Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 110.
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από barcelonistas1899: “Εγώ vickmall ! Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ελπιζω να παρω και εγω την πιο καινουργια εκδοση.. Κανενα Tempered glass εχετε να προτεινετε παιδια? εχω βρει αυτο εδω οπου μαλλον ειναι της Xiaomi.. Λετε να ειναι καλυτερο απο Nillkin? Xiaomi Mi Note Original Ultrathin Tempered Glass Screen Protector Film
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από AbyssD: “Παράθεση από maddoctor: “@AbyssD γνώμη μου είναι καλύτερα να δώσεις κάτι παραπάνω και να γλυτώσεις την όποια πιθανή ταλαιπωρία, παρά μετά να μουρμουράς γιατί τσιγκουνεύτηκα τα 15$ και τώρα τρέχω! Βέβαια μπορεί και να μην συμβεί τίποτα και μακάρι, αλλά σκέψου το... ” Το παρηγγειλα απο Vickmall τελικα γιατι εχετε δικιο! Στην τελικη το ξερω το καταστημα και το εμπιστευομαι μιας και εχω ξανα παρει..Σας ευχαριστω πολυ ολους για την βοηθεια σας! ” Υπόψιν,…
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΑπο που τα πηρατε βρε παιδια?
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από recep: “Παράθεση από AbyssD: “Ναι υπαρχουν 3 διαφορετικες εκδοσεις του Mi Note Pro αλλα ολες υποστηριζονται στην Ελλαδα. Στο Vickmall στα σχολια μου ειχαν πει οτι δινουν την 2015021 αλλα οταν τους ρωτησα στο Chat μου ειπαν οτι δεν ειναι σιγουροι.. Τελος παντων δεν εχει σημασια γιατι με καμια δεν θα εχεις προβλημα. ” Υπάρχει διαφορά στα σπεκ, ή και στην τιμή? ποια η διαφορά τους? ” Στα χαρακτηριστικα οχι καμια διαφορα.. Στα δικτυα εχουν καποιες διαφορες τις οποιες ισως να τις κοιταζε…
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Οι έχοντες Mi Note Pro, ας κάνουν confirm στο bug εδώ στο en.miui ” Θα το φτιαξουν αυτο? Παράθεση από recep: “Καλημέρα παίδες, Υπάρχουν διαφορετικές εκδόσεις mi note pro?, πχ αυτό Original Xiaomi Mi Note Pro 4GB+64GB Smart Cellphone - Golden είναι πλήρως συμβατό με Ελλάδα? ” Ναι υπαρχουν 3 διαφορετικες εκδοσεις του Mi Note Pro αλλα ολες υποστηριζονται στην Ελλαδα. Στο Vickmall στα σχολια μου ειχαν πει οτι δινουν την 2015021 αλλα οταν τους ρωτησα στο Chat μου ειπαν οτι δε…
-
Παράθεση από maddoctor: “@AbyssD γνώμη μου είναι καλύτερα να δώσεις κάτι παραπάνω και να γλυτώσεις την όποια πιθανή ταλαιπωρία, παρά μετά να μουρμουράς γιατί τσιγκουνεύτηκα τα 15$ και τώρα τρέχω! Βέβαια μπορεί και να μην συμβεί τίποτα και μακάρι, αλλά σκέψου το... ” Το παρηγγειλα απο Vickmall τελικα γιατι εχετε δικιο! Στην τελικη το ξερω το καταστημα και το εμπιστευομαι μιας και εχω ξανα παρει.. Σας ευχαριστω πολυ ολους για την βοηθεια σας!
-
Παράθεση από longus: “@AbyssD εγω στα εγραψα αυτα για να μην ταλαιπωρηθεις. Η ολη φαση μου πηρε κοντα 3 μηνες και κατι ( να ερθει το τηλ, τα mail με ali, να φτασει κινα, να παρω τα λεφτα μου), και στο τελος ειχα ξενερωσει τοσο πολυ ,οσο δεν φανταζεσαι. Παντος η γνωμη μου " παιζεις με την φλογα...." ενα παλιο τραγουδι αμα θυμασαι. Να πουμε και καμια βλακια.... Παντα φιλικα, Χωρις παρεξηγηση. Στάλθηκε από το PIXELS DG350 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Καμια παρεξηγηση φιλε μου.. Ρωτησα για το Alie…
-
Παράθεση από longus: “Παράθεση από AbyssD: “Παράθεση από Octaviastikos: “και όλο τον ουρανό να έχει... μεταχειρισμένα ή μπανάνες πουλάει το τριςαλι σε κινητά μιλάω πάντα! ” Ειχες προσωπικη εμπειρια και σου ηρθε μεταχειρισμενο?? Στα σχολια εχουν ανεβει και φωτογραφιες απο χρηστες. Αρνουμε να πιστεψω οτι ολοι αυτοι ειναι κοροιδα και πηραν μεταχειρισμενη συσκευη.. ” Το πρωτο mi4 που πηρα ηταν απο aliexpress. Ο πωλητης φοβερες κριτικες και πολλες πωλησεις. Το τηλ ηταν original, αλλα και μεταχειρισμε…
-
Παράθεση από Octaviastikos: “Παράθεση από AbyssD: “Παράθεση από Octaviastikos: “και όλο τον ουρανό να έχει... μεταχειρισμένα ή μπανάνες πουλάει το τριςαλι σε κινητά μιλάω πάντα! ” Ειχες προσωπικη εμπειρια και σου ηρθε μεταχειρισμενο?? Στα σχολια εχουν ανεβει και φωτογραφιες απο χρηστες. Αρνουμε να πιστεψω οτι ολοι αυτοι ειναι κοροιδα και πηραν μεταχειρισμενη συσκευη.. ” εγώ την πατησα με το πρώτο μου Xiaomi mi3 δεν ήξερα και το πήρα από εκεί πριν 3 χρονια περίπου...αλλά εάν δια βάσεις εδώ στο φό…
-
Παράθεση από Octaviastikos: “και όλο τον ουρανό να έχει... μεταχειρισμένα ή μπανάνες πουλάει το τριςαλι σε κινητά μιλάω πάντα! ” Ειχες προσωπικη εμπειρια και σου ηρθε μεταχειρισμενο?? Στα σχολια εχουν ανεβει και φωτογραφιες απο χρηστες. Αρνουμε να πιστεψω οτι ολοι αυτοι ειναι κοροιδα και πηραν μεταχειρισμενη συσκευη..
