Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-10 από 10.
-
Ευχαριστώ όλους τους συνάδελφους εδώ μεσα και ειδικά τον Bodai και τον geoanto555. Την έκανα την αλλαγή της ρομ επιτυχώς με το xiaomi tools .Μπήκε global stable.Έχασα βέβαια ενα απόγευμα για να γίνει η αλλαγή και να σετάρω το κινητό μου απο την αρχή με τα προγράμματα αλλά άξιζε.Γλίτωσα και τα λεφτά που θα πλήρωνα αν το πήγαινα σε κατάστημα.Ασε που δε βρήκα κάποιο κατάστημα να κάνει αλλαγή της ρομ οπότε πάλι καλά που βρέθηκε αυτή η εύκολη λύση.
-
Είναι κλειδωμένος ο bootloader, πρέπει να κάνω αίτηση.Θέλω να βάλω την ελληνική.Οταν βάζω το κινεζικο που τα κάνει όλα δε μου αναγνωρίζει το κινητό παροτι έχω κάνει οτι λεει ο οδηγος με το adb,το Miflash και το αυτοματοποιημένο xdi1.03.Διαβάζω ruby και php τώρα.Δεν έχω χρόνο και για αυτό.Αν ξέρει κανείς κάποιο μαγαζί στην Αθήνα θα με βοηθούσε πολύ.
-
Android Version 6.01 MXB48T MIUI 8.5 Stable 8.5.4.0 MBGCNED Εχω βαρεθεί τη διαδικασία του ψαξίματος ,του backup , της αγωνιας μηπως brickαρει ,της αγωνίας μήπως πέσει η ΔΕΗ, του εκνευρισμού γιατί δε μου αναγνωρίζει το usb - το driver - το κερατο μου.Αν υπάρχει κάποιος που το κάνει επαγγελματικά θα τον προτιμήσω για να γλιτώσω.
-
Μετά απο απειρα ξεκλειδώματα σε xiaomi,Samsung,Nintendo,Playstation κτλ δηλώνω ευθαρσώς οτι κουράστηκα και θέλω κάποιος να μου αναβαθμίσει το κινητό μου.Αν υπάρχει κάποιο κατάστημα στην Αθήνα θα με διευκόλυνε πολύ. Το πρόβλημα μου είναι οτι στις επαφες δε μου δίνει τη δυνατότητα να αποθηκεύσω τις επαφες στο Λογαριασμό Google παρά μόνο στη συσκευή και επίσης οι γραμματοσειρές στο facebook app ιδιαιτέρως είναι απαράδεκτες.Πιστεύω οτι κατι έχει γίνει με την εγκατάσταση του google play store.Γενικά …
-
Flash την Ελληνική ROM στο Xiaomi Mi5s Plus (Natrium) (Για πρώτη φορά)
stardust - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΤα κατάφερα χάρη στη βοήθεια σας!Σας ευχαριστώ πολύ!Μπήκε η κινέζικη ρομ,με τις γνωστές κινέζικες εφαρμογές και χωρίς τις ενοχλητικές διαφημίσεις!Την ελληνική ρομ δε κατάφερα να τη βρώ.Βρήκα ενα λινκ ανενεργό και ενα άλλο για τη developer.Εγώ προτιμώ τη stable όμως.Αν υπάρχει στείλτε ενα λινκ για να τη περάσω.Ευχαριστώ ξανά!
-
ΜήνυμαΕυχαριστώ πολύ! θα το παλέψω. =============== Ιαν 29th 2017, 5:02pm =============== Kατεβάζω με το κινέζικο Mi PC Suite,τη κινεζικη ρομ!Μολις τη φλασάρει εγω δε θα καταλαβαίνω τίποτα.Τι θα κάνω?Φαντάζομαι οι ρυθμίσεις και τα δεδομένα μου θα είναι οκ.Μετά θα πρέπει να περάσω την ελληνική?
-
ΜήνυμαΔε θέλω να το κάνω root γιατί μετά δε θα μπορώ να χρησιμοποιήσω τα applications των τραπεζών. Υπάρχει τρόπος να βάλω άλλη ρομ μέσω της manual αναβάθμισης από τις ρυθμίσεις? Και αν ναι ποια έκδοση? Ή έστω να σταματήσω τις διαφημίσεις να πετάγονται ασταμάτητα?
-
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/28936/ =============== Ιαν 29th 2017, 2:21pm =============== Το αγόρασα από το Gearbest.
-
ΜήνυμαΥπάρχει τρόπος να φύγουν οι εκνευριστικες διαφημίσεις του mi5s plus που πετάγονται όλη την ώρα χωρίς να κάνω root το κινητό ή να φλασαρω άλλη ρομ? Ένα εκπληκτικό κινητό το χαντακωσαν με αυτή την επιλογή. Παίζω παιχνίδια και μου εμφανίζει απανωτά διαφημίσεις την ώρα της επίθεσης! Πώς δε το έχω σπάσει ακόμα μου κάνει εντύπωση!
-
Και εμένα ακριβώς το ιδιο μου κάνει!Πέρασα την Αγγλική Stable Και μετά μεσα απο Rom πάω να περάσω την Ελληνική και με πετάει στο Recovery.Ξεκινάει και μου βγάζει fail.