Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 83.

• Παράθεση από soctap: “Παράθεση από soctap: “Παιδια καλημερα. το TWRP μου ζηταει pasword. Τι βαζουμε ” Ειμαι ετοιμος να βαλω την Europe ρομ και δεν μου κάνει κανένα wipe. Τι γίνεται τωρα ” Τωρα δεν περναει το zip βγαζοντας error 7. Την κατσαμε τωρα.... χαθηκε και το λειτουργικο τελειως δεν μπαινει.

• Παράθεση από soctap: “Παιδια καλημερα. το TWRP μου ζηταει pasword. Τι βαζουμε ” Ειμαι ετοιμος να βαλω την ελληνικη ρομ και δεν μου κανει κανενα wipe. Τι γινεται τωρα

• Παιδια καλημερα. το TWRP μου ζηταει pasword. Τι βαζουμε

• Παράθεση από panospc: “Παράθεση από soctap: “Ευχαριστώ. Δεν ισχύει το link για να κατέβει το TWRP ” Κατέβασε το απο το link παρακατώ, θα κατεβάσεις για το helium εφόσον έχεις το Mi Max ProTWRP 3.0.x by mic για Xiaomi συσκευές. ” Είσαι πρώτος!!! Αυτό έψαχνα.

• Παράθεση από panospc: “Παράθεση από soctap: “Καλημερα. Ο οδηγος για την εγκατασταση του TWRP που ειναι ρε παιδια και τον ψαχνω τοση ωρα; ” Είναι μαζί με τον οδηγό εγκατάστασης της ελληνικής romFlash την Ελληνική ROM στο Xiaomi Mi Max PRO 64GB/128GB (Για πρώτη φορά) ” Ευχαριστώ. Δεν ισχύει το link για να κατέβει το TWRP

• Καλημερα. Ο οδηγος για την εγκατασταση του TWRP που ειναι ρε παιδια και τον ψαχνω τοση ωρα;

• Παράθεση από giasoy: “Τελικά υπάρχει θέμα με τα widget, πρέπει να τρέξεις πρώτα την εφαρμογή για να δουλέψει και το widget. To κακό είναι οτι γίνεται πάντα μετά από επανεκκίνηση ” Και στην Stable την τελευταια το ιδιο κανει σε 2 mi max το ενα ειναι το pro. Oποτε ειναι γενικο

• Παράθεση από lallasgr: “Ακριβώς! θα σου πρότεινα όμως να αφήσεις το Mi PC Suite να τελειώσει τη δουλειά του και να μην βιαστείς να καταπιαστείς με αυτόν εδώ τον οδηγό για αποφυγή brickαρίσματος! Το Mi PC Suite είναι το πιο ασφαλές για να σου περάσει official rom από τη στιγμή που ήρθε το κινητό με unofficial! Και λογικά με αυτή που θα σου περάσει θα μπορέσεις να ξεκλειδώσεις και μετά θα είναι παιχνιδάκι να βάζεις όποια ρομ θες μέσω fastboot για τις official και μέσω twrp για τις custom όπως είνα…

• Καλησπέρα. Ο οδηγός αναφέρεται σε καθαρή εγκατάσταση δηλ καθαριζει τα παντα απο προηγουμενη rom ; Βασικά είμαι σε φάση δοκίμων με official rom αλλα το τηλ ηρθε με μια unofficial rom καθως ειχα ζητησει εγκατάσταση play store βλακεία μου.... Με mi pcsuite περασε την τελευταια stable αλλα κανει ωρες ωρες κατι κουφα κολλήματα . Μπορώ να χρησημοποιησω αυτον τον οδηγο ; Να ξεκλειδώσω bootloader καθώς μου ηρθε το μήνυμα ξεκλειδωματος; Διευκρίνηση θέλω να μείνω για λίγο με official πριν περάσω την ελλην…

• Παράθεση από sakis112: “ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ, stable μπορεσα και περασα. ποσες μερες εκανες την αιτηση ξεκλειδώματος;;;;; Τον οδηγο, εδώ από το σαιτ, για να περασεις rom developer, δεν τον ξερω, Γιατι δεν χρειαστηκε, ξεκλειδωσα με stable. απλα περιμενε το sms. ” Μου ηρθε εχθές το sms άπλα ειμαι ευχαριστημενος με stable official απο άποψη μπαταρίας καθως ολη την ημέρα παίρνει φωτια....λογω δουλειάς το τηλέφωνο κλησεις 3 ωρες τουλάχιστον και εμαιλ συνεχώς. Περιμένω να βγει ελληνική stable για το mi max pr…

• Παράθεση από soctap: “Παράθεση από MIUI_ART: “Όπως είπε και παραπάνω ο @panospc μόνο με Global Developer θα έχεις σωστή γραμματοσειρά, αλλά αν έχουν περάσει 2-3 μέρες από τότε που έκανες αίτηση για unlock, θα μπορέσεις να ξεκλειδώσεις και να περάσεις μία και καλή την ελληνική ROM. ” Προφανώς βάζοντας ελληνική θα γίνει και καθαρή εγκατάσταση; ” Το Pc suite δεν μου δινει επιλογη develober rom παρα μονο stable γιατι γινεται αυτο; Στις οδηγιες βλεπω οτι εχει επιλογη stable και Develober rom .

