Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-19 από 19.

• Google play services has stopped

balgio78 - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

ΘΑΥΜΑ!!!!!!!!!!!! Τα κατάφερα !!! Έκανα ξανά factory reset, και δοκίμασα την τελευταια σου οδηγία @lallasgr, Στο ποστ αυτό => How to Install Google Play Store on Mi5 / Mi5 PRO, και ΟΛΑ ΚΟΜΠΛΕ!!!!!! Ευχαριστώ πολύ για τη βοηθεια και για την Ιώβεια υπομονή σας!!! Δεν ξέρω για εσάς.... αλλά εγώ έκανα ΑΝΑΣΤΑΣΗ 3 μερες νωρίτερα!!!! ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ με υγεία!!!

Μήνυμα

Όχι, μόνο αυτη τη συσκευή android

Μήνυμα

@lallasgr, έτσι φαίνεται ====> forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/13559/

Μήνυμα

@caeser, καλημέρα!!!! Έκανα την αίτηση προχθές το απόγευμα και περιμένω, με τα χέρια σε στάση προσευχής (μέρες που είναι τώρα)!!! Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας. Όταν έχω το ξεκλείδωμα και κατεβάσω την Ελληνική ROM, θα σας ενημερώσω τι έκανα. Η ROM που έχω κάνει ήδη download και περιμένει, είναι αυτή ... Screenshot by Lightshot. Σωστά??? @lallasgr, καλημερα και σε εσένα!!! Το MiPcSuite, αναγνωρίζει τη συσκευή μου όταν είναι ανοιχτη, αλλά δεν τη βλέπει, όταν είναι σε κατάσταση reboot. Θα κά…

Μήνυμα

Καλημέρα ομάδα! Η απόπειρα με τον πρώτο τρόπο που μου είπες @lallasgr, (φλασάρισμα με το My Pc Suite) δυστυχώς δεν καρποφόρησε, γιατί μου έβγαλε αυτό το μήνυμα... Screenshot by Lightshot Η δεύτερη απόπειρα, με τον εν λόγω οδηγό ([DEVICE TEAM] Flash (Unbrick) Rom With SP Flash Tool On Redmi Note 3 (MTK) - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum), ΕΠΙΣΗΣ δεν καρποφόρησε γιατί μου έβγαλε αυτό το μήνυμα.... "Please select one ROM at least before execution"! Δεν μπορεί.... κάποια ΠΑΤΑΤΑ έχω κάνει, …

Μήνυμα

@lallasgr, Να μην κάνω απεγκατάσταση των googles, πριν περάσω το νέο αρχειο που κατέβασα???

Μήνυμα

@lallasgr, Το έκανα και αυτό. Ακόμα και με κλειστο wifi το ίδιο μήνυμα μου βγαζει.... "UNFORTUNATELY". Δε μου κάνει κανένα κόπο!!!!! Αρκεί να βρεθεί μια λύση!!!! Ευτυχώς που κρατησα το παλιό, ραγισμένο-σπασμένο κινητο, να κάνω τη δουλειά μου (να έχω τουλάχιστον τα contacts). Αλλιώς θα είχα βαρέσει κόκκινο!!!! Όχι πως δεν έχω βαρέσει τώρα!!! Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον που δείχνετε!

Μήνυμα

@lallasgr, Ευχαριστώ για τη συμβουλή. Το προσπάθησα και αυτό αλλά... τζίφος!!!!!

Μήνυμα

Σε ευχαριστώ πολύ για την υπομονή σου caeser!

Μήνυμα

Συγγνώμη. Aditional settings ==> Backup & reset ==> Factory data reset===> Reset phone. Αυτό δεν είναι το Factory reset?

Μήνυμα

Προσπάθησα να σετάρω το λογαριασμό μου, αλλά δε με αφήνει γιατί μου βγάζει το Google Play services has stoped.forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/13486/

Μήνυμα

έκανα factory data reset. Μετά κατέβασα τις εφαρμογές google από το App Store της συσκευής. Όταν πήγα να τις τρέξω, μου έβγαλε το ίδιο μήνυμα.

Μήνυμα

Δε λύθηκε με το Factory reset, και μπηκα σε διαδικασία να φορτώσω καμία ελληνική rom. Έκανα και αίτηση για ξεκλείδωμα του bootloader, και περιμένω....... Με το λαγουδάκι που παραμένει στην οθόνη, τι κάνω?

Μήνυμα

έχει κολλήσει εδώ και κανένα τέταρτο στην οθόνη η ένδειξη fastboot! Να ανησυχω???

Μήνυμα

Τα κατάφερα τουλάχιστον με το προφίλ! Είχα ενεργοποιημένο addblock και δε με άφηνε. caeser, έκανα factory reset. Εγκατάσταση της Rom? Εννοείς της ελληνικής? Προσπαθώ όλο το απόγευμα να ξεκλειδώσω το bootloader... αν το λεω σωστα

Μήνυμα

Ευχαριστώ και τους δυο για τις συμβουλές σας. Δυστυχώς δεν καταφερα τίποτα ακόμα ούτε με τον ένα τρόπο, ούτε με τον άλλο!!! Το πρόβλημα εξακολουθεί! Επιπλέον θα ήθελα και οδηγίες, για το πως να αλλάξω στο προφίλ μου τη συσκευή που έχω.... Συγγνώμη αν γίνομαι κουραστικός αλλά είμαι αρχάριος τελείως!

Μήνυμα

Καλημέρα σας και καλό μεγαλοβδόμαδο! Είμαι φρέσκος στο φόρουμ και φρέσκος κάτοχος xiaomi. Έχω πάρει πρόσφατα (πριν 15 μέρες) το Redmi Note 3. Όλα καλά και όλα ωραία. Την Κυριακή 24/4, έκανα ένα update. Συγκεκριμένα η συσκευή μου έχει τώρα το MIUI 7.2.5.0 | Stable. Από εκείνη τη μέρα, "χάθηκε" το ελληνικό πληκτρολόγιο από όλες τις εφαρμογές. Δε λειτουργεί ούτε το Google play, ούτε το G+. (όταν πάω να τα ανοίξω, μου γράφει Google play services has stoped). Επιπλέον έχουν "χαθεί" και οι επαφές μου.…

• Καλώς σας βρήκα!!! Θα χρειαστώ πολύ βοήθεια!!!!