Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-34 από 34.
-
Fake Rom link
ΜήνυμαΠαιδιά το πρόβλημα συνεχίζεται. Έβαλα την κινεζικη, έβαλα την thunder έβαλα την stable και τώρα έχω την developer. Μετανιώνω που το αγόρασα. Με 250 μπορούσα να πάρω το A5 16. =============== Απρ 7th 2017, 5:38pm =============== Δείτε εδώ για τι χαλί μιλάμε.Παράθεση: “”Δείτε για τι χαλί μιλάμε.
-
Fake Rom link
ΜήνυμαΤο κινητο το πηρα με την unofficial. Εκανα ενα τεστ για να δω αν ειναι ξεκλείδωτος η οχι και λεγε οτι είναι ξεκλείδωτο! Υστερα περασα twrp και φλασαρα την ελληνικη. Εβαλα σε καποια φαση την κινέζικη official αλλά πάλι τα ιδια ειχα απλα ηταν λιγο καλυτερα!
-
Fake Rom link
Μήνυματετοια λεγε μου να ζηλευω.
-
Fake Rom link
Μήνυμαο λογος πο θελω να βαλω την αρχικη που ειχα ειναι γτι κρατουσε η μπαταρια του πολυ περισσοτερο.! Και γω γι αυτο εδωσατο galaxy alpha μου γιατι ειχα θεμα με την μπαταρια! Δεν γινεται στο alpha σε 20 ωρες να ειχα 2 ωρες οθονη που ειχε 1870mah μπαταρια και με το redmi pro με 4050mah να κραταει 24 ωρες με 3 ωρες οθονη κάνοντας την ιδια χρήση!
-
Fake Rom link
ΜήνυμαΟχι δεν εχω καν απόδειξη.
-
Fake Rom link
ΜήνυμαΚατάλαβα. Δλδ πρεπει να μιλήσω με το κατάστημα? Εγω πηρα το κινητό σφραγισμένο απο ενα παλικάρι στο ινσομνια.
-
Fake Rom link
ΜήνυμαΚαθε ποτέ βγαίνει νεα έκδοση?
-
Fake Rom link
ΜήνυμαΟι παραπάνω εικόνες είναι σε μια προσπάθεια που προσπάθησα να κάνω καποιες ρυθμίσεις για να δω πως θα τα πάει η μπαταρία. Την νύχτα το ειχα γυρίσει σε 2g only.
-
Fake Rom link
ΜήνυμαΝαι παιδια αυτην εννοω που έρχεται απο τα κινέζικα μαγαζιά. Ανεπίσημη είναι.
-
Fake Rom link
Μήνυμα- Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να βρω την ψευτοglobal rom για το redmi pro γτι με την ελληνική δεν βγαζω ακρη. Η μπαταρία μου αδειάζει πολυ γρήγορα. Στην αρχή που πηρα το κινητό με εβγαζε εφτά μισή ωρες οθόνη σε σχεδόν 24 ωρες. Και 5 ωρες σχεδον σε δυο 24ωρα. Με την ελληνική ειχα φλασαρει το deep sleep αρχείο έδειχνε να τα πηγαίνει καλύτερα αλλα εν τελη τα ίδια.
-
Καλη τυχη!
-
Παράθεση από stamatisv: “Καλησπέρα, δεν έχουμε δεί unofficial τρόπο unlock για το pro για την ώρα οπότε μην ανησυχείς... εφόσον έχεις πλέον την ελληνική χωρίς πρόβλημα ένα παραπάνω ” Καλώς τότε. Αν παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα θα επανέλθω! Να ρωτησω! Εβαλα αυτη τη ρομ: mui by xiaomi-miui.gr xtrvbeta1-8.1 |8.1.2.0 (MHQCNDI). Ειναι η τελευταια;
-
Καλησπέρα στο forum! Είμαι νεο μελος και γραφω πρώτη φορά! Εχω το redmi pro 64/3gb και οταν ηρθε ειχε μια ρομ μεσα που τα μισα ηταν ελληνικά και τα μισα αγγλικά! Η μπαταρία ήταν κορυφαία. Το ελιωνα και μου πήγε μια φορά 7,5 ωρες οθόνη σε 20 ωρες και σχεδόν 5 ωρες σε δυο μερες! Διάβασα μετά εδώ για να βαλω την ελληνική και τσέκαρα αν ειναι ξεκλείδωτο αφού του εβαλα recovery και εκανα την διαδικασία! Στο τεστ ελεγε οτι ειναι ξεκλείδωτος και προσπαθησα να βαλω την κινέζικη επίσημη μεσω του updater …