίσκω πουθενά το FM Radio . Τι γίνεται

• Ευχαριστώ φίλος! Πώς βλέπεις το δίκτυο που πιάνω; δυνατό;

• Νομίζω έχεις δίκιο! Σήμερα είμαι μετά από την δεύτερη φόρτιση και πάει καλύτερα! Η μπαταρία επεσε στο 95% πιο αργά από χτες! Ευχαριστώ! Και μια ερώτηση για όποιον ξέρει: ποσο περίπου να περιμένω να μου κρατήσει η μπαταρία του mi 6 με μέτρια χρήση; Όπως λέω και πιο πάνω, χωρίς να παίζω παιχνίδια και χωρίς υπερβολικά τηλεφωνήματα!

• Το ευχαριστώ είναι λίγο! Είστε υπέροχη! Έκανε όλα αυτά που μου είπατε και οι δυο! Παραθέτω τις φωτογραφίες! Περιμένω σχόλια για το upload της Cosmote 4G

• Επειδή αγοράζω καινούριο κινητό στα από 7 χρόνια, δεν ξέρω τι γίνεται με την μπαταρία. Πήρα ένα Mi 6. Την πρώτη φόρτιση την άφησα 2-3 ώρες ίσα ίσα για να γεμίσει. Όχι όπως κάναμε παλιά που τις πρώτες φορτίσεις τις αφήναμε 10-12 ώρες. Είχα διαβάσει ότι έχουν αλλάξει τα δεδομένα. Έλα όμως που η χρήση του κινητού μετά την πρώτη αυτή φόρτιση που έκανα, κράτησε 22 ώρες. Ανησύχησα μην έκανα λάθος! Παρεπιπτόντως η χρήση του κινητού που έκανα δεν ήταν και η σούπερ Ουαου. Τυπική χρήση όταν έχεις στα χέρι…