Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-113 από 113.

• Παραγγελιά από yeso521

zer4w - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από Opanos: “Παράθεση από zer4w: “Εχεις ενα δίκιο,απλα ειναι η πρώτη μου αγορά απο εξω και φοβάμαι μην δεν έρθει ποτέ.. Απο οτι είδα και εγω δεν μου φάνηκε και πολύ αξιόπιστη σαν εταιρία ” Αν διαβάσεις αυτό ή αυτόθα δεις πως πρόκειται για πολύ αξιόπιστο κατάστημα. ” Δεν εννοώ οτι το συγκεκριμένο κατάστημα δεν ειναι αξιόπιστο απλα αν υπάρχει κανένας τρόπος ωστε να βρω το δέμα επειδή δεν εχει ενημερωθεί το τρακινγκ εδω και πολυ καιρό

• Παραγγελιά από yeso521

zer4w - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από Opanos: “Που να βρεις τέτοια εποχή φύλλα δάφνης..... Το καταλαβαίνεις πως, το εύκολο θα ήταν να σου πει κάποιος έναν αριθμό από το 0 μέχρι το 25... Αλλά είναι έτσι..? Αν με ρώταγες εχθές θα σου έλεγα το φυσιολογικό είναι 7-10 μέρες από εκεί εδώ -στην φάση despatched to overseas-. Σήμερα θα σου έλεγα 3 μέρες max... Τι από τα δύο είναι το πραγματικό..? Κανείς δεν μπορεί με βεβαιότητα αλλά ούτε και κατά προσέγγιση να σου πει πόσες μέρες θα χρειαστεί το δέμα να έρθει... Βλέπω NLpost και…

• Παραγγελιά από yeso521

zer4w - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από birel-motosport: “να περιμένεις κάπου έχει κολλήσει ” Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση Μήπως μπορείτε να μου πείτε πόσο καιρό περίπου μπορεί να κάνει να έρθει ?

• Παραγγελιά από yeso521

zer4w - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Καλήμερα παιδιά έχω κάνει μια παραγγελία απο το εν λόγω κατάστημα στις 11/1/2016 και ακόμα το περιμένω Η τελευταία ενημέρωση απο το tracking number ειναι 15-01-2016 20:21 The item is on transport to the country of destination Τι μου προτείνετε να κάνω? sv5dgo.jpg

• Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs

zer4w - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Παράθεση από GR_Macedon: “Κόλλα το με σιλικόνη ή λογκο και θα είναι οκ. Αν θες άλλη πάρε μια στα 2A και πάλι θα είσαι οκ. ” Σίγουρα δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα? Παράθεση από stelios1987: “Παράθεση από zer4w: “παιδιά τι πριζακι να πάρω για να μην χρησιμοποιώ το κινέζικο με τον ανταπτορα επειδη φοβάμαι μην συμβεί τίποτα.. ” θα παρεις εναν samsung epta 20 που υποστιριζεις κ fast charge γτ με 4000mAh θα αγανακτισεις εγω εχω στο mi3 του 2013!!!! ” Υποστηρίζει το κινητό fast charge? την αντιπαθώ τη…

Μήνυμα

παιδιά τι πριζακι να πάρω για να μην χρησιμοποιώ το κινέζικο με τον ανταπτορα επειδη φοβάμαι μην συμβεί τίποτα..

• Καλημέρα και απο εμένα παιδιά !! Μελλοντικός κάτοχος Redmi note 3 προερχόμενος απο iphone ελπίζω να μην χρειαστεί να ανέβω ενα βουνό Sent from my iPhone using Tapatalk

Μήνυμα

άρα το αφήνω έτσι και θα είναι όλα καλά ?

Μήνυμα

Καλησπέρα στην παρέα έκανα και εγώ την παραγγελιά σήμερα για το κινητό από τον "γλυκούλη" ελπίζω να μου έρθει γρήγορα !! πρέπει να του πω τίποτα η θα μου το στείλει σωστά χωρίς να μπλέξουμε σε τελωνείο ?

Μήνυμα

Μεγεια η κινητήρα!! Sent from my iPhone using Tapatalk

Μήνυμα

Παιδιά καλησπέρα αξιζει η μετάβαση απο iPhone 5s σε αυτό το κινητό; Η κάμερα ειναι καλη; Sent from my iPhone using Tapatalk

• μακαρι η μπαταρια να κραταει οσο στο παλιο!

• Λογικά μετά της 11/11 Sent from my iPhone using Tapatalk