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από AbyssD: “Καλησπερα παιδια αυριο θα προχωρησω σε αγορα απο Aliexpress εκτος κι αν το Vickmall κατεβασει εστω και 10 ευρω την τιμη.. Ηθελα να ρωτησω ομως υπαρχουν 2 εκδοσεις 2015501 και 2015021 και με λιγο ψαξιμο βλεπω οτι η 501 δεν υποστηριζει καποιες bands.. Παρολα αυτα μου λενε παιδια απο Myphone οτι με Ελληνικη Rom δεν θα εχω θεμα. Η ερωτηση μου ειναι η εξης το κινητο εχει τα bands σε ολες τις εκδοσεις και απλα θελει λιγο πειραγμα η με την Rom που θα περασ…
-
Καλησπερα παιδια αυριο θα προχωρησω σε αγορα απο Aliexpress εκτος κι αν το Vickmall κατεβασει εστω και 10 ευρω την τιμη.. Ηθελα να ρωτησω ομως υπαρχουν 2 εκδοσεις 2015501 και 2015021 και με λιγο ψαξιμο βλεπω οτι η 501 δεν υποστηριζει καποιες bands.. Παρολα αυτα μου λενε παιδια απο Myphone οτι με Ελληνικη Rom δεν θα εχω θεμα. Η ερωτηση μου ειναι η εξης το κινητο εχει τα bands σε ολες τις εκδοσεις και απλα θελει λιγο πειραγμα η με την Rom που θα περασουμε εχει πεσει πολυ πειραγμα στις ρυθμισεις τη…
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Παράθεση από AbyssD: “Καμια θηκη εχετε να προτεινετε και tempered glass που να καλυπτει τα παντα μπροστα και να μην εμποδιζει στην ευαισθησια της οθονης? ” παράγγειλα αυτή την θήκη από Geekbuying -> Love mei. Δεν ξέρω εάν μειώνεται που λες, αλλά από θέμα ασφάλειας πιστεύω δεν θα έχω ποτέ!. ” Τουμπανο φαινεται ευχαριστω! Το μονο κακο ειναι οτι χαλαει ολη την αισθητικη του κινητου.. Θα το σκεφτω περιμενω και αλλες προτασεις..
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΚαμια θηκη εχετε να προτεινετε και tempered glass που να καλυπτει τα παντα μπροστα και να μην εμποδιζει στην ευαισθησια της οθονης?
-
Παράθεση από Octaviastikos: “ιμιτασιον και μεταχειρισμένα πουλάει... ” Υποστηριζουν οτι θα μπορεσεις να επιβεβαιωσεις το IMEI στην Official σελιδα της συσκευης οποτε για αντιγραφη το ξεχναμε εκτος κι αν βρωμαει το πραγμα με την τιμη και τα σχολια.. Τωρα για μεταχειρισμενα δεν ξερω παντως εχεις την επιλογη να σου το στειλουν σφραγισμενο χωρις να ελεγξουν τις λειτουργειες του κινητου και να βαλουν δικη τους Rom οποτε θεωρω και αυτο δεν γινεται μαλλον σε εναν εμπιστο πωλητη..
-
Παράθεση από Octaviastikos: “αλι και τρις αλι είναι το αλιεξπρες... Μακριά πολύ μακριά.. ” Γιατι ετσι φιλε μου? Απο την στιγμη που εχει καλες κριτηκες τι εχουμε να φοβηθουμε? Αν μπορεις να βοηθησεις με πραγματα που ισχυουν θα το εκτιμουσα! Το μονο που με χαλασε ειναι οτι στην εγγυηση που δινουν 1 χρονο εχεις 7 μερες να το επιστρεψεις αν εχει ζημια για full αντικατασταση και μετα απο τον πρωτο μηνα αν παθει κατι πρεπει να αναλαβει ολα τα εξοδα μεταφορας..