Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-4 από 4.

• Xiaomi mi 9

Panagiotis Samaras - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Το τηλέφωνο της αντιπροσωπείας της Xiaomi πιο είναι ; να επικοινωνήσω αύριο Δευτέρα για το τι μπορώ να κάνω με την συσκευή ;

• Xiaomi mi 9

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Από πού το πήρες; ” skroutz , phonegallery . Το κινητό ήρθε σφραγισμένο ήταν στην πένα που λένε . Δεν είχε κάτι .

• Xiaomi mi 9

Μήνυμα

Καλησπέρα , δεν μπορώ να πατήσω τίποτα ούτε wipe data (δεν με νοιάζει να τα χάσω τα αρχεία 4 μέρες το έχω δεν έκανα κάτι το ουάου ) δεν το δέχεται . Κάνει μόνο επανεκκινήσεις τίποτα άλλο . Τώρα βέβαια έκλεισε από μπαταρία . Όχι δεν το έκανε μετά το Update , σε άσχετο χρόνο το έκανε ! Και το θέμα είναι ότι δεν μπορώ και να το συνδέσω με το pc γιατί δεν το αναγνωρίζει ....

• Xiaomi mi 9

Μήνυμα

Παιδιά καλησπέρα , αγόρασα πριν 4 μέρες το Xiaomi mi 9 το ανοίγω όλα ωραία όλα καλά και σήμερα έκανα αναβάθμιση στο MIUI (το πρωί ) δεν ξέρω εάν φταίει αυτό βέβαια ! και τώρα το βράδυ ξαφνικά κάνει επανεκκίνηση και κόλλησε στην επανεκκίνηση και αυτό γίνεται ανά 2 δευτερόλεπτα , προσπάθησα να το συνδέσω με το PC αλλά δεν το αναγνωρίζει το PC , πάτησα Volume Down+Power key μου βγάζει το fastboot αλλά σβήνει μετά από 1 δευτερόλεπτο ! Μετά πάτησα το Volume Up + Power key και μου βγάζει "Main menu με…