Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 51.
-
Καλη επιτυχία! Παράθεση από MIUI_ART: “Ήρθε η ώρα επιτέλους κάποιος από εσάς να γίνει ο ευτυχής κάτοχος ενός RedMi 5 (2GB/16GB). forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/56201/ Μέρος στον διαγωνισμό μπορείτε να λάβετε όλοι σας χωρίς εξαιρέσεις, αρκεί να δώσετε το παρόν σε αυτό το νήμα κάνοντας μία ανάρτηση. Οι όροι είναι απλοί και το μόνο που χρειάζεται εκ μέρους σας είναι να μην σπαμάρετε το νήμα με συνεχόμενες αναρτήσεις. Μία απάντηση εδώ είναι αρκετή για να δηλώσετε συμμετοχή στην κλήρωση. …
-
Παράθεση από mike: “ευχαριστω για την πληροφορια φιλε μου:)αυτο το σκωληξ το θελω και εγω φοβερο χαχαχ:D ” Πρεπει να ορκιστεις στον ορκο των σκωληκς φιλε mike για να μπορεσεις να γινεις και εσυ ενας σκωληκς!!! Περισσοτερες λεπτομερειες στον αρχισκωληκς dhmakhs !!!!
-
Παράθεση από mike: “Καλησπερα παιδια:)Μια ερωτηση σχετικα με την οθονη του mi5s(επειδη σκεφτομαι να προχωρησω σε αγορα 3gb/64rom)υπαρχει καποια σχετικη προστασια?γιατι και το tempered λογω της 2,5D δεν εφαρμοζει.:/θα θελα μια γνωμη απο κατοχους! ” Καλησπερα φιλε εγω εχω κανει παραγγελεια απο εξω την κλασσικη μεμβρανη προστασιας που πιανει ολη την οθονη γιατι μου στειλανε το κινητο mi5s με tempered glass και μου κοβει γυρω γυρω την οθονη!
-
Παράθεση από linuxilakis: “Παράθεση από kostastsir: “Σκωλικς να ρωτησω.. ξερεται κανενα site εδω Ελλαδα που να εχει οθόνη προστασιας και θηκη σιλικονης για mi5s? H μονο απο εξω? ” Δες δίπλα στις Αγγελίες ένας ανέβασε σήμερα και ζελατίνα και θήκη...όρμα Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δεν υπαρχει, προλαβε αλλος!!