Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 74.

• 40009-20068034-1442193322527095-1275340749-n-jpgΠαιδιά θέλω να βάλω stable ROM Έχω το Note 4 snapdragon global 800. Το Mido δεν είναι? Εδώ γράφει πως υπάρχει μόνο Developer. Σε άλλη σελίδα βρήκα όμως stable. Μήπως δεν είναι η σωστή και κάνω καμιά πατάτα? Flash Την Ελληνική ρομ στο Redmi Note 4X MIDO Τα φώτα σας!!!!!

• Λύση με τα Αγγλικά Βρέθηκε? Διαλέγω Αγγλικά και συνεχίζει να βγάζει Κινέζικα.

• Υπάρχει κάποια εφαρμογή για Σημειώσεις που να συγχρονίζετε με το Micloud και τα MiNotes? Υπάρχει η Micloud εφαρμογή για PC αλλά είναι μόνο σταο κινέζικα MiCloud PC (Windows) on english? - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από phonekiller: “Βοηθήστε παρακαλω. Που κατεβαζω 6.12.22 για redmi note 2 hermes? Δεν την βρίσκω στα downloads. " Κάνετε εγκατάσταση της τελευταίας 6.12.22 ROM πριν αναβαθμίσετε σε Android 7.0" ” To hermes δεν έχει android 7. Καλημέρα. ” Ψάχνω την τελευταία ROM για hermes μέσα στο φόρουμ και δεν μπορώ να την βρω. Μια βοήθεια Please?

• Βοηθήστε παρακαλω. Που κατεβαζω 6.12.22 για redmi note 2 hermes? Δεν την βρίσκω στα downloads. " Κάνετε εγκατάσταση της τελευταίας 6.12.22 ROM πριν αναβαθμίσετε σε Android 7.0"

• Με calibrate σε μπαταρία nohon νομίζω διορθώθηκε λίγο το πρόβλημα αλλά αρκετές φορές κλείνει ακόμα και στο 40% όταν ανοίγω κάμερα. Φαίνεται δηλαδή σαν να έχει την απαιτούμενη τάση η μπαταρία αλλά είτε η κάμερα τραβάει πολύ ένταση Αμπερ η κάτι άλλο στο κινητό. Εκεί έχω καταλήξει, πως ειναι δλδ θέμα κάποιας παρτίδας του κινητού γιατί το πρόβλημα το έχουν αρκετοί αλλά όχι όλοι. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παρακαλώ την βοήθεια σας. Αφου πατάω το Power button καθυστερεί να ανοίξει η οθόνη και συνήθως κολλάει λίγο ύστερα για ενα δυο δευτερόλεπτα. ROM Εχω την τελευταία developer 6.12.15. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Υπάρχει κάποια εφαρμογή που μπορώ να δω τι κολλάει την έναρξη του κινητού? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Άλλαξα θέμα παλι αλλά τίποτα Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

phonekiller - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παράθεση από greek_gene_70: “μηπως φταιει το θεμα που εχεις; δοκιμασε με καποιο αλλο.με καποια θεματα αργει ν ανοιξει η οθονη.” Φίλε μου εχω το default θέμα. Μπορεί εαν έβαλα κάποιο θέμα απο αυτά που μπορεί να κατεβασει κανείς να δημιούργησε κάποιο πρόβλημα? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αφου το κινητό μείνει λίγα λεπτά σε αναμονή με σβηστη οθόνη και πατήσω το power button αργεί μερικά δευτερόλεπτα 3 εως 8 για να ανάψει πάλι. Δοκίμασα αναβάθμιση Rom 6.12.15 developer Δοκίμασα ενεργοποίηση με το Volume button, σταμάτησα πολλές εφαρμογές που έτρεχαν στο παρασκήνιο με το clean Master και απεγκατεστησα κάποιες άλλες αλλά το πρόβλημα συνεχίζει. Καμία ιδεα παρακαλώ? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από tolishawk: “Παράθεση από caeser: “Μάλλον δεν έψαξες καλά...Ρίξε μια ματιά ΕΔΩ και είμαι σίγουρος ότι εάν ψάξεις επισταμένα θα βρεις και άλλα γνωστά, αλλά και άγνωστα καταστήματα... ” Όπως αναφέρω και παραπάνω με το τηλέφωνο είχα παραγγείλει και μια εξτρά μπαταρία για καλό και για κακό αλλά μου βγήκε σκάρτη όπως πόσταρα ΕΔΩ . Τώρα όπου να ψάξω, αξιόπιστο, είναι out of stock. Από εκεί που προτείνεις δεν ξαναπαραγγέλνω την ίδια, γιατί αν δεις και τις κριτικές λένε οτι παρουσιάζει το ίδ…

• Παράθεση από NasDriver: “Καθαρή εγκατάσταση με fastboot rom έχεις κάνει ποτέ ? ” Ναι έχω κάνει Παράθεση από geoanto555: “Και καλιμπράρισμα τις μπαταρίες εννοείται.. ” Παράθεση από geoanto555: “Αυτό είναι φαινόμενο κακής φόρτισης συνήθως.... Έχει χάσει κοινώς ποιο είναι το 0 και ποιο το 100.... Καλιμπράρισμα για αρχή..... ” ΚΑλιμπράρισμα κάνω με κάποιο application ή με οδηγούς που έχω βρει στο ιντερνετ?

