Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-3 από 3.

• Σ ευχαριστώ για την απάντηση όσο αφορά την rom. Περιμένω να μου ξεκλειδώσει σε μια βδομάδα. Ταλαιπωρήθηκα κανά δυο μέρες να το καταφέρω. Μου έβγαζε συνέχεια Your account isn't associated with a phone number. Δοκιμάζοντας με δύο λογαριασμούς,δύο sim και με όλους τους συνδιασμούς εισόδου στον mi λογαριασμό(τηλέφωνο mail και account). Πως το κατάφερα στο τέλος ούτε και εγώ ξέρω. Και εγώ ανέφερα παραπάνω ότι το πρόβλημα μου είναι κυρίως στο software

• Για την Rom που ρώτησα ξέρεις να μου πεις? Απ το 4 δεν έχω κανένα παράπονο κ μάλλον τον άλλο μήνα θα πάω να φτιάξω ένα μικρό πρόβλημα που έχω στην οθόνη. Προσωπικά ξενέρωσα με το 8

• Καλημέρα και καλή χρονιά Μπορεί κάποιος να μου πει αν αυτή η rom xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote8_20.1.2_v11-9 είναι για το redmi note 8? Κάτοχος από 4-1-20 του εν λόγου κινητού. Πρώτες εντυπώσεις σε σχέση με το redmi note 4x αρνητικές. Απαράδεκτη αυτόματη φωτεινότητα. Εγκατέστησα το go sms για τα μηνύματα καθώς δεν μπορούσα να περάσω τα παλιά στη συσκευή. Οχι ηχογράφηση κλήσεων. Απαράδεκτη λίστα αποκλεισμών. Απ οτι κατάλαβα πρέπει να κάνεις έναν έναν τους αριθμούς. Βασικά το λογισμικό φταίει και…