Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-6 από 6.
-
Φαντάζομαι εννοεις να ακολουθήσω απλά τον 1ο τρόπο? και οχι να τα σβήσω όλα! αν οχι,ποιον οδηγό να ακολουθήσω αφού εχω κατεβάσει το κατάλληλο αρχείο? Ευχαριστώ!
-
Τοτε μηπως βάλω μια dev να μην μπλέκω? εχεις να προτείνεις καμια που να είναι σχετικα σταθερή? μπορώ να την περάσω με τον δευτερο τρόπο? ευχαριστώ!
-
Ερώτηση μιας και εχω καιρό να κάνω update. Εγώ που η κατάσταση μου είναι οτι δείχνει η φώτο, δηλαδή, GTV-6.11.3 μπορώ να πάω με τον δευτερο τρόπο σε αυτήν την εκδοση: xiaomi-miui.gr/community/wsif/…omi-RdMi-PRO-Omega/#files xiaomi-miui-hellas-6.0_omega_XTRV_Stable_V8.5.3.0.zip ?? ευχαριστώ!
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυμαδεν γινόταν με κανενα τρόπο. Ευχαριστώ τον demakhs Δεν μπορώ να πω σιγουρα τι εφταιγε καθώς τα εκανα και τα 2 ταυτόχρονα (Αλλαγη pc/usb 2.0) αλλα εν τέλει ολα καλά αν θέλετε βάλτε το και στον οδηγό για να το βρίσκει οποιος εχει προβλημα.
-
Μήνυμανα προσθέσω οτι και σε προσπάθεια για να μπώ σε fastboot mode μέσα απο το cmd κανει απλά επανεκκίνηση στο κινητο
-
Μήνυμακαλησπέρα, έχω ένα redmi pro (omega) του εχω περάσεις official dev κανονικά οπως λεει ο οδηγός, εχω αδεια για unlock απο την xiaomi εχω 100% secure account εχω βαλει drivers usb debugging κλπ αλλά οταν κλεινω το κιν, το πάω σε fastbootmode και το συνδέω στο pc πριν μου το αναγνωρίσει το πρόγραμματακι το κινητό κανει εναν κλασσικό ηχο και ξαναξεκινάει απο την αρχή. Δλδ για να γίνει κατανοητο: αν παω σε fastboot mode και συνδεσω με pc το κιν βγαίνει απο fastboot mode μονο του και κάνει εκκινηση, ε…