Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 74.
-
Σε Note 2 Hermes δεν με αφήνει να περάσω την ROM. βγάζει κάτι για Licence στο TWRP με κόκκινα γράμματα.
-
Παράθεση από gaiosgf: “Εδω redmi note 2.Απο τις 18:00 που την εβαλα, φαινεται καλυτερη απο την προηγουμενη. Για να δουμε τι θα δουμε. Ευχαριστουμε παιδια. ” Παράθεση από gaiosgf: “Τελικα στο rn2 πολλα κολληματα και force closed (καλα το εγραψα;) εφαρμογων. Τις πρωτες ωρες φαινοταν καλη, αλλα μετα στραβωσε. Πισω στην 7.11.9. ” Παράθεση από Takalas: “Πράγματι σε Redmi Note 2 παρουσιάζει πολλά κολλήματα , οι εφαρμογές ανοίγουν και κολλάνε κλπ προτείνω να μην την περάσετε. ” Παράθεση από kritikosg3o…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από phonekiller: “Από ότι φαίνετε κάτι πρόβλημα υπάρχει. Εμένα κολάει σε όλες τις εφαρμογές. Καμιά λύση; ” Κάνετε Downgrade σε προηγούμενη Version που δουλεύει σωστά και θα έχουμε νέο Source την Παρασκευή. ” Οκ! Με ποιο τρόπο κάνω downgrade? Απλά κατεβάζοντας την προηγούμενη και εγκαθιστώντας την?
-
Παράθεση από lizardous: “Σε redmi note 2, από θέμα μπαταρίας εγώ είμαι λίγο καλύτερα σε σύγκριση με τις προηγούμενες δύο rom. Θέμα με το lag επικρατεί και εδώ βέβαια σε πιο ελαφριά μορφή αν και χρειάστηκε να κάνω συμβιβασμό (να κατεβάσω τις lite εκδόσεις facebook και messenger). Από την άλλη υπάρχουν φορές που θα ανοίξεις το instagram και θα παγώσει όλο το κινητό. Δεν φαίνεται να κολλάει από ram, μάλλον πρέπει να βαράει κόφτες για καποιον λόγο ο επεξεργαστής εκείνη την στιγμή. Να σημειώσω ότι τη…
-
Πως μπορώ να παω πίσω downgrade 2 εκδοσεις rom? Οι τελευταίες 2 rom λαγκαρουν το κινητό. Note 2 hermes. Εαν δεν γίνετε να το κάνω αυτό με αυτόματο τρόπο χωρις6να χρειάζεται να παρω backup κτλ καλύτερα να περάσω σε stable εαν ειναι6να περάσω ολη αυτη την διαδικασία.
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από phonekiller: “Σε Redmi note 2 Hermes lagάρουν πολύ οι 2 τελευταίες ROM 9 και 16. Έχω υποψία πως δεν διαχειρίζετε σωστά τις ανοιχτές εφαρμογές. Καμιά λύση? ” Τα ίδια προβλήματα κι εδώ...δεν έχω καταφέρει κάτι ” Εαν ανακαλύψεις καμία λύση στείλε και απο δω!!!!!!!!!!
-
Σε Redmi note 2 Hermes lagάρουν πολύ οι 2 τελευταίες ROM 9 και 16. Έχω υποψία πως δεν διαχειρίζετε σωστά τις ανοιχτές εφαρμογές. Καμιά λύση?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Για αρχή κάνε πάλι Flash την ROM και πρόσεξε στο TWRP μήπως σου βγάλει κανένα μήνυμα λάθους. ” Όπα συγνώμη παιδιά ο μλκας πάω να εγκαταστήσω Virgo αντί για Hermes!
-
Σε Redmi Note 2 Hermes μέχρι τώρα κάθε ROM developer έμπαινε μέσα απο το update του Miui νερό. Επέλεγα το αρχείο του update πάταγα OK Και ύστερα απο 5-10 λεπτά το κινητό είχε την νέα έκδοση. Τώρα κάνει reboot Και μπαίνει σε αυτό το περιβάλλον που νομίζω λεγετε recovery twrp. Τι κάνουμε εδώ για να προχωρήσω την εγκατάσταση παρακαλώ? Ωπα! μετά την 3η προσπάθεια συνέχισε κανονικά χωρίς να μπει στο recovery.
-
Παράθεση από NasDriver: “Αν είσαι Αθήνα, έλα να δοκιμάσεις την δική μου μπαταρία, εκεί θα δούμε σίγουρα εάν οι μπαταρίες δεν είναι καλές ή αν έχεις πρόβλημα στην συσκευή ” Ναι μπορούμε εαν θες κάποια στιγμή εντώς Σεπτεμβρίου μπορεις? Στείλε μήνυμα για μερες και ώρες μέσα Σεπτέμβρη εαν μπορείς για να βρεθούμε. Ευχαριστώ!
