Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-74 από 74.

• Παράθεση από GR_Macedon: “Τι έγινε; Ξεκόλλησε το απέθαντο xiaomi; ” Όλο το βράδυ προσπαθούσα αλλλά τα κατάφερα. Τελικά αφού κατάφερα μετά απο φορμάτ της SD κάρτας να την δω μέσα απο το recovery και να εγκαταστήσω απο εκεί την ίδια έκδοση που είχε και πριν του Ιανουαρίου. Φαίεντε πως τις αναβαθμίσεις πρέπει να τις κάνεις βήμα βήμα και εγώ πήγα να του βάλω από τον Ιανουάριο την τελευταία του Απριλίου. Το έχετε αντιμετωπίσει πάλι αυτό?

• Παράθεση από NasDriver: “Η συγκεκριμένη ερώτηση έχει απαντηθεί πολλές φορές και είναι η ίδια για όλες τις συσκευές Μια μικρή αναζήτηση πριν την ερώτηση θα σου είχε λύσει την απορία Από stable σε developer Από developer σε stable ΜΟΝΟ με Factory reset...οπότε φρόντισε να έχεις κρατήσει αντίγραφα των αρχείων σου ” Ευχαριστώ πολύ φίλε μου, φαίνετε δεν είμαι καλός στο ψάξιμο γιατί έψαχνα μια ώρα και βάλε και δεν βρήκα απάντηση. Ευχαριστώ πολύ!!

• Εχω στο Note2 εγκατεστημένη την τελευταία Developer rom. Μπορώ να βάλω με την εφαρμογή αναβάθμισης του MIUI απο επάνω την τελευταία Stable?

• Παράθεση από gkalen: “Δοκίμασε να φλασαρεις άλλη ρομ η ξανά κατέβασε το ζιπ , αν και πάλι σαν λάθος στην κάρτα φαίνεται , διαφορετικό αυτή τη φορά , ίσως ομως και να είναι corrupted το ζιπ , ξανακατεβασε το. Δοκίμασε και με άλλο twrp?? Επίσης δεν ξέρω αν δουλεύει μέσα από το twrp να κάνεις mount usb στις sd , οπότε μπορείς να δοκιμασεις να βάλεις το ζιπ στην εσωτερική sd μέσω του twrp. ” Πως βάζω άλλο twrp φίλε μου? Παίζει επειδή είχα καιρό να κάνω Update και μεταπίδισα απο την έκδοση του Ιανουα…

• Παράθεση από gkalen: “μπες recovery με τα πληκτρα μετα το πρωτο που θα κανεις θα ειναι reboot σε recovery ξανα και τσεκαρε αν τωρα το βλεπει το ζιπ .. επισης δοκιμασε ν’αλλαξεις twrp μετα μπορεις να πας με fastboot rom και mi flash tool πληρες οδηγο για τα παντα ολα εχει ο @GR_Macedon , εδω ... XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το νέο smartphone θα βρεις λινκ με οδηγους και οτι αλλο χρειαστεις σ’αυτο το τοπικ για το RN2 ” Τελικά την κάρτα δεν την έβλετε σε FAT32. Την είδε σε FAT και κάνω up…

• Παράθεση από gkalen: “Απίστευτο , ότι πήγαινα να σου γράψω ότι μάλλον κάτι δε πάει καλά με το sdcard/bluetooth/ που γράφει στο error .. Edit Αφού βρηκες το πρόβλημα είσαι οκ. Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Το πρόβλημα είναι πως δεν βλέπω την εξωτερική κάρτα στην οποία έγραψα την ROM μέσα απο το twrp. Και δοκίμασα 2 κάρτες αλλά τίποτα. Τώρα την κάνω φορματ σε FAT απο FAT32 Που ήταν μήπως και.... αλλιώς τι άλλος τρόπος υπάρχει για να αντιγράψω την ROM στο τηλέφωνο?