• Καλησπέρα στην κοινότητα! Παίδες έχω 2 κινητά Note 2. Και στα 2 όταν πέφτει η μπαταρία στο 30% και κάτω και κάποιος με καλέσει κλείνουν μόνα τους. Το ίδιο εαν κάνω κάτι ενεργοβόρο όπως π.χ. ανοίξω την κάμερα. Αγόρασα άλλες 4 μπαταρίες 2 xiaomi και 2 άλλη μάρκα και το κάνει με όλες εκτός απο μια συγγεκριμένη μπαταρία!!!!! Μπορεί και να τυχαίνει όμως. Το πρόβλημα σε όλες τις εκδοσεις Miui που έχω βάλει εώς τώρα που έχω την 6.7.28 dev. Παρακαλώ τα φώτα σας! Έψαξα όλο το ιντερνετ και το φορουμ εδώ α…

• Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 64GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone

• xiaomi ant new firmware bans

phonekiller - - Yi Ants Camera

Μήνυμα

Παράθεση από bouzx6r: “Παράθεση από phonekiller: “Παράθεση από bouzx6r: “Είχα τεράστιο μπλέξιμο με την καμερούλα, σχεδόν ένα 24ωρο παλεύω και τελικά βρήκα μια άκρη. Πρόβλημα 1) Έχω την έκδοση 2.1 την κινέζικη, οπότε με την νέα αναβάθμιση σβήνει το μπλε και λεει στα αγγλικά ότι η κάμερα είναι μόνο για χρήση στην Κίνα. Πρόβλημα 2) παλαιά fw κρασαρουν, ανοιγει η κάμερα, λέει ακαταλαβίστικα και μετά αναβοσβήνει ατελείωτα το κίτρινο λαμπάκι ΛΥΣΗ: Έχει προαναφερθεί το πώς αλλάζουμε το firmware, οπότε …

Μήνυμα

Παράθεση από bouzx6r: “Είχα τεράστιο μπλέξιμο με την καμερούλα, σχεδόν ένα 24ωρο παλεύω και τελικά βρήκα μια άκρη. Πρόβλημα 1) Έχω την έκδοση 2.1 την κινέζικη, οπότε με την νέα αναβάθμιση σβήνει το μπλε και λεει στα αγγλικά ότι η κάμερα είναι μόνο για χρήση στην Κίνα. Πρόβλημα 2) παλαιά fw κρασαρουν, ανοιγει η κάμερα, λέει ακαταλαβίστικα και μετά αναβοσβήνει ατελείωτα το κίτρινο λαμπάκι ΛΥΣΗ: Έχει προαναφερθεί το πώς αλλάζουμε το firmware, οπότε δεν θα επεκταθώ σε αυτό. Φαίνεται ότι για την έκδο…

Μήνυμα

Παράθεση από flowin_through: “Δοκιμασε άλλο firmware Xiaomi YI ants smart camera - Unofficial info page - Firmwares Εμένα έπιασε το L ” Το ίδιο κανει φίλε μου.... τελειώνει την διαδικασία αναβοσβήνοντας μπλε και στο τέλος πάλι πορτοκαλί και λέει κάτι που αρχίζει απο WiFi. (Λάθος κωδικός wiFi? WiFi Disconected?) Δεν ξέρω κινέζικα

• Για όσους οι κάμερες δεν λειτουργούν λόγο firmware μπορούν να βλέπουν εδώ: xiaomi ant new firmware bans

Μήνυμα

Και εγώ έκανα λάθος και πήρα την CN έκδοση και μπήκα στην διαδικασία flash με παλαιότερη έκδοση που βρήκα εδώ : youtube.com/watch?v=SsAMkIqUZLQ Με την έκδοση firmware 1.8.5.1K_201508311131 διαβάζει το QR code, ξεκινάει το φωτάκι να αναβοσβίνει μπλέ, στο κινητό γράφει σε σύνδεση παρακαλώ περιμένετε και ύστερα απο λίγο λέει κάτι στα κινέζικα που αρχίζει με WiFi και ξαναγίνετε το φωτάκι πορτοκαλί ενώ το κινητό γράφει αποτυχία επαναφοράς της κάμερας. Έκανα και αναβάθμιση την εφαρμογή Mi Home στο κιν…