Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 83.
-
Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Απο global stable έβαλα την συγκεκριμένη dev και άπλα καμμια σχέση . Μπαταριά μεγάλη διάφορα προς το καλύτερο . Μπράβο παιδιά!!!!!
-
Εγώ πάντως θεωρώ να μην ενθουσιαζομαστε τουλάχιστον με τις πρώτες Android nugat καθώς θα υπάρχουν αρκετά θέματα.
-
Παράθεση από Gkontos10: “Το ίδιο πρόβλημα με μπαταρία και εδώ... Με το ζόρι βγάζει μισή μέρα ” Παράθεση από kostas: “Χτες το βράδυ γύρισα στην προηγούμενη rom, νομίζω ότι πάει καλύτερα στο θέμα της μπαταρίας, θα το παρακολουθήσω λίγες ημέρες From Tapatalk ” Εγω με την αντίστοιχη Global stable 4 ώρες ομιλία και 4,30 οθόνη κάθε 2 μέρες φορτίζω. Πραφανως κατι αλλο φταιει...
-
Παράθεση από Aris Dinovitsis Deauville: “Στο mi4c με την 6.11.17 ο καιρός κάποια στιγμή ενημερώθηκε είχα ανοικτά τα δεδομένα όλο το πρωί και βλέπω πήρε περιοχη ,πρόγνωση και όλα ....αλλά πάλι τώρα είναι off.... αδυναμία σύνδεσης. ” Ειναι προβλημα server .Εγω με global stable τα ιδια.
-
Παράθεση από jgougos: “@spiderman3 Ευχαριστώ για τις λύσεις σχετικά με τον καιρό. Μήπως μπορείς να με βοηθήσεις να απαλλαγών τελείως από το να βλέπω τον καιρό στις ειδοποιήσεις; Στις CM roms και γενικά σε όλες υπάρχει επιλογή στις ρυθμίσεις, εδώ δεν μπόρεσα να την βρω. Ακόμη και αν κάνεις freeze ή delete το weather.apk ή προτροπή πατά για ενημέρωση δεν φεύγει... ” Καλησπερα. Στο Mi Max pro πως ειναι η μπαταρια;
-
Παιδια ερώτηση. Απενεργοποιωντας τα animation απο τα devoleper option εχουμε καλύτερη μπαταρία η οχι;
-
Mi max miui 8
ΜήνυμαΠαράθεση από iAmLiakos: “@soctap Εαν δεν κάνω λάθος, για να περάσεις 3rd party θέμα, δηλαδή θέμα που δεν υπάρχει επίσημα(ακόμα) στην εφαρμογή "themes", πρέπει να κάνεις εγγραφή για theme developer για να πάρεις τα δικαιώματα. Τι μήνυμα λάθους σου πετάει όταν πατάς πάνω του και επιλέγεις εφαρμογή του θέματος; ” Οκ το βρήκα περναει απο τα themes -customize themes κάτω κάτω εχει επιλογή import σε οδηγει στον φάκελο που το εχεις κατεβάσει τοσο απλο ηταν τελικά. Ευχαριστώ
-
Mi max miui 8
ΜήνυμαΠαράθεση από diamantis: “Παράθεση από soctap: “Καλήμερα σε όλους. Θέλω να περάσω το Theme του mi mix το κατέβασα απο το forum το αρχείο έχει κατάληξη MTZ. Πως γίνεται η εγκατάσταση ; ” Κανονικά μέσα απο τα θεματα επιλεγεις τοπικα και το επιλέγεις απο εκει μεσα ” Ευχαριστω αλλα δεν γινεται ετσι. Το αρχειο ειναι στα downloads και πρεπει λογικα να μπει σε καποιο φακελο...
-
Mi max miui 8
ΜήνυμαΚαλήμερα σε όλους. Θέλω να περάσω το Theme του mi mix το κατέβασα απο το forum το αρχείο έχει κατάληξη MTZ. Πως γίνεται η εγκατάσταση ;
-
Mi Max 4/128
ΜήνυμαΠαράθεση από g47: “Απο official chines/english για να παμε στη global χανουμε τα δεδομενα και πρεπει να στηνουμε απο την αρχη? ” Εγώ που δοκίμασα δεν έχασα κάτι , μέχρι και οι κωδικοί του wi fi δεν χάθηκαν.
-
Mi Max 4/128
Μήνυμαclobal rom for Mi max prime. Χωρίς ελληνικά όμως.
-
Έρχεται η Miui-9...;
ΜήνυμαΠροφανώς έχει να κάνει και με το android 7.
-
Παράθεση από lallasgr: “Όταν κανείς format κάνεις μετά ένα reboot to recovery για να διαβάσει το twrp σωστά τα partitions εκ νέου. Κάνοντας επίσης φορμάτ χάνονται τα πάντα. Δεν ήξερα ότι είχες as αλλιώς θα σου έλεγα να κάνεις από εκεί install τη ρομ. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ευχαριστω. Το θεμα ειναι οτι ειναι κλειδωμενο το TWRP και δεν κανει κανενα format.
-
Παράθεση από panospc: “Παράθεση από soctap: “Την rom την εχω στη εξωτερικη καρτα sd παιζει ρολο αυτο; Εκανα format system data ολα γενικως δεν θα επρεπε; ” Δεν πειράζει το format system, αρκεί να κάνεις reboot recovery και μετα εγκατάσταση της rom. Όταν σου ζητάει κωδικό σημαίνει πως είναι κρυπτογραφημένο το data partition και πρέπει να το κάνεις format -> wipe (το wipe data από το advanced wipe μενού δεν λειτουργεί με κρυπτογραφημένο partition) ” μεσα απο το TWRP reboot recovery για πιο λογο; A…
-
Παράθεση από lallasgr: “@soctap έπρεπε να κάνεις wipe->format data Μετά reboot recovery Και τέλος install μέσω sideload ή OTA USB Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Την rom την εχω στη εξωτερικη καρτα sd παιζει ρολο αυτο; Εκανα format system data ολα γενικως δεν θα επρεπε; περασα μεσω sideload τελικα οκ. Αλλα οι αποριες μενουν ομως ...το fastboot γιατι δεν δουλεψε αραγε; H καθαρη εγκατασταση πια ειναι τελικα;
-
Παράθεση από soctap: “Παράθεση από soctap: “Παράθεση από soctap: “Παιδια καλημερα. το TWRP μου ζηταει pasword. Τι βαζουμε ” Ειμαι ετοιμος να βαλω την Europe ρομ και δεν μου κάνει κανένα wipe. Τι γίνεται τωρα ” Τώρα δεν περνάει το zip βγάζοντας error 7. Την κάτσαμε τωρα.... χάθηκε και το λειτουργικό τελείως δεν μπαίνει. ” Καμια βοηθεια. Παω να βαλω fast boot rom και το miflash λεει.... ακαθοριστο σφαλμα error canot load c/rom. Κοινως εχω μεινει χωρις τηλ..