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από thanasis50: “Δοκίμασες με τη γνήσια μπαταρία να δεις αν στο κάνει αυτό;” Ναι και πήρα 2 γνησιες ακόμα και το ιδιο. Το περίεργο είναι πως μόνο με την μπαταρία που το είχα αγοράσει δεν το έκανε την οποία την χαρισα σε φίλο που αγορασαμε μαζί τα κινητά και είχε το ίδιο πρόβλημα. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από phonekiller: “Με calibrate σε μπαταρία nohon νομίζω διορθώθηκε λίγο το πρόβλημα αλλά αρκετές φορές κλείνει ακόμα και στο 40% όταν ανοίγω κάμερα. Φαίνεται δηλαδή σαν να έχει την απαιτούμενη τάση η μπαταρία αλλά είτε η κάμερα τραβάει πολύ ένταση Αμπερ η κάτι άλλο στο κινητό. Εκεί έχω καταλήξει, πως ειναι δλδ θέμα κάποιας παρτίδας του κινητού γιατί το πρόβλημα το έχουν αρκετοί αλλά όχι όλοι. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Καμιά συμβουλή σχετικά απο κάποιον π…
-
Παράθεση από ANDREAS54: “Παράθεση από phonekiller: “Όποιος βιάζετε αυτά παθαίνει..... ατάκα της γυναίκας μου "Όταν μου είπες να πουλήσω το samsung για να πάρω Κινέζικο κινητό δεν μου είπες πως δεν θα δουλεύει όταν το πάρω στα χέρια μου και θα χρειαστεί να περάσουν μέρες για να μπορώ να έχω κινητο...." Και τώρα τι της απαντάς? ” 67f1f892a8e51658d9e02f9a663be9f2.gif 100.gif ”
-
Παράθεση από makis1024: “Αίτηση έκανες για δικαίωμα ξεκλειδώματος; Συνήθως η έγκριση έρχεται σε ένα το πολύ δύο εικοσιτετράωρα. Όταν βάλεις τον λογαριασμό στο κινητό και τα δεί σαν ζευγάρι μαζί με το ενεργοποιημένο oem unlock και USB debugging από developer options το τελευταίο mi unlock tool θα τρέχει ένα 72 Ώρο που πρέπει να περιμένεις , συνολικά δηλαδή πέντε ημέρες από τώρα. Άμα δεν φας μια ημέρα ακόμα χωρίς να κάνεις αίτηση ,κατηγορώντας τους. Θα μπορούσαν να μην μας αφήνουν να τα ξεκλειδώνο…
-
Παράθεση από NasDriver: “Ένα-ένα τα βήματα...μην βιάζεσαι...κάνε τα δύο που σου έβαλα πρώτα. Αυτό που έβαλες θα γίνει στο τέλος-τέλος ” δεν έχει ξαναγίνει. Σε άλλα xiaomi μέχρι τώρα πέρναγα stable και developer σε 10 λεπτά. Τώρα γιατί πρέπει να περιμένω 10 μέρες? Πήγα στο Link που μου έδωσε και λέει πως μπορεί να απαντήσουν σε 10 μέρες...... απλά άισχος!!!!!!!!!!
-
Παράθεση από NasDriver: “Ναι, αυτή, για να βάλεις την Ελληνική πρέπει πρώτα να ξεκλειδώσεις τον bootloader, οπότε ξεκινάς με αυτό : Διαδικασία δημιουργίας Mi Account και αίτησης για ξεκλείδωμα του Bootloader Επίσης καλό θα ήταν να βάλεις και drivers στον υπολογιστή να είναι έτοιμος: Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & χ86 ” ο πλήρης οδηγός είναι αυτός? Flash Την Ελληνική ρομ στο Redmi Note 4X MIDO
-
Παράθεση από NasDriver: “Αν θέλεις να βάλεις την Ελληνική είναι άλλο θέμα. προσωπικά τις ελληνικές τις θεωρώ πολύ καλύτερες και δεν τις αλλάζω Για τα υπόλοιπα: 1. Θα μάθουμε σίγουρα μέσα στον Αύγουστο 2. Αν βγει official με android 7, τότε θα βγει και αντίστοιχη ελληνική με android 7 ” Ευχαριστώ για τις χρήσιμες πληροφορίες! Η Ελληνική stable είναι αυτή? xiaomi-miui.gr/community/wsif/…1-0-Xiaomi-Redmi-Note-4X/ Ποιόν οδηγό να χρησιμοποιήσω?
-
Παράθεση από NasDriver: “Έχεις το Mido, με official global stable rom...δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι ” Δεν υπάρχει stable Ελληνική ποιο μεταγενέστερη ή καλύτερη? Και κάτι ακόμα... προβλέπετε στο μέλλον 1) η official Να αναβαθμιστεί σε έκδοση android 7? 2) να βγει stable Ελληνική με android 7?