Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 113.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από klag: “σε εμένα δε δουλεύουν οι LED ειδοποιήσεις !!” Δεν είσαι ο μόνος
-
Το notification Led γιατι δεν το έχουν φτιάξει ακόμα
-
@gkalen Κατεβασα την καινουρια και στον ινσταλ βγαζει ότι κανει την εγκατασταση της 6,6,17 Τελικα περασε κανονικα την καινουρια!
-
Ευχαριστούμε παιδιά!! Η αριθμομηχανή εχει πρόβλημα με τον υπολογισμο του συμβόλου %
-
Πάντως στην αριθμομηχανη δεν δουλεύει σωστά το σύμβολο %
-
Μέχρι στιγμής η ρομ μου φαίνεται μια χαρά χθες έφαγε ένα σκαλωμα με τις υπηρεσίες Google αλλά με ένα restart όλα μια χαρά.. το notification Led για τις κλήσεις ούτε εδώ λειτουργεί εμένα πάντως το εικονίδιο δεν με ενοχλεί
-
Ξεκίνησα να κατεβάζω την ρομ ελπίζω να δουλεύει το notification Led ευχαριστούμε πολύ @gkalen για τον χρόνο σου
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “Παράθεση από zer4w: “@gkalen στις ρόμ θα βάλεις και την καινούργια αριθμομηχανη? ” Οχι , βάζω την προηγούμενη μέχρι να φτιαχτεί , κάτι δεν πάει καλά με την αριθμομηχανή..” Έβγαλε ο boss ένα apk στο άλλο θέμα
-
@gkalen στις ρόμ θα βάλεις και την καινούργια αριθμομηχανη?
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από giasoy: “Ήμουν στην τελευταία Ελληνική και πέρασα την πρώτη 6.17 χωρίς το fix μέσω otg και τελείως καθαρή εγκατάσταση (και τα data) έμεινα 2 μέρες και σήμερα πέρασα την τελευταία 6.17 πάλι μέσω otg μόνο με wipe cache και dalvic αυτή την φορά. Οσον αφορά το calculator δεν το κοίταξα καν ότι λείπει, και απορώ γιατί το αναζητάτε όλοι, ενώ υπάρχουν εφαρμογές σαν το Realcalc που είναι κατά πολύ καλύτερο. Μέχρι τώρα όλα δουλεύουν μια χαρά έχει και preroot και πέρασα και το Adfree για τις …
-
@gkalen όταν με το καλό μπορέσεις να φτιάξεις την ρομ για το redmi note 3 κοίτα το πρόβλημα με το notification Led σε παρακαλώ πολύ!
-
Δεν δουλεύει το notification Led στο redmi note 3
-
Παιδιά γίνεται να αλλάξει το μωβ χρώμα? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έκανα wipe cache and davlik μαζί με data και μετά εγκατάσταση την νέα ρομ και εχει κολλήσει στο logo με τις 3 τελείες που κουνιούνται εδώ και 15 λεπτά τι να κάνω ανοιξε τελικα μετα από 20 λεπτα
-
παιδιά την περνάμε πάνω από την προηγούμενη ?
-
Ελληνικός οδηγός ενεργοποίησης tethering σε όλες τις συσκευές Xiaomi
zer4w - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΤρομερος οδηγός!!
-
Έρχεται το MIUI 8!
zer4w - - Η εφημερίδα μας
ΜήνυμαΔηλαδή σε τρεις μήνες ανακοινώνεται το Android N και εμείς με redmi note 3 θα μείνουμε στην έκδοση 5.0.2? Ουτε έστω 5.1.1?
-
Xiaomi mi5 pro
-
Is there another way to pay except PayPal? Because I don't have any balance
-
Volume steps ποια είναι? 16% υπόλοιπο μπαταρίας με 7 ώρες και 16 λεπτά οθόνη και 18 ώρες λειτουργίας με την πρώτη φόρτιση