• Παράθεση από MIUI_ART: “Όπως είπε και παραπάνω ο @panospc μόνο με Global Developer θα έχεις σωστή γραμματοσειρά, αλλά αν έχουν περάσει 2-3 μέρες από τότε που έκανες αίτηση για unlock, θα μπορέσεις να ξεκλειδώσεις και να περάσεις μία και καλή την ελληνική ROM. ” Προφανώς βάζοντας ελληνική θα γίνει και καθαρή εγκατάσταση;

• Παράθεση από panospc: “Παράθεση από soctap: “Παράθεση από soctap: “Καλησπέρα. Περιμένοντας το unlock το κινητό ειχε μια stable unofficial 7.13.0.14. Tου έβαλα μέσω pc suite την τελευταία stable V8.0.2.0.MBDCNDG (MIUI8) επειδή κάνει κάτι κουφά..με την γραμματοσειρά μου κόβει κάποια γράμματα πως μπορώ με τελείως καθαρή εγκατάσταση να βάλω ξανά την τελευταία stable; Προφανώς με μια fastboot rom;Αν ναι ποιος είναι ο συγκεκριμενος οδηγός; (σημ. κλειδωμένος bootloader ) Ευχαριστώ. ” Καλησπέρα . Καμμια…

• Παράθεση από soctap: “Καλησπέρα. Περιμένοντας το unlock το κινητό ειχε μια stable unofficial 7.13.0.14. Tου έβαλα μέσω pc suite την τελευταία stable V8.0.2.0.MBDCNDG (MIUI8) επειδή κάνει κάτι κουφά..με την γραμματοσειρά μου κόβει κάποια γράμματα πως μπορώ με τελείως καθαρή εγκατάσταση να βάλω ξανά την τελευταία stable; Προφανώς με μια fastboot rom;Αν ναι ποιος είναι ο συγκεκριμενος οδηγός; (σημ. κλειδωμένος bootloader ) Ευχαριστώ. ” Καλησπέρα . Καμμια απάντηση;

• Παράθεση από sakis112: “Παράθεση από panospc: “Παράθεση από fotis_lyk: “Άλλη μία ερώτηση. Κατέβασα το mx player και μου δείχνει λάθος τους υπότιτλους. Παίζει ρόλο που είναι μεγάλη η οθόνη. Σε όλα τα άλλα κινητα έπαιζε κανονικά από την αρχή. ” Τι εννοείς στο δείχνει λάθος;Εάν στο δείχνει με μεγάλα κενά μεταξύ των χαρακτήρων τότε πιθανότατα φταίει η γραμματοσειρά συστήματος που έχει η αγγλοκινέζικη ROM.Πρέπει να κατεβάσεις κάποια άλλη γραμματοσειρά όπως Helvetical ή Zegoe ” Κατι αναλογο. προσωπικα…

• Καλησπέρα. Περιμένοντας το unlock το κινητό ειχε μια stable unofficial 7.13.0.14. Tου έβαλα μέσω pc suite την τελευταία stable V8.0.2.0.MBDCNDG (MIUI8) επειδή κάνει κάτι κουφά..με την γραμματοσειρά μου κόβει κάποια γράμματα πως μπορώ με τελείως καθαρή εγκατάσταση να βάλω ξανά την τελευταία stable; Προφανώς με μια fastboot rom;Αν ναι ποιος είναι ο συγκεκριμενος οδηγός; (σημ. κλειδωμένος bootloader ) Ευχαριστώ.

• Καλημερα και παλι. Περιμενοντας το unlock εβαλα official rom κανονικα play store και δεν συγχρονιζονται οι επαφες google ενω υπαρχουν κανονικα στον λογαριασμο .Κοινώς καταστράφηκα δηλ.. λογω δουλειας...sos help

• Καλημερα παιδια. Παρελαβα σημερα το max 4 -128 με ρομ 7.3 stable 7.3.14.0.0 προφανως δεν ειναι η δικια του καθως τους ζητησα μονο play store να βαλουν, αυτοι εβαλαν την συγκεκριμενη. Ο Bootloader ειναι κλειδωμενος. Με το pcsuite μου βγαζει μονο την 8.0.2 stable και οχι developer...γιατι;. Επισης δεν βλεπει την microsd που εβαλα απο το προηγουμενο κινητο μου ...πρεπει να κανω κατι για να την αναγνωρισει; Ευχαριστω

• Mi Max 4/128

soctap - - Mi Max PRO (Helium)

Μήνυμα

Παράθεση από g47: “Aπαντω σε εμενα μετα απο σχετικο ψαξιμο σε site και επιβεβαιωση απο εμενα μιας και εκανα την αναβαθμιση, δεν χανεται τιποτα. ” Καλησπέρα. Απο πιο κατάστημα το πήρες;

• Xiaomi Mi Max 4G LTE 4GB 128GB Snapdragon 652 Android 6.0