Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 83.
-
Μπορούμε να κάνουμε backup τις εφαρμογές μόνο και όχι τις ρυθμισεις η ούτε τις εφαρμογές παιδιά;. Έχω πολλές εφαρμογές εγώ τουλάχιστον.
-
Παιδιά πότε θα πάμε σε sourse clobal καθώς εγώ προσωπικά με MiMax έχω πολύ battery drain με όλες σχεδόν τις ρομ που βάζω.
-
+1 και σημερα
-
Καλημερα παιδια. Εδω και 2 εβδομαδες δεν περνω email με τις καινουργιες ρομ. Μπορειται να το δειτε.
-
Mi max battery drain περισσότερο από την προηγούμενη
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Βλέπω αυτό ακριβώς που γράφει και στο XDA. Δηλαδή ότι το CPU time που καταναλώθηκε ενόσω το σετ των "μικρών" επεξεργαστών (LITTLE) ήταν ενεργό, (όσο χρόνο δηλαδή δεν εκτελούσε το κινητό ενεργοβόρες διεργασίες), είναι μεγαλύτερο από το αντίστοιχο CPU Time των "μεγάλων" επεξεργαστών (BIG). Αν τρέξεις κάποια ενεργοβόρα εφαρμογή ή ακόμη και κάποιο βίντεο, ενδέχεται να αλλάξουν οι συσχετισμοί. ” Με το cpu z και cpu spy δεν αλλαζει τιποτε. Μονο με kernel auditor βλεπω …
-
Τα εχω κανει ολλα αυτα που μου λετε και δεν αλλαξε κατι. Τωρα βρηκα κατι μεσω XDA . Δες τε τι παιζει εδω. ARM big.LITTLE - Wikipedia και εδω Mi MAX CPU 5 of the 8 cores sleeping | Xiaomi Mi Max εβαλα το kernel auditor και βλεπω αυτο . Τι γινεται εσεις σαν πιο ειδικοι θα μου πειτε. Ευχαριστω ολους σας και περιμενω να το δειτε. ( Αν μπορει καποιος με MI MAX 4 -128 να το δει θα βοηθουσε ).
-
Καλήμερα παιδιά. Έχω ένα πρόβλημα με τους 4 πυρήνες του επεξεργαστή στο xiaomi mi max 1 ,καθώς είναι σε κατάσταση sleep οι 4 1.8 MHZ . Δουλευουν μονο για 5 λεπτα σωστα μετα απο επανεκινηση. Απο rom ειμαι με την τελευταια aroma του forum αλλα εχω δοκιμασει και official dev. Καμμια βοηθεια; Ευχαριστω. =============== Ιουλ 8th 2017, 2:27pm =============== Κανένας;;;
-
Παράθεση από mixaliscy: “Ναι αλλά αυτό δεν έχει να κάνει στην ουσία με τίποτα από το Forum μας Δεν γνωρίζω αλλά καλό θα ήταν τέτοιες απορίες να ερωτούνται και εκεί ώστε να είμαστε πιο στοχευμένοι ” Γιατί νομίζεις ξέρουν..... Διάβασε!!! MIUI 8.2 Global Stable ROM Now Rolling Out: Full Changelog, Downloads Links - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum
-
Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από soctap: “Παιδιά η τελευταία stable official rom 8.2 ειναι android 7 η οχι;;;; ” xiaomi-miui-hellas-6.0_hydrogen_XTRVbeta1_Stable_V8.1.5.0.zip Αυτό το 6.0 που αναγράφει μετά το miui-hellas είναι το android Άρα για κάθε ρομ που βλέπεις θα βλέπεις τι αναγράφεται και θα ξέρεις ” Μιλάω για αυτό en.miui.com/download-302.html#458
-
Παράθεση από sakis112: “Εχει χαμηλη ενταση πραγματι. Ενας απο το σαιτ, εγραψε, και το εφαρμοσα και εγω, μαλλον δυναμωσε λιγο ο ηχος, νομιζω(?). Απο το play store κατεβασα το foobar2000>> browse. >> πανω δεξια εχει ενα κλειδί>> Tools >> Advanced >> κλικ στο : use open SL audio output ,,. =============== Ιαν 15th 2017, 3:17pm =============== και ενα θεμα,, χθες το βραδυ, εκανα κληση στο mi max, απο το 2ο κινητο, σταθερο σπιτιου, και δεν εκανε τις εισερχομενες κλησεις το mi max, σαν να το ειχα κλει…
-
Έχουμε οριστικοποιηση του αποτελεσματος η οχι ακόμα; Η διαφορά είναι τέτοια που δεν νομίζω να το σκέφτονται!!!
-
Ψήφισα σήμερα ως soctap.
-
Παράθεση από derveni: “Παράθεση από The_Kostas: “Ναι απλα κατι νουμπια σαν κι εμενα δεν καταλαβαινουν τη διαφορα μεταξυ beta 1 και beta 2. Να με συγχωρεις ” MIUI V8 Developer ROMΚαι μην μπερδεύετε την λέξη beta1 καθώς σημαίνει μόνο ότι έχει Source από China Developer Η XTRVbeta2 θα έχει Source από Global Developer Και η τελική XTRV θα έχει το AROMA Script σε όσες συσκευές μπορέσουν να το πάρουν. ” Εμείς δηλ. με Mi Max Prime δεν θα έχουμε develober rom;;; Καθώς στο επίσημο site βγάζει μόνο Global…
-
Παιδιά απο 6.12.8 μόνο με crear cache περνάμε την 6.12.22;
-
Παράθεση από MIUI_ART: “1. Ανοίγεις το zip της ROM με το Winrar. 2. Διαγράφεις από τον φάκελο supersu το αρχείο supersu.zip 3. Βάζεις το zip της ROM τώρα χύμα στην συσκευή σου και το κάνεις Flash (Install) από το TWRP Recovery. Τώρα δεν έχει SUPER User και δεν έχεις ROOT. ” Ευχαριστώ. Το Dolby Atmos θα παίζει χωρίς root;
-
Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Πως κάνουμε unroot καθώς δεν παίζει το cosmote tv ;