• Παράθεση από gkalen: “Όταν μπεις recovery με τα πλήκτρα , πατα πρώτα reboot recovery να ξαναμπεί το τηλ.. σε twrp από μόνο του . Μετά δοκίμασε να φλασαρεις ( install ) το ζιπ. Ίσως χρειαστεί να κάνεις και wipe data factory reset .. Αν βγάζει το ίδιο λάθος δοκίμασε να κατεβάσεις άλλη ρομ η ξανά κατέβασε τη μήπως έχει κάνα πρόβλημα το ζιπ που κατεβασες .. Μπορείς επίσης ν'αλλαξεις twrp και να ξαναδοκιμασεις .. Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Φίλε μου ευχαριστώ πολυ για την α…

• Έχω 2 Κινητά Note 2 στα οποία είχα βάλει ήδη έκδοση developer τον Ιανουάριο. Έκανα αναβάθμιση με το πρόγραμμα αναβάθμισης που έχει το κινητό και στο ένα έγινε κανονικά ενώ στο άλλο έκανε μόνο του επανεκίνηση και μπήκε σε recovery mode αντί να ολοκληρώσει την αναβάθμιση. Έκανα επανεκίνηση και κολάει τώρα στην οθόνη εκκίνησης με το λογότυπο mi. Μπήκα πάλι σε recovery Πατώντας Vol+ &power button έκανα wipe Dalvik Cashe και Cashe και ύστερα Install απο το φάκελο που είχα κατεβάσει την νέα rom. Ξεκιν…

• Έχω 2 Κινητά Note 2 στα οποία είχα βάλει ήδη έκδοση developer τον Ιανουάριο. Έκανα αναβάθμιση με το πρόγραμμα αναβάθμισης που έχει το κινητό και στο ένα έγινε κανονικά ενώ στο άλλο έκανε μόνο του επανεκίνηση και μπήκε σε recovery mode αντί να ολοκληρώσει την αναβάθμιση. Έκανα επανεκίνηση και κολάει τώρα στην οθόνη εκκίνησης με το λογότυπο mi. Μπήκα πάλι σε recovery Πατώντας Vol+ & power button έκανα wipe Dalvik Cashe και Cashe και ύστερα Install απο το φάκελο που είχα κατεβάσει την νέα rom. Ξεκι…

• XIAOMI MI 4I 32GB ROM Qualcomm Snapdragon 615 1.7GHz Octa Core 5.0 Inch FHD IPS OGS Screen Android 5.0 4G LTE Smartphone online - coolicool Ευχαριστούμε!

• Παράθεση από pechr: “καλεσε τον πάροχο σου και ζήτα να σου στείλει αναλυτική κατασταση κλήσεων ” Ευχαριστώ! Πρέπει να πάω απο κατάστημα wind και γίνετε σε καρτοκινητό να μου δώσουν αναλυτική κίνηση. Πως μπορεί να σβήστηκε και ο αριθμός απο τις επαφές και η κλήση απο το ιστορικό κλήσεων? Και μόνο η συγεκριμένη κλήση! Το κινητό βρίσκετε διαρκώς στα χέρια μου δεν υπάρχει περίπτωση ανρθώπισης παρέμβασης.

• Καλησπέρα σας, όποιος μπορεί να βοηθήσει παρακαλώ είναι επείγον! Είχα ατύχημα με το αυτοκίνητο και έγραψα το τηλ του αυτοκινήτου που με χτύπησε στις επαφές στο κινητό μου. Xiaomi redmi Note 2 Μιλήσαμε απενειλημένος στο τηλέφωνο και εγώ κάλεσα και αυτός πριν 4 ημέρες και τώρα ψάχνω στις επαφές και στο αρχείο κλήσεων και δεν βρίσκω τίποτα! Άλλες κλήσεις που έγιναν τις ίδιες μέρες και ώρες υπάρχουν κανονικά. Υπάρχει τρόπος να ανακτήσω τις κλήσεις ή την επαφή? Και εάν σβήστηκε γιατί δεν υπάρχει σαν …

• τηλεκοντρόλ στο xiaomi

phonekiller - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παράθεση από mol: “Toyotomi κλιματιστικό δεν υποστηρίζει? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Toyotomi βρηκα να υποστηρίζει μόνο το app Remote Control - IR